Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biç

sir

Öne çıkan mesajlar

elim kolum bağlı ve bir kaşıntı tuttu..

durduramıyorum beynimi, kapatamıyorum. seninle konuştuğumu hayal ediyorum. uzun diyaloglar üretiyorum, sanki burdaymışsın gibi, sanki bu söylediklerime cevap veriyormuşsun gibi. saçlarımı okşarmışsın gibi saçlarımı okşuyorum, zavallıca, cahilce, sanki yalnızlığımı görmezden gelmeye çalışır gibi yere oturuyorum. tavana bakıyorum..

başka noktalara odaklanmak sadece bir sanrı, kaçamıyorum aslında, hep aklımın bir köşesini kemirip duran özlemin. sen yokken aynı şeyleri yapıyorum hep. alışkanlıklarımın elinde bir oyuncak oluyorum, benden sıkılıyorlar, beni atıp kırıyorlar.

üzerime uhu döküyorum, gelip beni yapıştırmanı bekliyorum.

devam etmek için başka sebep mi var? senin dışında neye tutunabilirim? seni düşünmek, seni hayal etmek, canlandırmak...her aşkta olan bişey mi bu?sen, benim aşık olduğum insan mısın gerçekten? yoksa bir varoluş sancısı mı bu?

kendi varlığımı kanıtlamaya çalışıyorum belki de en güçlü hislerimi sana yönelterek. en önemli ihtiyacımız:onaylanmak. "ben varım" diyorum, "çünkü senden yansıyor ışığım". "sana çarpıyor aşkım, sende paramparça oluyor çekingen bakışlarım."

hergün iyilik yapıp denize atıyorum. bu yüzden seviyoruz yüzmeyi.

ve ellerim kollarım bağlıyken bir kaşıntı tutuyor beni.kabarıyorum, kızarıyorum, debeleniyorum; aşka susadığım için.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

Biç deyince doğrudan COB'daki oraklı abimin orağı geldi aklıma, bilemiyorum enstantane olsun. :p

Yazı ise benim de kapıldığım, keza herkesin de ara sıra kapıldığı durumu bir kişi açısından yorumluyor. Kişiye özel eşsiz, hislerin tanımı tam olarak yapıştırılmamış mesela bir uhu meselesi ve veyahut da saç okşamanın önemi ama bunlar diğerlerinkilerden tam olarak farklılaştırılsa daha güzel olur bence. Daha doldurularak anlatılsa.

Kopukluk hem var hem yok gibi yani konu hakkında bahsedilen her şey ama bu her şey belli bir düzen içinde değil ki olsa da çok fark ettirmezdi bence.

Ama sir'in ara sıra aklına esince karaladığı yazılardan belli. Kişiselin depreştirdiği duygular seziyorum ama fazla jedilık taslamayayım. :p

Fena olmamış ya, gece gece güzel gitti.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 24 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
kendi varlığımı kanıtlamaya çalışıyorum belki de en güçlü hislerimi sana yönelterek. en önemli ihtiyacımız:onaylanmak. "ben varım" diyorum, "çünkü senden yansıyor ışığım". "sana çarpıyor aşkım, sende paramparça oluyor çekingen bakışlarım."

özellikle bu paragraf olmak üzere bayıldım yazına.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

oleyyy gelidğimin ilk sir in yazısının buluyorum karşımda.ve bir solukta okudum.
hey sen benim duygularımı daha da çok mu depreştimek istiyorsun bakalım.çok güzel olmuş ama...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Sosyal ağlarda paylaş

çok teşekkürler yorumlar için, evet bi anda aklıma gelip karalayıverdiğim yazılarımdan biri. kopukluk var, kasıtlı yaptığım bişey değil çok üzerinde düşünerek yazmadım doğrusu :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

evet sir'ün yazılarındaki tasvirler çok güzel oluyor katılıyorum..
(nedense aklıma afyonlu katolik gay tasfirin ustaları geldi)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Eylül 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...