kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 evet bu şarkı sözleri hangi parçaya ait bakalım bulana süpriz ödül ! All our times will come Searching oblivion Leaving nothing but the memories of All the things you give They're all you'll leave behind Within their mind ahanda bu cidden ödül var ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 23 July 2003 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 google dan aradım buldum lol Anathema - Deep[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua [Bu mesaj sLog tarafından 23 July 2003 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 diyordum leaving nothing but the memories of çok tanıdık geliyor diye:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ulem niye gogle dan aratıyosun be :) adil değil banane hediyeni vereyim neyse belediye gazozu Belediyemize başvurup en kısa zamanda alabilirsiniz :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 çok teşkürler:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya nette olsam direk yazardım ezberimde çünkü :P[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 feel my heart burning deep inside yearning I know its coming fettered heart waking tainted youth fading leave it all behind delirious again mesmerize my senses souls entwine one more time all our times will come searching oblivion leaving nothing but the memories of all the things you give they re all you leave behind within their mind open laughter held in distant days eternal stars have changed I know that it cant be the same there is no romance for you tonight feel my heart burning deep inside yearning I know it is coming all our times will come searching oblivion leaving nothing but the memories of all the things you give they re all you leave behind within their mind as time recedes every day you can search your soul but you wont see as we pass ever on and away towards some blank infinity... it is the emptiest of, all your broken hearted feelings... devam ederdim ama neyse (bu sarkilari kalpten bilmeyip de googe dan arayip tahmin edenleri esnefle kiniyorum)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Volfied, 24 July 2003 01:13 tarihinde demiş ki: (bu sarkilari kalpten bilmeyip de googe dan arayip tahmin edenleri esnefle kiniyorum)[hline]28:06:42:12 bende kınıyom nasıl olabilir böyle bişe :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar