PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 nası bir işlemcidir? sağlammıdır? iyi performans verirmi? pentium'a oranlarsak nasıl bir denklik çıkar :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 celeron 2.4GHz civarı birşey çıkıyor. sempron serisini tavsiye etmem Athlon 64+ den şaşma bence..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yani bu sempron hani intel'in celeron'u amd'nin sempronu gibi bişi mi yani. sempron=celeron p4=athlon diebilirmiyiz[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Evet Prudent aynen öyle, yazdığın gibi.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 teşekkürler ikinize de... bende niye bu kadar ucuz diyordum :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sempron alacaksan sempron 3000+ al. o serideki tek diğer ürünlerden farklı olan ve önbelleği athlonlar ile aynı olan ürün o. 2800+ athlon=3000+ sempron performansı deniliyor zaten. ben de onu kullanıyorum tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aa iyimiş o zaman :). alıyım bi 3000 :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 soket 754 64 bit sempronlar var eğer ucuz olsun diyorsan onlardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu arada internetten alışveriş için hangi siteyi önerirsiniz (ya da izmirde ucuz bir yer)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 27 Eylül 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sempronlar laptoplar için üretilen aslında athlon XP işlemcileri değillermi ? yoksa ben yanlışmı biliyorum ? daha az ısındıkları için athlon XP lerin yerlerine bunları koymadılarmı ? ve eğer öyleyse athlon xp ler zamanında p4 ler ile aynı klasmana konuluyor ve p4 işlemciler celeronların bir üst sınıfı ise celeron ile alakasız olmuyormu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkansis kardeş sempronlarla laptop lar arasında bir ilişki yok yani doğrudan laptoplar için yapılmadılar.Mobil serisi laptoplar için yapılan seri.Laptoplarda önemli olan şey güç tüketimi. Ama dediğin doğru eski athlon işlemcilerin yeni isimle ve 166 mhz fsb ile piyasaya sürülmesinden ibaret.Mesele şu ;p4 ve celeronlar yerinde saymadı performans arttı devamlı, eskiden p4 ekarşı konumlanan işlemci bugün prescot celeron(256k cache li)a eşdeğer performans veriyor kabaca(sempron 2400+ denktir celeron 2.4 D gibi )tabii birbirlerini geçtikleri bölümlerde var @prudent 'e kardeş sana gigatek'i öneririm.Ayrıca üye olursan birazda indirim yapıyorlar galiba.Geçen sene izmirden bir arkadaşa ekran akrtı aldırmıştım ordan :) ben istanbuldayım.Yalnız değişmediyse kargoyu sen ödüyorsun haberin olsun [Bu mesaj jagd tarafından 27 Eylül 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar