Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende bunun gereksiz bi tavır olduğunu duşunuyoru, üzerine yıllarca bana harcanmış uğraşılmış bir projenin, icine kapanık bi şekilde türkçe cıkması uzucu ve boşuna zaman kaybı. Çek'ler dunya piyasasına kendi dillerinde oyun yaparak girmedi, ruslarda öyle. Bi almanlar denediler almanca oyun yaparak dunya piyasasına girmeyi inanılmaz içlerinde patladı butun oyunları. Oyunun turkce olmaması sena yapımcıları veya urunu turkiye den kovma hakkı tanımaz. hoş kim ne yaparsa yapsın hiç bir zaman sana böyle bir hak tanınmaz nede herhangi birimize.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: shapshal, 14 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki:henüz ingilizceyi tamamlamış değiller,öncelik oyunun tamamlanmasında. dil seçenekleri extra olur. ingilizce olması iyi olmuş çünkü uluslararası bir oyun haline gelmiş. forumlarına bakarsanız türk sayısı kadar (belki daha fazla) yabancı olduğunu görürsünüz. oyun tam olarak bittiğinde türkçesi de çıkacaktır,oyunun yapımcıları şuan birçok şeyle meşgul zaten oyuh hakkında. ayrıca oyunu yapan herkes türk.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o zaman dil seçenek hakkı koysunlar...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilerde..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 forumlara bakarsanız zaten şu anda betada olduğunu ileride farklı dil destekleri ekleyeceklerini yazmışlar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Parasız kaldım oyunda ha. Güzel bir ticaret yolu hazırlamak lazım. "Şundan al şuraya sat acaip para kırarsın." diyen merchantlerin gazına geliyorum, 2 kuruş para zor geçiyor elime.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Pazarlama amaçlı böyle birşey yapılması gayet doğal. Ayrıca forumlarında Türkçe bir alan olması yeterde artar bile bence. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Haziran 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sen oyunu oynadınmı ardeth efendi ondan haber ver, atla atına al eline okunu yayını bi gez bakiyim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Horse Archer olayını sevmedim ben. Al zırhı gir meydana.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar tamam Türkçe oyun istiyorsunuz da biriniz de forumuna programcısına yararı olacak bir eleştiri yazdınız mı?Hayatınızda shareware bir oyuna para verdiniz mi?Türk oyunu sadece Türkçe kullanarak olmaz zırhlara,silahlara,ticari eşyalara ve bozkıra dikkat ederseniz oyunda açık bir Orta Asya havası var.Zaten forumlara bakarsanız dil desteği ekleyeceklerini de söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Werewolf, 15 Haziran 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Parasız kaldım oyunda ha. Güzel bir ticaret yolu hazırlamak lazım. "Şundan al şuraya sat acaip para kırarsın." diyen merchantlerin gazına geliyorum, 2 kuruş para zor geçiyor elime. işin aslı tuzda ya.. madenden tuz alıp oraya buraya sat iyi para ediyo.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hemen indiriyorum[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yeni taktiğim adamları önden yollarken arkadan atla koşunca şoke olup dağılıyorlar hahaha çok zevkli[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Valla ben onden koşturup okluyorum once baya, arkadan artık caravan guard mercenary ne varsa salıyorum ustlerine[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben direk çember çiziyorum. Adam yok birşey yok işin yoksa pirate kes.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 son zevkim adama atla carpıp yere duşurdukten sorna adam eyrden kalmadan zıbadom zıbadom diye oklamak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Zıbadom ya ahah.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 indirip denemek lazım..ayrıca betaysa türkçe olmaması çook normaldir..adı üstünde beta dır..bitmekten tamamen uzaktır..hataları normal karşılanır..eleştiriler yapılır ve sonucunda oyun oluşur..bu piyasa hep bu olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Valla atlılar bitene kadar great lancele girip çıkıyorum, atlılar bitince çekiyorum kılıcı atsızları traş ediyorum. Hiç ok falan kullanmadım hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya yok önden atla girersen karambole alıyolar kötü oluyo ya.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet ortaya dalmamak lazım en sağdan yada soldan gidip gelicen.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya two handed sız at da piyade kesmek zor oluyo weapon reach yetmiyo kılıc kısa geliyo, nedense okcular durmadan beni okluyo kalkansız yamuluyorum. edit: ha aldim bi tane chipped nomad sowrd kesiyrum catur ccutur mileit o başka, o kılıcda 2000 denar. [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 16 Haziran 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 at avrat silah diyesim geldi ehaeh enteresan bir oyuna benziyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: rockncoke, 15 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: hemen indiriyorum oyunu bu saate kadar oynadım ama lvl 6da bitti tadı damağımda kaldı nomad bowuda çekmiştim takır takır headshotlar geliyodu ne güzel archery 78 mi ne olmuştu :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 dimi =) nomad bow steppe horse, kafaya orta asya turk, helmimsisi, cok zevkli olmuş. şimdiye kadar herhangi bir şekilde bize at kullanma hissini veren tek oyun bu bence. at ustunde koşturmak ok atmal kılıc savurmak, sonra anda ustuen gelen oklardan kalkanla korunmak falan cok zevkli.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar