Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Sizce birseyler duzelir mi ? Bence duzelmiyecek cunku ozaman yoneticiler daha bi para goz olucak dusunsenize Uzan aliyor bi kaç sehri ne yapariz ozaman?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 uzana vermezler bence, kaldı ki erdoğan taktı uzana, vazgeçene kadar peişini bırakmıcam filan demiş galiba erdoğan o bakımdan kolay değil yani, verirler bi yabancının eline, sabancı da geldimi rekabet ayağına iyi hizmet olur iştedaha ne :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 TT Net'in özelliştirilmesi demek Türk Telekom'un özelliştirilmesi demektir. Yani Türk Telekom özelleşmeden TT Net özelleşemez. Peki sizce Türk Telekom'u özelleştirebilirler mi? Cevabını vereyim, hayır! Bunun nedenini uzun bir yazıyla açıklayabilirdim ama Nefr siyasi içerikli yazılarımı editlio, haklıda editlemeli. Bu yüzden ona iş bırakmadan kendi kendimi editliyorum bu kez :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Türk Telekom özelleşirse, bir çok rakip firma gelse felan... Ben pek sanmıyorum Türkiye'de internetin düzelceğini felan.. Bir zamanlar deli gibi Dial-up internet vardı. Zamanla neredeyse hepsi kapandı. Şimdi birkaçı kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Telekom altın yumurtlayan tavuk tabir-i caizse :) Satılırsa ulke ekonomisi uzun vaadede zarar gorur.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Özelleşecek olan TTnet değil Özelleşecek olan Telekomun tek bir kuruluşdan alınması isteyen istediği gibi Telekom açabilecek.Eskiden ipler TürkTelekomdaydı artık herkesde olucak.Şuan nasılki Turcell Aria Telsim filan sonuçda TTnete bağlıysa bu kalkacak kendi alt yapılarını oluşturabilecekler fiyatıda buna göre kendileri belirleyecekler bize gelen şuan fiyatlar 2elden bir Telekom belirliyor belli bir taban bu tabanın üstünede kuruluşlar en az karlan bize ulaştırmaya çalışıyor bu kalkacak tabanıda kendileri belirleyecek ve rekabet başlıyacak. 2ay önce bir Sigorta kuruluşunun bilgi servisinde bir dergi okudum derginin konusu tamamen Telekom özelleştirildikten sonra hangi şirketlerin gireceği ve neler yapacağı hakkındaydı aklımda kalan şirketler ve gruplar.Koç,Sabancı,Arcatel,Hollandalı bir firma,Kablo üreten bir firma (yabancı),Fes Kablo biriylen birleşip bu işe atılacakmış ve Doğan Holding bunlar aklımda kalanlar.TTnet özelleştikten sonra öyle yada böyle bizim işimize yarıyacak şuan telefon açın adam nerdeyse telefonda sana küfür edecek seçme hakkın yok çünkü ama özelleştirilirse nasılki bir bankayı arayınca en ufak ayrıntısına kadar yardım ediyorlar öyle olacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 züfer olcaq!!! rekabettemillet aşar böle biri der -ya sen buraya gel ya ben oraya gelmiyim -sen gelme...yok yok vazgeçtim, ben geliim! rekabette ucuzlar durur artık her taraf kabloya baalanır(içimden bi ses hayal kırıklıına uğriycaamı sölüyo)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Eğer özelleştirilirse kablo olacağını ben pek zannetmiyorum ADSL ye ağırlık verilir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 tekel oldugundan bu tekel özelleştirilirse gene tekel olarak devam edeceginden ttnet gibi 3-4 şirket daha kurulmadıkça bi deişiklik olmaz ama rekabet ortamı doğar ve mesela aynı bolgeye 3-4 şirket hizmete başlarsa-gsm operatorlerindeki gibi- ozm düzelir bu hizmet[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 virus tam olarak dedigin gibi degil, genede istanbulun bir bolgesine atiyorum ozellistirmeyi kazanan deutsche telekom hizmet veriyosa baska birisi gene orada ayni hizmet ile rekabet yaratamiyacak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Hmms ozaman buda bir nevi tekelcilik fazla bir kazancımız olmıyacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Devlet kazanacak. Ama uun vadede özel kazanacak.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bizi aşar bu konular :)[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 devlet hakikaten gerizekali ozellistirmeyi 25 yil once yapsalari telekomun degeri simdkinin 10 kati falan idi , suan dunyada 4-5 tane ulkenin telekomu devlete ait, bizimkiler hala onemli istihbarat ozellesmesin diyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Cyre2k, 22 July 2003 01:56 tarihinde demiş ki: Uzan aliyor bi kaç sehri ne yapariz ozaman? dusunemiyorum devamli cikan telsim pop uplarini :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Kafama birkaç soru takıldı özelleştikten sonra Infeqted dediği gibi bölge bölge olacaksa Telekomun şuan bulunan altyapısımı o şirketlere verilecek eğer verilmeyecekse şuan kablonetin yaptığı 1$ 2yıl zırzırı ne?Adamların sözleşmesi zaten bitiyor ne olacak alanlara?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 zaten ozellestı ... konu war zaten 2003 sonunda yuyurluge gırecek ve dıger sırketlerde gırıyor sabancı telekom fılan kuruldu yane...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bi türlü özelleştiremediler gitti zaten[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 http://www.sabancitelekom.com/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 TT devletin elinde kalsın ama başka şirketler de Türk Telekomdan bağımsız altyapılarını oluştursun. Böylece devlet özel sektörle rekabet etsin. Tüketici kazansın. Her özelleştirme iyi sonuçlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gullam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Türk Telekom özelleşebilir, sadece ptt özelleşemez. Onun için özelleşemez gibi laflar etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar