Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star TV Satışı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğan'a para gelmiş bi yerden, kesin...
Önce ShowTV'den Kurtlar Vadisi'ni aldı (ki inanılmaz bi gelir kaynağıydı showtv için), sonra Arena'yı geri aldı, şimdi de koskoca StarTV'yi aldı -Türkiye'nin ilk özel televiziyası.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Mesaj tarihi:
arttırmanın hemen ardından , doğan grubu yetkilisinin yaptığı açıklamadan , star şifreli kanal olucakmış gibi bir hissiyata kapıldım.. bilmiyorum siz ne düşünürsünüz..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Mesaj tarihi:
Ciner Grubunun gücü o ihaleye yetmezdi;
ki gördük yetmedi.
Doğan Grubu yeni sahibi..Hayırlı Olmasını dilerim..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
Asıl mühim olan satılması değilde ödeme planı. Yine Petrol Ofisi gibi adamın cebinden 5 kuruş çıkmadan şirketin kàrı ile ödeyecekse büyük skandal olur. Peşin ödeyebilecek mi? Sanmıyorum daha 2 ay olmadı Hilton'u aldı 225milyon dolara yanılmıyorsam. Bukadar nakiti olan bi adam değil o. Dış kaynaklı krediyle almıştır peşin ödeyecekse bile.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
FlashTV'nin haberleri bana ciddiyetten çok uzakmış gibi geliyo. Tüm kanallardan FlashTV ve HaberTURK'ten nefret ederim; ikisinin de haberleri asparagas gibi geliyo nedense.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Mesaj tarihi:
said:
Genor, 26 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
Ciner Grubunun gücü o ihaleye yetmezdi;
ki gördük yetmedi.
Doğan Grubu yeni sahibi..Hayırlı Olmasını dilerim..

TMSF'nin Esentepe'deki merkezinde gerçekleştirilen ihalenin açık artırma bölümünde verilen teklifler sonucu, en yüksek teklif 306.5 milyon dolara ulaştı. İhalede ikinci en yüksek teklif 306 milyon 250 bin dolar ile Ciner Televizyon ve Radyo İşletmeciliği A.Ş. tarafından verildi.

adam ikinci en yüksek rakamı wermiş daha ne olsun. artı daha onaylanmadı eger star tv de aydın doğanın olursa medyada %50 lik kısmın üstüne geçiyormuş buda anayasaya aykırıymış. ben öle duydum kaynak yok.[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 38 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
said:
Kojiroh, 26 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
FlashTV'nin haberleri bana ciddiyetten çok uzakmış gibi geliyo. Tüm kanallardan FlashTV ve HaberTURK'ten nefret ederim; ikisinin de haberleri asparagas gibi geliyo nedense.

ciddiyetten uzak? sen yanlış kanal seyrediyon herhalde. kameraların çektigidemi asparagas? kanal d star trt bunların haberibi izle ulkemiz muhtesem hersey yolunda. ama tarafsız yayın yapan flashı izle ulkede neler oluyo gorursunuz. sonucta flash digerleri gibi iktidara yamanmaya calişan bi kanal değil
Mesaj tarihi:
said:
gokhaan, 26 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 26 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
flash tv de ne var ki

en tarafsız haber var. turkiyenin gerçekleri var. 20.00 haberlerini izlemeni tavsiye ederim

geçen gün kenan doğulunun şarkıları eşliğinde tuğçe kazas ın din değiştirme mevzusunu işliyordu

haber tek kanaldan izlenmez, hepsine biz göz atacaksın, her kanal kendi işine geldiği gibi haberleri yorumluyor veya işine gelen haberlere ağırlık veriyo sonuçta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
konuyla alakasız ama bu aksam Kanal D haber de star tv nin eski hallerini gosterdi..yarıldım izlerken bi 30 sn kadar tepindim yerde gulmekten..adam haber sunarken arkasındaki arka plan adamın ustune dusuyo adam 2-3 sn dumur olduktan sora eveett canlı yayında bole seyler olabilir diyo..sora anlattıgı seye devam etmeye calısırken adam cok sıkıyo kendini gulmemek icin sonunda patlıyo..uzun zamandır bole gulmemistim :)
Mesaj tarihi:
zagada medya arkasinda gonsterilen, yazis bi adamla yazis bi kadinin kari koca gibi gosterilip birbirine kufrettirildigi sunucununda bu kufurleri hic beklemiyomus ayaklarina yattigi program flash tv de degilmiydi? eger oysa o kanaldan hic bi halt olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
Way, 26 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
konuyla alakasız ama bu aksam Kanal D haber de star tv nin eski hallerini gosterdi..yarıldım izlerken bi 30 sn kadar tepindim yerde gulmekten..adam haber sunarken arkasındaki arka plan adamın ustune dusuyo adam 2-3 sn dumur olduktan sora eveett canlı yayında bole seyler olabilir diyo..sora anlattıgı seye devam etmeye calısırken adam cok sıkıyo kendini gulmemek icin sonunda patlıyo..uzun zamandır bole gulmemistim :)

Hatırlıyorum bunu, yanılmıyorsam Yakup Yakuphanoğullarından ın haberleri sunduğu sırada kafasına iniyordu=)) Bende rahat 3-4dk gülmüşümdür bu olaya
  • Yeni Oluştur...