nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sadece multi değil ayrıca single da var diye hatırlıyorum sanki. Çünkü işte diplomasi, ekonomi sistemlerine yenilikler getirildiğinden ve bir faction eklendiğinden bahsediliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 İndirim sadece direk Taleworlds'den satın alanlar için. Steam vs. den alanlar için indirim yok yanlış bilmiyorsam. Single var tabi ama hala closed beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Anladım bu arada steamdan aldım ama bi sorunum var.Oyunu indirip yükledikten sonra failed contact key server diye hata alıyorum. Ne yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bende de aybnı sorun oldu sitesinden patch çekip deneyeceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 steam şöyle bir çözüm yolu sunuyor ama bende olmadı:( https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2204-OPGC-4862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bende denedim onu olmadı herkeste var o problem forumlarda yazmış millet.Cd key bitti galiba yrn hallolur sanıırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Steam hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama elinizde cd-key olması lazım. Direk www.taleworlds.com'dan 1.03 versiyonunu indirip elle aktivasyon yapabilirsiniz. Aynı problemle ilgili konu > "Failed to connect to key server" on Steam Bu da çözümü > Manual Activation, Activations, Retrieving a lost Serial Key Edit: Ya da orjinal M&B ile hiç uğraşmayın direk Warband'i burdan indirin. Şu anda sadece multisi çalışıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi cd key komple yok galiba.. hani cd keyi öğreneyim elle gireyim desey yine sunucu hatası veriyor galiba ciddi ciddi ellerinde cdkey kalamdı lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sanırsam bir süre boyunca çözümsüzüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Evet ciddi cd key yok aldık oyunu oynayamıyoruz lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben bu oyuna avrupa 12?? modu kurdum da. hatta oyuna öyle başladim diyebilirim. şimdi bir macar lordu olarak hayatima devam ederken fark ettim ki bana verilen görevler çok saçma git şuna selam eyle tarzi görevler ve hep itin öldüğü yere gönderiyorlar görev kasmiyorum ben de kassam mi ? bir de training'e 6 verdim arttirayim mi yoksa hata mi etmişim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sorun düzelmiş galiba steam'den cdkeyi alıp warband'i indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 pronoit said: ben bu oyuna avrupa 12?? modu kurdum da. hatta oyuna öyle başladim diyebilirim. şimdi bir macar lordu olarak hayatima devam ederken fark ettim ki bana verilen görevler çok saçma git şuna selam eyle tarzi görevler ve hep itin öldüğü yere gönderiyorlar görev kasmiyorum ben de kassam mi ? bir de training'e 6 verdim arttirayim mi yoksa hata mi etmişim ? classına baglı ben 30 adamın arasına girip yardırmayı seviyorum lvl 17 filanım gerçi 2 training verdim zaten adamlar combata girdikçe alıyolar yeterince xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 warband ne? ek ğaket fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu araad oyunun mmo kısmı var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 warband, yeni m&b oyunu işte. multiplayer desteği var. MMO değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çıktımı şimdi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 betada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 En son 1.0daydım, tekrar deneyeceğim, Tavsiye ettiğiniz modlar nedir, özellikleri vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Oyunu aldım ve Warband betasını oynuyorum 2 gündür, müthiş zevkli mest oluyor insan 2hand ile karpuz gibi kafa yarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 steamden indirdigim oyunun kendisine nerden ek paketleri yüklüyorum indirdim patch gibin şey de eskiden klasörüne atıyoduk simdi yok klasörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Nosfe said: Warband open-beta oldu bu arada. Orjinal M&B keyi olan herkes girebiliyor. Warband'i indirmek için > taleworlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 oha multiplayer çıkmış oynyan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Evet oynuyoruz betasını .720 model oldu, çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bayadır oynuyorum 0.720 şuan couch lancer nooblar ağlıyor :D tatar nick ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar