Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Dungeon Siege II[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ÇIKTIMI ?!?!?!?[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 okudum link i biraz yorumum : yine mi?1. yi 5 saat "araliksiz" oynadiktan sonra "napiyorum ben ya" diyip silmistim pcden,bu sefer satin dahi almayacagim tabiki.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Temmuzun 2. haftası cıkıo galiba[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 1'i biraz oynayıp silmiştim 2.'yi bekliyodum uzun suredir umarım iyi bir ilerleme kat etmişlerdir..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok ya DS güzel oyundu..Hack & slash zaten fazlasını bekleyene birşey de bulamaz yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 zevkli mi? ilk gün iyiydi ikinci günde idare eder sonra baydı :p act 2nin sonuna geldim sıkıldım bol bol yaratık kes onu kes zaten bu arada uber oluyosun gittikçe pure karakterlerle oynadım ranged, nature magic, combat magic, melee itemlarda sağlamdı valla ne diyim çok rhat oldu aşmış oldu karakterler tamamen baydı oyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oyun piyasaya cıktı coktan[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çıktı ama hala oynayamadım :( En kısa süre içerisinde bakalım edinmeye çalışacağım.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oynyuom hala baya sardı 8.5/10 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu hafta sonu bir multi atalım ya tank olurum vallahi , bıktım yanımdaki elemanlardan aggroya sahip olamiyorlar o kadar provoke basıyoruz , buyuculer 100-200 vurduğundan bir işe yaramıyor valla varmı buna bir çözüm ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben pek beğenmedim,diablo 2 ve WoWu(item renkleri vs) karıştırıp sunmuşlar direk.Zaten diablo 2 yi sevmezdim.Ama hikayesi biraz ilginç gibi zaman geçirmek için oynanır.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yaptığın tek şey sağ tuşa basılı tutmak zaten[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tank olmak için kaliteli silahin olsun benim tankım dual wield bi set parçası vardı ondan iki tane çıktı silahı onları kullanıyordum att spd ile ilgili skille ver dmge ver azda crit le ilgili olana ver zaten manyıyorsun sayko vuruyo tum moblar onun etrafında oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şu anda act 1in sonlarındayım pek dmı olmayan ama baya can veren ve şu yeneklerin çabuk dolmasını sağlayan özelliği var 3-4 parçada daha var 10 saniyeden daha kısa sürede doluyor yetenekler provoke ile alıoyrum üstüme ama , başlarda sorun oluyor : rampage modda 20-30 yaratığın içine girince , ancak okçunun şu herkesi tutturduğu yeteneğiyle kurtulabiliyorum , bazende buyuculerle falan , işte tek sorun rampageda fazla gidememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 abi ben walla 1 nature 1 combat 1 warrior ( shieldçı tank) baya rahat ilerliyom .act2 nın sonlarındayım zamanım boş oldukça oynuyom arkın dediği gibi " zaman geçirmek için 1e1 "[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende her telden var ... ben combat/necro yum ... bir kalkanlı tankımsı amca var ... bir nature magic li abla var ... birde okcuya sahibim ... 1 act ın sonlarındayım sanırım dıyecem ama kac gorev var bılmıyom yapyap bıtmıyo ... bencede bos vakıtl ıcın 1 e 1 ... Dota hastalıgından kurtulmamı sagladı daha ne ısterım kı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya Benim Bir Mage var.Sadece Combat Magic skillerine veriyorum.Bir tanede yanımda Soldier var.Melee ye kasan. Act1 deyim.Bu Hak'u görevini bitiremedim deli olcam.Hak'u tüneline giriyorum ama bir köprü var yıkık.Başında bir Ghost bekliyor.Köprünün ötesine geçemiyorum. Birde yeni hireling nerden alacam.Boyle 2 kişimi bitirecem oyunu.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hirelinglerı tavernalardan hırelıng lımıtını arttırarak alabılırsın ... party nı 3 kısı yapmak ıcın 500 4 kısı yapmak ıcın +1500 daha paraya ıhtıyacın var ... hırelıng ler zaten kafalarının uzerınde 3 tane helmet olan tıpler onların katılmaları soz konusu ... eger plague ıle alakalı gorevı yaparsan zaten nature magıc lı hatun(gorevı veren) katılıyor ... 4. olarak yıne baslangıc kasabasındakı archerı yada herhangı bır anımal ı party ne katabılırsın ... ama oyun uzun vadede cok bayıyor sımdıden soyleyeyım hep aynı seyler , bı ıtem setlerı bulmak falan eglencelı bıraz ama gercı 2. yada 3. zorluk derecesınde belkı zevklıdır ama bılmıyom bılmıyom dota rulez ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Party Limit felan diye saçmalıyor.2 Kişiyiz.6 kişi olabiliyoruz bildiğim kadarı ile. Ya son bişey daha.Oyundaki bazı yerlerde çıkan Ghost lar war.Onlar nedir.Anor'ul mudur nedir boyle bi yerden bahsediyolar.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 act2de bi görevde onlarla konusmayı ögrenıyon ondan sonra oyundakı tum ghostlarla konusabiliyon. bazıları özel görev verio filan..[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben dha yen1 act 2 ye gect1m oyun bayaa zevkl1 beyend1m ben okculuk cok gzl bence[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben Act1 deyim.Bitirmek üzereyim ama bitirince bana verilen Secondary Quest leri tamamlayıp ondan sonra geçicem Act2 ye.Amon'lu denilen town herhalde 2.town.Ghostlarla konuşmaya çalışınca Mage Lyssanore diye bi elemandan bahsediyo amon'lu diye kasabanın içindeymiş. Ya birde bu Hak'u Questi nasıl bitecek bilen yokmu yaf.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 haku questını salla ödülller dandıırk act1 de zaten act2 de bi göre yapıyon bi ring verio resmen imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Opffff.Act1 in bütün questlerini bitirdim nerdeyse.3 arkadaş oynuyoruz.LvL 3 görevi Lelani's Sorrow diye bir quest var.3 ümüzde bitiremedik. ''can only be found in Aman'lu'' diyor cümlenin sonunda.Herhalde bu her neyse Aman'lu nun orada bulacaz da bu Aman'lu nedir.Her yerde karşıma çıkıyor.Charların herpsi 17 LvL oldu daha 3 görevini bitiremedik. Yardım Please.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar