Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Sıkar Giderim ...

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Giderim arkadaşım . Eski tadı yok diyenlere hep karşı çıktım , çünkü eskiler vardı . Teker teker hep beraber döküldük , artık eski tadı kalmadığı kadar eski adamlar da kalmadı . Ne yazacağımı bilmiyorum .

2.5 yıl falan oldu tahminen burayla tanışalı . Çok güzel zamanlar geçirdim . Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Geçirdiğim güzel anlar hafızama kazındı , kazandığım arkadaşlar ise zaten her zaman benimle . O yüzden oturup burda ağlamayacağım . Sadece artık bu ''gidiş furyasını'' bir sitem olarak değerlendiriyorum , artık uğraşmıyorum , köşeme çekilip sadece bekliyorum , belki eski günler geri döner diye .

Herkesin ismini teker teker vermektense daha enteresan bir şekilde yakın olduğum insanlarla ilgili derin devlet mevzularını açıklayacağım ve bu vesiyleyle onların isimlerini buraya yazarak onları ne kadar çok sevdiğimi söylemiş olacağım . Nasıl ? Hem pratik hem ergonomik değil mi ?

CrayTotem : Herşey 13-14 yıl önce , kıçımızdan bezlerimizi yeni atıp da bilimüm vahşi ebeveynler tarafından kartalkayada sübyan-skiing yapma girişimleriyle başladı . Pek hatırlayamıyorum gerçi . Ama tek bildiğim şey bu Cray her zaman şişkoydu , her zaman şişko kalacak . Ama ciddi anlamda kardeşimdir , yeri geldiğinde çok playboydur , yeri geldi miydi kız görünce kendinden geçer , bu nedenle pek severim onu , yeri geldimiydi sevişiriz de .

Alexi_Septimus : Bilmiyorum . Anlatılamıyor , yaşanıyoruz bunla beraber olunca . Öyle bir ortamlar oluyor . Kişilik sorunları yaşıyoruz kendisiyle . En azından ben olduğumdan çok farklı bir insan oluveriyorum .
Alexi'ye ilk bi bakarsınız . Ulan adama bak 2 tane patlatasım geldi dersiniz . Sonra oturur sizinle muhabbet etmeye . Sonra sizinle muhabbet eder . Sonra eve gidersiniz . Öyle yani . İyidir ama. Çok iyidir .

elaidi : Soyadı yüzünden her türlü kızdan , hatta benden evlenme teklifi almış genç yetenek . Çok büyük adam . Boy olarak yani . Kocaman bir şey . Kısa zamada tanıyıp çok şey paylaştığım bir insan türü . Sevelim sayalım . Geçen cumartesi günü penthin yaptığı bir şey yüzünden gülmek suretiyle üstümde devrilmesinden dolayı kalan hasar halen onarılamamıştır .

Penthesilea : Okulda kokteyl vardı ... Anlatmışmıydım?
Daha fazla söze gerek olduğunu pek sanmıyorum . Saçlarını sakallarını kestirdi ''Hep Onaltida'' oldu . Eşcinsel olduğu yönündeki iddialar tamamen yalandır . Çok iyi bir insandır . Sadece kokteyllere katılmasını şu tarihten itibaren sakıncalı görüyoruz .

Dela : Jnms ya . Öyle sessiz sakin oturup muhabbetini yapar , gideceği zaman da kimseye söylemez , arkasından çok küfür yer , hemen sarhoş oluverir , dj kasar hep .

Head : Kırmızılığıyla insanların kalbinde taht kuran genç ses . Saf görüntüsü altında çok hınzır bir çocuk yatar aslında , çok iyi niyetli jnm mı jnm bir insandır .

Antimodes : Gel gel sarışınım gel . Öyle bir arkadaşımız o da . Sarışın falan . Kız var hep yanında . Yani öyle diyor ama eşcinsel olduğu yolundaki söylentiler gün geçtikçe rahatsızlık verici biçimde arttı . Nickinin sonunda neden 52 olduğu halen açıklığa kavuşmamıştır .

Daha çok çok çok isim var ama yazmaya üşendim o yüzden böyle bir liste yaptım sizler için. Malum burada kalacak olanlar için bir hatıra bırakayım dedim . Burda benimle saygılı/seviyeli konuşanlara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum . Her ne kadar bu sisteme ayak uydurmaya çalışmış olsam da ben de diğer alışkın olmayanlar gibi kendi köşeme çekilmekte karar kıldım . Umarım bu ayrılık çok uzun sürmez de eski günlerimize tekrar dönebiliriz .

Beni anlayan , seven , sevmeyen herkese saygılarımı sunuyorum . Burada bulunduğum zaman içinde de kalbini kırdıklarım , üzdüklerim olduysa da özür dilemiyorum , haketmişlerdir .

Yayında ve yapımda emeği geçen tüm yarışmacı insandaşlara teşekkür ediyorum . Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa .

Now Playing : Deftones - Kafama Sıkar Giderim .

k.i.b
s.ç.s
gg

jnmslar .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...

[Bu mesaj Xaenin tarafından 26 Eylül 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

s.ç.s k.i.b pls:)
überaktif, yerinde duramayan, çılgın mı çılgın, jnm mı jnm, hanım mı hanım, pek bi kendini bilmez, biraz da vurdumduymaz, hafif de yandanyemiş kaanjık
Harbi gitmesine çok üzüldüğüm insanlardan birisin, her ciddi ve sakin giden topicte bi anda Xaenin ismi altında yazan abuk bi mesajla koltuktan düşme eylemini gerçekleştiremiyicem artık.
Neyse abi zaten öss ders mers kasıosun iyice yalan oldun bu aralar. Forumu da bırak tam olsun:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 26 Eylül 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
Kafaniza koyim

:/

Ama , ama , hani çocuklarımız olacaktı ilke ? Hani pembe pancurlu evimiz ? Hani o evimizin bahçesinde vereceğimiz kokteyllere ne oldu ? nnalçak !=''=!?Ü[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şair edalarıyla gidenlerin yarısından çoğu tekrar geri gelecek kısa bir süre sonra. Bazıları kendine yedşremeyip sadece okumakla yetinecek. Bazıları geri geldip diyip devam edecek. Bazılar ise yeni account açacak.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 26 Eylül 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 26 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Bu şair edalarıyla gidenlerin yarısından çoğu tekrar geri gelecek kısa bir süre sonra. Bazıları kendine yedşremeyip sadece okumakla yetinecek. Bazıları geri geldip diyip devam edecek. Bazılar ise yeni account açacak.

Şair edalarıyla gitmedim . Okudun mu bilmiyorum . Temelli gidişten bahsetmedim , gün gelir de eskisi gibi okurken eğlenirsem , eski seviye yakalanırsa geri döneceğim . Yaptığım ve yapacağım hiç bir şeyden pişmanlık duymam . Gün gelir yüzsüzce geri geldim derim kimsenin gurur meselesini de kaale almam .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...