Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk futbolunda gelmiş geçmiş en iyi efsane futbolcu sizce kim???

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

hakan şükür kolpa bir adamdır benim için. eskiden de sevmezdim, hala da sevmiyorum.

Metin Oktay futbolun en tanınır ismidir. Joker gibi birşeydir. Onu geçersek benim için:

Hagi (galatasaraylı olmasam da bu adamı izlemek çok büyük keyifti benim için)
Şifo Mehmet
Atom Karınca Rıza[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

merak edenlere söyliyeyim ben galatasaraylıyım. şu sözümün iyi algılanmasını istiyorum anti fb li değilim.fenerin avrupoa da her macında ben de bir fenerliyim arkdaşalr.her ne kadar gs ye kupalar tesadüftü,avrupada gs nin rakiplerine başarılşar densede anti gs liler tarafından benim görüşüm gene bu. onları kınıyorum.
birde şuna gelemem ben gereksiz yere bir takım büyütülürse haketmediği methiyeler ve yakıştırmalar yapılırsa bun da gelemem ben
sanırım anlaşıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

bak hemen olayları kendi tarafına cevirme kilitlenen topicinde takımımıza neler demissin bu bir antilikle olculmez.Yaptıgın saygısızlıktır.4yıl ust uste sampiyon oldunuz oke uefa sufer kupa onlarda oke biz size kufur mu ettik bunları kazandınız diye.Böle birseyi irdelemeden ortaya cıkma.Tabi sanada kızmamak lazım sonucta ulkede futbolu herkes böle biliyor ki oysa futbol vakit gecirme eglenme aracıdır.Kawga dovus yada öldürme aracı deil.Suan hangi ülkede silahla stadta adam öldürülüor ki yani sanada hak veriorum.Ama artık lutfen bu konuları kapatın.İkiside turk takımıdır guzel basarıları vardır ve bunların devam etmesi tek temellimizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ne diyorum anlasana arkadaşım bir takım haketmediği sekilde övülmeye başlandığında o takıma düşmanım antisiyim. bu fb de olsa böyle gs de olsa böyle.+birde bir takımın yaptıklarını belli amaç doğrultusunda küçük düşürmeye takıma da düşmanım . bu herkeste böyle değil mi?
konuyu dağıtmayalım lütfen konumuz efsane futbolcular.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...