Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olabilecegim ırk ve meslekler

Ivor

Öne çıkan mesajlar

Human
Wookie
Trandoshan
MonCalamari
Twik'Lek
Zabrak
Sullustan
Ithorian ırkları

30 'a yakın meslek var.Hatta daha fazla galiba.

Savaşçı mesleklerı olarak Rifle-Pistol vs. tüccarlık olaraksa Armorsmiht - Weaponsmit - aşçılık vs. türleri var.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

kaçakçalık yok :) Tabii role play olarak yapan adamını bulursan tabii ki olur :) Ama süper meslekler var.Mesela para için zengin tüccarlara malzeme toplayabilirsin.Bir aralar tunch için Dathomir Meat toplardım :) (unutmuşdur :) )

Ben aylık parayı Yapı Kredi Genç Webcard'dan ödüyorum hiç bir sorun yok .[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 25 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
kaçakçalık yok :)

smugling kelime anlamı olarak kaçakçılık ve spice "üretiyorsun" empiredan izinsiz olarak silah ve armor güçlendiriyosun bence gayet kaçakçıvari.
mesleklere falan www.bloodfin.org da download kısmındaki skill calculator den bakabilirsin.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ivor, 25 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
bide bu oyunu ben isticem .1 ay icinde almayı usunuom.(nasıl isticemi tam anlamadım)jedi fln olmak istemiorum kacakcı fln olabililiomuyuz han solo fln gibi

bide tc ddeki herhangi bir kredi kartından vekebiliolar mı

her kredi karti oluyor...smuggler olursun kacakcilik tipi bir meslek..yaptigin hersey empiredan izinsiz oluyor...Stormtroperlar yakalayabilir seni falan..eylenceli baya...saldirilarilarida baya iyi...freelance pilot+smuggler+pistol olursun al sana han solo :) freelance'İ masterlarsan yt-1300(yanlisim varsa duzeltin) kullaniyosun buda nedir han solo'nun gemisinin tipkisinin aynisidir :) smugglerda spice olayinda satarsin parada kazanirsin slice (sliah ve zirh guclendirme) yaparsin...yani kacakcilik anca bu kadar oluyor.. ben smuggler ve pistoldum cok zevkliydi...tavsiye ederim...bekliyoruz seni oyuna :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 25 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 25 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
kaçakçalık yok :)

smugling kelime anlamı olarak kaçakçılık ve spice "üretiyorsun" empiredan izinsiz olarak silah ve armor güçlendiriyosun bence gayet kaçakçıvari.
mesleklere falan www.bloodfin.org da download kısmındaki skill calculator den bakabilirsin.

abi smuggler tam uyusturucu taciri olmuş oyunda[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 25 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
hemen smug kasıyordum bilmiyrdum boyle olduğunu :D

kas kas![signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de Total Exp satan yer yok.resmi olarak yanı getiren yok.

Türkiye'de Bimeks,Migros,D&R gibi mağazalarda SWG : An Empire Divided ve Jump To Lightspeed ek paketini bulabilirsin.Ama Total Exp bulman zor[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...