Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amd sempron 2800+

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

bu arada internetten alışveriş için hangi siteyi önerirsiniz (ya da izmirde ucuz bir yer)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

[Bu mesaj PrudenT tarafından 27 Eylül 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sempronlar laptoplar için üretilen aslında athlon XP işlemcileri değillermi ? yoksa ben yanlışmı biliyorum ?

daha az ısındıkları için athlon XP lerin yerlerine bunları koymadılarmı ?
ve eğer öyleyse athlon xp ler zamanında p4 ler ile aynı klasmana konuluyor ve p4 işlemciler celeronların bir üst sınıfı ise celeron ile alakasız olmuyormu ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

arkansis kardeş sempronlarla laptop lar arasında bir ilişki yok yani doğrudan laptoplar için yapılmadılar.Mobil serisi laptoplar için yapılan seri.Laptoplarda önemli olan şey güç tüketimi.
Ama dediğin doğru eski athlon işlemcilerin yeni isimle ve 166 mhz fsb ile piyasaya sürülmesinden ibaret.Mesele şu ;p4 ve celeronlar yerinde saymadı performans arttı devamlı, eskiden p4 ekarşı konumlanan işlemci bugün prescot celeron(256k cache li)a eşdeğer performans veriyor kabaca(sempron 2400+ denktir celeron 2.4 D gibi )tabii birbirlerini geçtikleri bölümlerde var

@prudent 'e kardeş sana gigatek'i öneririm.Ayrıca üye olursan birazda indirim yapıyorlar galiba.Geçen sene izmirden bir arkadaşa ekran akrtı aldırmıştım ordan :) ben istanbuldayım.Yalnız değişmediyse kargoyu sen ödüyorsun haberin olsun

[Bu mesaj jagd tarafından 27 Eylül 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...