Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hakan şükür kolpa bir adamdır benim için. eskiden de sevmezdim, hala da sevmiyorum. Metin Oktay futbolun en tanınır ismidir. Joker gibi birşeydir. Onu geçersek benim için: Hagi (galatasaraylı olmasam da bu adamı izlemek çok büyük keyifti benim için) Şifo Mehmet Atom Karınca Rıza[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Cevad Prekazi Şifo Mehmet Hagi Tanju Rıdvan [signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 25 Ağustos 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 vedat inceefe... kafa isiran efsane:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hagii[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pascal nouma!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gençlerin bi ara efsane üçlüsü vardı kona,kushe,moshe her maç feneri dağıtırdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Bloodscalp, 25 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki: gençlerin bi ara efsane üçlüsü vardı kona,kushe,moshe her maç feneri dağıtırdı:) her maçı fenerle mi oynuyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 fenerle oynadıkları her maç demiş arkadaş okuduğumdan bu anlam çıkıyor,bunu anlamanın zor olmadığını düşünüyorum.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 anlamıycak birsey yok gençlerbirliği fenerbahçe macında bu üçlü fener bahçe yi her seferdağıtıyordu. başka anlamayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 merak edenlere söyliyeyim ben galatasaraylıyım. şu sözümün iyi algılanmasını istiyorum anti fb li değilim.fenerin avrupoa da her macında ben de bir fenerliyim arkdaşalr.her ne kadar gs ye kupalar tesadüftü,avrupada gs nin rakiplerine başarılşar densede anti gs liler tarafından benim görüşüm gene bu. onları kınıyorum. birde şuna gelemem ben gereksiz yere bir takım büyütülürse haketmediği methiyeler ve yakıştırmalar yapılırsa bun da gelemem ben sanırım anlaşıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bak hemen olayları kendi tarafına cevirme kilitlenen topicinde takımımıza neler demissin bu bir antilikle olculmez.Yaptıgın saygısızlıktır.4yıl ust uste sampiyon oldunuz oke uefa sufer kupa onlarda oke biz size kufur mu ettik bunları kazandınız diye.Böle birseyi irdelemeden ortaya cıkma.Tabi sanada kızmamak lazım sonucta ulkede futbolu herkes böle biliyor ki oysa futbol vakit gecirme eglenme aracıdır.Kawga dovus yada öldürme aracı deil.Suan hangi ülkede silahla stadta adam öldürülüor ki yani sanada hak veriorum.Ama artık lutfen bu konuları kapatın.İkiside turk takımıdır guzel basarıları vardır ve bunların devam etmesi tek temellimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tamam ne diyorum anlasana arkadaşım bir takım haketmediği sekilde övülmeye başlandığında o takıma düşmanım antisiyim. bu fb de olsa böyle gs de olsa böyle.+birde bir takımın yaptıklarını belli amaç doğrultusunda küçük düşürmeye takıma da düşmanım . bu herkeste böyle değil mi? konuyu dağıtmayalım lütfen konumuz efsane futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 küçük düşürmeye çalışan takıma da düşmanım (düzeltme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Türk olması şartsa metin oktay...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 metin oktay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sirasiyla 1)Hagi(bence Zidane'dan daha iyi bir oyuncu) 2)Metin Oktay 3)Pascal Nouma(o tombalayi asla unutmam)[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Metin Oktay[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ümit karan da olma yolunda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 necati de iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 imzam her şeyi açıklıyor kesinlikle METİN OKTAY[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 metin oktay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hakan şükürde efsane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o şimdiden efsane zaten[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet değeri bilinmeyen efsane diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ölünce değerini anlar herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar