Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk mı, alışkanlık mı?

Deniz

Öne çıkan mesajlar

Zaten Aşık olmadığım birisi ile niye çıkayım ki? Aşık olmadan çıkmanın bir anlamı olabilir mi?Aşk karşı cinsleri bağlayan bir düğümdür, onsuz ilişki yürümez, yürüsede sorunlu olur.
(Bence)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Sosyal ağlarda paylaş

başka birisine aşık olursan demek istiyor arkadaş galiba

çok normal bişi gönül işi, ama karşımdaki insanı sevmiyorsam ilişkiyi sürdürmenin mantığı yok onada yazık banada
herşey yalan olur[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

alışmak sevmekten daha zooooorrr geliyooooorrrr:)
demesem çatlardım.
bugün emrah ın filmi vardı ordan aklıma geldi:p

soru çok anlamsız geldi bana.böyle bir karşılaştırma olamaz ki zaten.
[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.

[Bu mesaj lullaby-kit tarafından 26 Eylül 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aşkın buyusu bi sure sonra kayboluyo,ve bir donem aşık olduğun insanla uzun soluklu bi ilişki yasadığında alışkanlığa donebiliyor diyosun heralde.buyu bozulmasına rağmen ayrılıncada rakı açıp tanju okan moduna geçiyosun ama dimi?evet oyle mesela ben baslıyorum birazdan,gerçi ben quenn açtım ama nese[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

askla sevgi aslında birbirinden cok ayro bisey deildir. ama sevgi daha farklıdr. bir insan cok kolay asık olabilir ama kolay kolay sevemez (bence tabi). ask birazda gecicidir zamanla yerini sevgi ve saygıya bırakır o yuzden sevdiginden vazgecmemesiş lazım insanın yoksa bi baltaya sap olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk ulan aşk. Böyle topic açmayın yaw. Aşk mı alışkanlık mı :P allah allah ya. Sevgilimse nasıl alışkanlık seçerim. Seviorum ki sevgilim. Cıx cıx. Olmadı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 27 Eylül 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 26 Eylül 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
ben aşkın geçici olduğuna inanmıyorum hatta iddia edenlerle uzun uzun tartışabilirim ya da benim aşkım geçici değil çok şanslıyım hepinize kodum kodum : D

bu ne yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

twistedemo, 26 Eylül 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
ben aşkın geçici olduğuna inanmıyorum hatta iddia edenlerle uzun uzun tartışabilirim ya da benim aşkım geçici değil çok şanslıyım hepinize kodum kodum : D

lol :D:D:D:D:D SÜPER YA![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...