Deniz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dıelım sevgılınız var, cok sevıosunuz falan ama oldu ya bı gun asık oldunuz.hangısını secerdınız.aşk mı , alışkanlık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Nasıl yani :D Şimdi sevgilinle birlikte oluon cok sevion ama aşık olmuon ? Kafa basmadı neyse boşver ama eger dedigin gibi bişiyse alışkanlıktır bence[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Zaten Aşık olmadığım birisi ile niye çıkayım ki? Aşık olmadan çıkmanın bir anlamı olabilir mi?Aşk karşı cinsleri bağlayan bir düğümdür, onsuz ilişki yürümez, yürüsede sorunlu olur. (Bence)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 başka birine aşık olabiliyosam bi önceki ilişkimin bittiği anlamına gelir bu, ziyadesiyle böyle bir durumda kalmam hiç.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 başka birisine aşık olursan demek istiyor arkadaş galiba çok normal bişi gönül işi, ama karşımdaki insanı sevmiyorsam ilişkiyi sürdürmenin mantığı yok onada yazık banada herşey yalan olur[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Askim yanimdayken zaten imkani yok baskasini aramam[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sevgilim'in bir sözü vardı. Aşk gelip geçicidir.. sevgi kalıcı..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aşkı seçerim alışkanlıklardan geçmek kolaydır.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güzel soru![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tabii ki aşk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o anki duruma baglı .. hangisi ağır basıyosa onu seçerim..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ask paylasilmali, aliskanlik ise bir tur tutkudur, tek tarafli olabilir.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 alışmak sevmekten daha zooooorrr geliyooooorrrr:) demesem çatlardım. bugün emrah ın filmi vardı ordan aklıma geldi:p soru çok anlamsız geldi bana.böyle bir karşılaştırma olamaz ki zaten. [signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. [Bu mesaj lullaby-kit tarafından 26 Eylül 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben aşkın geçici olduğuna inanmıyorum hatta iddia edenlerle uzun uzun tartışabilirim ya da benim aşkım geçici değil çok şanslıyım hepinize kodum kodum : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aşkın buyusu bi sure sonra kayboluyo,ve bir donem aşık olduğun insanla uzun soluklu bi ilişki yasadığında alışkanlığa donebiliyor diyosun heralde.buyu bozulmasına rağmen ayrılıncada rakı açıp tanju okan moduna geçiyosun ama dimi?evet oyle mesela ben baslıyorum birazdan,gerçi ben quenn açtım ama nese[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kardeşim, aşkı devam ettirmesini ve yaşatmasını bilmiyorsanız aşk ne yapsın? Allahallah![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ^aferim sana gr@lısın bu aşk oyunun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kime dedin Akerfieldt kardeşim?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 atmı eşşekmi?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hakkaten at mı essek mı gıbı olmus kabaca tabı:) aksam olunca pek cevap olmamıs.ya da cevap yazmıyanlar hala teredutte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 askla sevgi aslında birbirinden cok ayro bisey deildir. ama sevgi daha farklıdr. bir insan cok kolay asık olabilir ama kolay kolay sevemez (bence tabi). ask birazda gecicidir zamanla yerini sevgi ve saygıya bırakır o yuzden sevdiginden vazgecmemesiş lazım insanın yoksa bi baltaya sap olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 böyle sorularla gelmeyin pls[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aşk ulan aşk. Böyle topic açmayın yaw. Aşk mı alışkanlık mı :P allah allah ya. Sevgilimse nasıl alışkanlık seçerim. Seviorum ki sevgilim. Cıx cıx. Olmadı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! [Bu mesaj nileppezdel tarafından 27 Eylül 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: twistedemo, 26 Eylül 2005 20:56 tarihinde demiş ki: ben aşkın geçici olduğuna inanmıyorum hatta iddia edenlerle uzun uzun tartışabilirim ya da benim aşkım geçici değil çok şanslıyım hepinize kodum kodum : D bu ne yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 twistedemo, 26 Eylül 2005 20:56 tarihinde demiş ki: ben aşkın geçici olduğuna inanmıyorum hatta iddia edenlerle uzun uzun tartışabilirim ya da benim aşkım geçici değil çok şanslıyım hepinize kodum kodum : D lol :D:D:D:D:D SÜPER YA![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar