HellHound Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 agi'den bisi almiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1.7 patch notelarda şu var ; Cat Form - Each point of agility now adds 1 attack power. eğer str x2 de alıyolarsa biraz saçma olur[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben korkuyorum anne!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok lam neyinden korkacan druid sucks :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Phlox, 25 Eylül 2005 18:49 tarihinde demiş ki: 1.7 patch notelarda şu var ; Cat Form - Each point of agility now adds 1 attack power. eğer str x2 de alıyolarsa biraz saçma olur ha pardon dikkat etmemisim yeni patche... bir bakiim druidimle bir ara[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 manan bitince moonkinde .öt gibi kalırsınız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 oyundan tanıdığım druid arkadaslar bu değisiklik ten dolayı charlarını delete etmeyi düsünüyorlar bende gercekten hak verdim adamlara eski talent lerle yenilerini karsılastırdık cafede arkadaslarla eskileri daha iyi iş yapıyor ve druid arkadaslardan yeni talentlerde bulunan range yi artıran bi talent var onu incelemelerini istiyorum yeri değişmis 5 talent pointinizi resto ya giden arkadaslar çöpe atıyosunuz demek oluyor balanceye gidersen eğer adam gibi iş görmüyor restoya gidersen 2.derece bi healer oluyorsun ferala gidersen kısıtlanmıs sınırladırılmıs bir yontem cıkıyor arkadaslar kısaca özetlicek olursak hangi talent e gidersen git druid in dps si artmadığı surece diğer class lara gore nufüsu en az olan class olmaya mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi de, cat formun dps artmadı mı, full feral gidince dmg vermiyor musunuz gayet güzel ? hem dps hem healı iyi yapmak istiyorum diyosanız o biraz saçma olur çünkü priest de holy olunca dpsi azalıyor sonuçta. heal olarak priestten iyi olmayı beklemeyin derim sonuçta onlar primary healer class oyundaki.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Phlox, 25 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: iyi de, cat formun dps artmadı mı, full feral gidince dmg vermiyor musunuz gayet güzel ? hem dps hem healı iyi yapmak istiyorum diyosanız o biraz saçma olur çünkü priest de holy olunca dpsi azalıyor sonuçta. heal olarak priestten iyi olmayı beklemeyin derim sonuçta onlar primary healer class oyundaki. haklısın priest konusunda katılıyorum sana ama bu adamlar sürekli olarak kedi yada ayı olarak ortalarda dolasmaya mecburmu sürekli form değiştirmek nekadar mana yiyor bilmiyorum ama şu durumda sürekli form değiştirmek zararlı gibi mesela ben rakibim iki kişi ise birine sap cakıyorum diğerini kesiyorum bazen ama bu adamlar artık zor party bulurlar gibi ama tabi baskalarının uzman görüsleri nasıldır bilmiyorum druid hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yani dediğim şu. MC de heal görevindeyken shapeshift kullanılıyor mu ? hayır. zaten resto balance giden druidler hala eskisi kadar heal yapar sanırım healleriniz nerflenmedi bildiğim kadarıyla. feral druid = dps. hem dps hem heal olmuyor işte. prot warrior gibi düşünün :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 şu an için tek bir tree de yoğunlaşan druidler eskisinden daha çok iş yapıyorlar eskisi gibi dengeli bir (9/11/31) hem pvp de hem pve de iş yapan biraz nerf yedi ama şimdi 5/0/46 gibi bir buildle pve de eskisinden çok iş yaparken (ht nin casting timeını düşüren talent), feral da çok iyi bir karakter yaratabilirsin, veya balance da üstelik bunların pve friendly özellikleri de talentlara girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 healing touch i 3 sn indiren talentlar gibi güzel talentlar var. ayni şey feral ve balancedada var dolayisiyla daha cok çeşit druid olacak,ve evet druid daha güçlenmedi ama en azindan artik her druidin feral chargei ve innervatei olmayacak :) yenilikilerden şikayet eden druidde görmedim :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 healing touchu 3 sn ye indirsen ne oluuuur indirmesen ne olur...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: cenx, 25 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki: healing touchu 3 sn ye indirsen ne oluuuur indirmesen ne olur... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Greater Heal (Rank 4) 960 Mana 40 yd range 4 sec cast A slow casting spell that heals a single target for 2396 to 2674. talentla 3.5 sn oluyo. said: Healing Touch (Rank 10) 790 Mana 40 yd range 3.5 sec cast Heals a friendly target for 1890 to 2230. talentla 3 sn oluyo. cast süresi ve mana olarak bakınca gayet de dengeli. :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 25 Eylül 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi briestler great healmı kullanıoki? flash heal dan baska bisi kullancak zamanları olmuo adamların. 2.5 lik regrowth u bile yetiştiremiorum bazen. 61 mobla uurasırken mt üst üste 2 hit aldımmı yamuluo zaten. 3 sn bekleme lüksümüz yok. mana stok yapçam die beklersem 3 sanie mt inebilir. mt inersede wipe gelio zaten[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) [Bu mesaj cenx tarafından 25 Eylül 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 main tankı druid ayakta tutmaz ki zaten ? druidlerin görevi sürekli sürekli HOT bulundurmak main tank ve dps grubunda. tabi regrowth da atarsın arada. hala heal olarak priestlerle karşılaştırıyosunuz kendinizi , hata yapıosunuz :p[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 e ben en dayanıklı adama örnek vermek için yaptım o zaman tank olmayan birine hiç yetişemediğimi anlamışsındır. (h.t. den bahsediyorum reg.le yetişiyorum tabiki)[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Pvp de dmg giden shaman ı rahat alıyorum, eğer heal gider manasını idareli kullanırsa combat 10 saat sürüyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Nasi aliyorsun dmg giden derdken dmg add diyorsan bizde var bi şaman arkadaş yaklaşik 3k cakior elem mastry+chain lightningle çok kötü yapr adami dikkat etmek lazim enhancement diyorsan valla malfurion gelse max 2 dakika sürer kesmek ^^ herzaman icin warrior harici itemden cok class etki ettiği icin savaşlara salak saçma oluyor (şaman icinde silah)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yok adam sırf dmg giderse ben sırf heal gidiyorum , karşı tarafın manası bitiyor. Yani oynamasını bilmeyen charı almak kolay, kendine heal atıp manasını idareli kullandığında AB de isek 2 taraftan 1 ini bekliyoruz =p gelsinde birimize yardım etsin diye hehe Yoksa shaman ın instant spellerinin 1200 crit vurduğunuda gördüm , windfury proc ile 2 saniyede 100% hp den öldürebilen shamanda =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 O healing touch eskiden daha iyiydi. Ya bide combat endurance falan vard sufer b talent onda kaldırmışlar. Bide heart of the wild bana cok uyduruk geldı. Ama tabı bunların hepsi kağıt uzerınde tecrube etmek lazım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Öncelikle, bir druid olarak bu yeni gelecek talentin bizlere değişik alternatif dövüş kombinasyonları getireceği kesin... Şu anki talentimizde tahmin ediyorum ki druidler olarak pek bir seçim hakkımız yok... Resto gitmeye zorlanıyoruz... Partilerde daha çok healer olarak görev alıyoruz ve talentini balance ağacına dağıtıp hurricane almış bir druidin 10 sn. boyunca hurricane spell edecek bir lüksü yok... Feral ağacı keza dps de şu anki haliyle pek bir artış sağlamıyor ve insanı cezbedici bir güzellik sunmuyor... Ama resto ağacı şu anki haliyle öylemi... İnnervate gibi bana göre oyunun bir parti için en ideal ve yardımcı büyüsü mevzut... Ki, innervate'in katkısıyla 5600 olan manam 10000 lere, bosslarda ise +major potion ile 12000 lere çıkıyor... Her classın haddi değildir bu rakamlara ulaşmak... İleride epic bir druidin sahip olacağı mana miktarını düşünemiyorum bile... Bir diğer önemli talentimiz ise Natures swiftness, ki bunun önemini anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, zira hepimiz biliyoruz... Yukarıda resto ağacı için anlattıklarım, şu anki talent ağacımızda (bana göre) almaya zorunlu olduğumuz, düşük olan dps'mizin bize getirdiği dezavantajları bunlarla kapatabildiğimiz içindir... Kolay kolay ölmeyiz, tabi kritik durumlarda bu hayati büyüleri yerinde yaptığımız vakitlerde... Şunu açıkyüreklilikle söyleyebilirim, (tabi bu her klas için geçerli) hayati talentlerini yerinde kulanan ve iyi oynayan bir druidi hiçbir sınıf kolay kolay alamaz, çok zordur... Ama tabi druidin rakibini de iyi tanıması gerekir... Şimdi gelelim 1.8 ile gelecek olan yeni talent ağacımıza... Nedir değişenler ? Feralin dps artışından yakınanlar mutlu oldu mu? Balance bir druidin crit beklentisi, yüksek damage beklentisi, kırılgan yapıda oluşlarına serzenişleri cevap buldu mu ? Yada resto ağacından gidipte sonunda az çok huzuru bulanlar, bu şekilde mi devam edecek :) Öncelikle büyük bir değişikliğe gitmiş olan balance ağacından başlamak istiyorum... Adı üstünde balance "güç dengesi, dengeli güç) Wow oynayan her oyuncu "ister druid olsun ister priest vb." yüksek damage ler görmek ister... Aslında biz oyunculara soracak olursanız herbirşeyi isteriz ya neyse... Drudiler olarak en etkili büyümüz starfire'dır... Resto bir druid olarak çok enderde olsa 800 critleri (800!!! şaka gibi) görmüşlüğüm vardır... Ama balance gitmiş bir druid o rakamı bolca görür ve ikiyede katlar bazı zamanlar... Çok çok ender de olsa 2k yı bulabilir... Ama nedir, bir rootta en fazla bir kere atabilirsin, bazen iki olur ama işin şansa kalmıştır... İkinci rootta daha az zamanın vardır, belki atamadan çözülür... Üçüncüyü ve dördüncüyü saymıyorum bile... Druidi ile sadece caster formda oynamak isteyen arkadaşların yakındığı dertlerden biridir bu... Haklı mı haksızlar mı bu serzenişlerinde tartışılır ? Zira balance druddir, gücünü dengeli kullanmalıdır... (bkz. dire bear form) İşte, blizzard balance druidlere artık caster formda kalma şansı veriyor... Moonkin form..! %360 armor ile warrirorlarla yakın dövüşe girmek isteyen bir druid görürmüyüm, bilmemem ama %3 crit şansı veren ve bazı büyülere immune olan (örn. poly) bir form insana cezbedici gelecektir muhtemelen... Heal büyüleri kullanamayacak olması bir handikap sayılırmı, bu oynayan oyuncuya göre değişir... Ama partilere çok büyük renk katacağına kesinlikle eminim... Ve druidi eğlenceli bir klas yapacaktır... Peki balance ağacımızda moonkin formdan başka ne gibi değişiklikler var... Kıymetli Vengeance yerli yerinde duruyor :) Ama nature's grace 0.5 saniyelik bir nerf yemiş :) Naturel weapons çok iyi ve gerekli bir talent olmuş... %10 luk bir artış tüm psişik ataklar için... Gerçekten çok iyi... İmproved starfire'ı 3 saniyeye indirmek için 5 puan kimse harcarmı bilinmez ama setini moonkin forma göre dizmek isteyecek olanlar mutlaka bu talente puan verecekledir... %15'lik bir şans ile stun etme yine şaka gibi..! Omen of clarity ise moonkin form için tasarlanmış adeta... Sanki moonkin formu beklermiş gibi bekliyordu talent ağacında ve sonun işlevliğini kazanmış oldu... Naturel shapeshiftler ise form değiştirmede harcanılan mana miktarını %30 azaltıyor, ki puan verilebilir bir talent... Balance ağacı hakkında bütün söylediklerim ışığında; kısaca özetlemek gerekirse, sonunda balance ağacı (bana göre) hakkettiği şekli bulmuştur... Dengeli kullanıldığı taktirde ağacın adını haketmiş olacağız... :) Ve geçiyoruz yeni feral ağacımıza... Yabani bir druid mi olmak istiyoruz... Artık bu, yeni feral ağacımızla o kadarda zor değil... Oyuna daha yeni başladığımda druid açmak istememdeki amaçlardan en önemlisi girebildiği değişik formlardı... Ama lvl atladıkça itiraf etmeliyim ki, formları daha çok defansif amaçlı kullanmaya başladım... Hem partilerde healer olarak görev aldığımıdan dolayı resto gidiyorduk... hede feral ağacı bize dps artışı çok az sağlıyordu... Cat form çok kırılgan bir yapıdaydı... Bear form ise lvl40'ta aldığı "dire" lakabı ile daha çok defansif bir yapıya bürünmüştü... lvl60'ta dahi yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 son fikrim Yalnız omen of clarity için furordan 1 azaltmak zorunda kaldım. Increases the damage you deal with physical attacks in all forms by 10%. yazısını görünce direk abandım buna=)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 feral instict e ver derim cünkü cok cok kolay görülüoruz prowl da iken lvl 40 adamın beni farkettgini gördüm dalga geciodu pesimden gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar