overmars Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaşlar, ben bi kızdan hoşlanıyorum ama -klasik olarak- o benden hoşlanmıyo.. bugün de doğum günü, ona nasıl bi mesaj atabilirim yardım edin?[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşım, kız seni sevmiyorsa zor olur bu işler. www.sevginehri.net'te bol bol var, seç beğen al.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya aslında sevmiyo denilemez, beraber çok zaman geçirdik ama sadece arkadaş olarak görüyo.. umut var biraz içimde..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 normalden farklı olarak canımlı cicimli konuş mesela[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 O zaman öyle desene, olayı biraz daha ayrıntılı anlatır mısın? Tabii bir mahzuru yoksa. Teşhis ve tedaviyi yapmak için tabiki.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya kızın çıktığı çocuk var ama ayrılmak üzereler.. sorun bu değil kesinlikle.. hatta bizim evde başbaşa kaldığımız zamanlar da oldu, samimiyiz yani.. ama benim ona baktığım gibi bana bakmıyo, ben hoşlandığımı belli etmek için ona biraz daha yakın davranıyorum kendini geri çekmiyo ama bana yakınlık da göstermiyo.. çok karışık bi durum yani.. bi de arkadaşıma "onun benden hoşlandığını anladım ama ben onu arkadaşım olarak görüyüorum.." filan gibi şeyler söylemiş.. halim çok kötü, çaresizim.. :([signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 öyle dediyse durum vahim hakkaten vazgeç bu sevdadan[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 vazgeçmek istemiyorum aslında.. daha önce böyle durumlarda hep vaz geçtim.. bu sefer biraz üstüne gitmeyi düşünüyorum.. bu yüzden ilk fırsat da doğum günü mesajı..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 SAKIN SAKIN SAKIN YAPMA. Benim başıma ne geldiyse, o yüzden geldi. Kesinlikle. Kız seni parmağında oynatır. Sıkıldığı zaman zılgıtı çekip yollar. KESİNLİKLE öyle bir şey yapma!Aynı olay banada oldu. Samimi olması seni parmağında oynatmak istemesi yüzünden. Bana o kız öyle şey yapmaz deme. Kızların hepsi yalancıdır, senin sevdiğinde o yalancılardan biri.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ben vazgeçmeyip ileri gittim, ne olduğunu ancak başına gelirse anlayabilirsin.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yapma ya.. şimdi kafam karıştı, dediğin gibi "o kız öyle şey yapmaz" demek istiyorum..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kız bunnar anlaşılmazlar öle dediyse gitme üstüne :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: LordOfBlood, 27 Eylül 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Kız seni parmağında oynatır. aklıma celine geldi ahauhauhau[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayatımda çok kızdan hoşlandım bazısıyla beraber oldum bazısıyla olamadım.. ama bu kız farklı, ilk -bilemedin 2. defa- bi kıza bu kadar aşık oldum.. hayatımda karabasan görmemiş olan ben, geçen gece rüyamda kıza sımsıkı sarılıyodum, rüyada olduğumu biliyodum uyanmak istedim ama uyanamadım 2 dk. boyunca.. bunu niye anlattım şimdi.. neyse böyle işte, berbat bi durumdayım..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Overmars; Canım Kardeşim, Ben o olayın acısını iki sene çektim, hala çekiyorum.. Sadece ve sadece kendilerini düşünürler. Kızların istediği kendilerini eğlendirmek. Aşık olsalar bile, kendileri için aşık olurlar. Kız açık açık istemiyorum demiş. Ne yapacaksın? Eğer dediğin tarzda bir mesaj gönderirsen sana yakınlaşacaktır kesinlikle. Pas verecektir boyuna. Sende "vay beaa bu iş olacak galiba " diye kendine gaz verirken o başkası ile işi götürecek. Ne zamanki o çocukla arasında soğukluk olacak sana yine yaklaşacak. Çocuk onu kıskannıp barışınca seni yine yedek oyuncular klübesine atacak. Tabii ateş bacayı bayağı sardığından sen masum ve sadık bir kuçu-kuçudan başka bir şey olamayacaksın. Devamı çooooook daha acı olacak. Banada aynısı oldu diyorum.İnan Bana; çok pişman olacaksın. Ben bana öğüt verenleri dinlemedim o kız başkadır öyle yapmaz dedim, ve şuan bütün kızlardan nefret ediyorum, özgüvenim eksilerde geziniyor! Ama tabii tercih senin, Ya aşkını içine gömüp olgunlaşacaksın, Ya da bana olanlar sanada olacak!(İkinci yol daha da çok olgunlaştırır, ama çok şey götürür!) [signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 27 Eylül 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu isler hediyeyle olmaz. seviyosan git direk konus onu sevidini yada hoslandını soyle. ha illaki yok hediyeyle halledicem git bi demet kırmızı gul al. normal bi kızın ne demek istedini anlaması lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abi seni sevmiyorsa bırak ya...Yeter bu kızlardan cektıgımız ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: LordOfBlood, 27 Eylül 2005 16:23 tarihinde demiş ki: SAKIN SAKIN SAKIN YAPMA. Benim başıma ne geldiyse, o yüzden geldi. Kesinlikle. Kız seni parmağında oynatır. Sıkıldığı zaman zılgıtı çekip yollar. KESİNLİKLE öyle bir şey yapma!Aynı olay banada oldu. Samimi olması seni parmağında oynatmak istemesi yüzünden. Bana o kız öyle şey yapmaz deme. Kızların hepsi yalancıdır, senin sevdiğinde o yalancılardan biri. Bütün kızlar bu kadar kötü mü ?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 %95.6sı[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya kızların genelı hakkında konusmayalım lordofblood butun kızları tanıosun sankı!!!!!!!!! ama haklı olduğun konu gercekten anlattklarına gore bukız eğlence arıyor 2sıde bende olsun dıyor olabılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: LordOfBlood, 27 Eylül 2005 17:35 tarihinde demiş ki: %95.6sı Küsüratı komiğime gitti .Sanki tüm kızları gözlemleyip hesaplamışsın gibi .[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 27 Eylül 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hapsi birbirinin Aynısı neyini tanıyacağım, tanımakta istemiyorum zaten![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 boyle gıdersen tanıyamazsın mrk etme :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ehaeh adam bi kızın 0.6sıyla tanışmış mesela. böyle genellemeler yanlıştır, her erkek aynı yöntemi denerse alacağı sonuç aynı olur, bu bütün kızların aynı olduğu anlamına gelmez, bizim beceriksiz ve basmakalıp olduğumuz anlamına gelir.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: sir, 27 Eylül 2005 17:57 tarihinde demiş ki: ehaeh adam bi kızın 0.6sıyla tanışmış mesela. böyle genellemeler yanlıştır, her erkek aynı yöntemi denerse alacağı sonuç aynı olur, bu bütün kızların aynı olduğu anlamına gelmez, bizim beceriksiz ve basmakalıp olduğumuz anlamına gelir. super,harıka,muhteşem demişsin tebrık eder dewamını dılerım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar