Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Dinleyen varmı yaw? Süper Folk yapıyorlar sanırım.Böle çok güzel ya süper.... Eliytres şarkısını öneririm harika bişey.Tam megaman müzikleri gibi. Heriflerin tipleri [spo1=TİP][/spo] çok harika grup ya çok sevdim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 fazla death geldi...ama iyidir hoştur kendileri[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 death buysa eğer ben death metalciyim :) süper ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bunu seven bunu da sevdi (bkz. ensiferum)[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Finlandiya[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
Loras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hastasıyız kendilerinin, folk olarak çok güzel bir grup. Jaktens Tid özel favorim ehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o diil de bi ara en aptal black metal resimleri diye bi topic açılmıştı...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gayet güzel bi grup çok seviyorum blodnatt rivfader favori parçalarım diyebilirim çok resmi oldu açıklama ama :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 trollhammer ı tek geçerim.Tam trolller klibindede müziğindede
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şunlarla bi alakaları yok di mi? [spo1=aman diyim][/spo][signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
octopus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: sir, 26 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: şunlarla bi alakaları yok di mi? [spo1=aman diyim][/spo] abi bunlardan görmeyeli çok olmuştu gözlerimden yaş geldi. anılarım tazelendi :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 finntroll ustundur, sozlerini anlasak cok gulecez o kesin ha ayrica kliplerini izlemek farz gibi bisi :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bunların sesleri mi kısık, yoksa benim indirdiğim mp3 ler mi dandik mi? Anlamadım ne biçim sestir bu...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 severek dinlerim kendilerini(:[signature][hline]In flames we trust.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hoş müzik, komik geliyo bana, güzel. Bir tane kliplerini izledim (büyük resim ordan alınmış), çook komik, .ko da başarılı.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ensiferum bir tanedir, Fintroll black olmasa her sey cok güzel olcak da, Viking Metal bence melodeath + folktan olusuyo ya, black hosuma gitmiyo pek. Ensiferum ownz, her ne kadar ismi öksürük surubuna benzese de : ) Hatta du paylasayim ben tekrar[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya bunun neresi black'dir? her yerde böle geçio hatta folklu porkali black metal ve melodic troll metal die geçio. Sağlam bi deaht metal bence. Hele black asla deil.
Öne çıkan mesajlar