Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 muhallebi : işte haksız olarak hayvana vuruyosan sadistsindir zaten hayvana hak veririm :) ama mesela kedi gidip koltuk falan tırmalar kızarsın seni tırmalar. haksız olduklarını kabul etmez kediler yani :p[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 25 Eylül 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bunların ölceklerini hissettiklerinde evi terk ettikleri doğru mudur?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 küçükken beni tırmalamıştı o yüzden tırsardım sonra alıştım tırmalamalarına korkum geçti hala arada bir gidip oramı buramı tırmalatır kendime gelirim..
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Eh o kadar zeki olsalar evcil hayvan olmazlar :D Yani hayvanları sanki kendi eşitimiz gibi eleştirmek çok komik. O nankör yok kendini yalıyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bizim yaşlı bi kedi vardı. baktım bi gün valizini topluyo. -nereye lan? dedim -abi ölücem ben gidiyorum mezarlıktan yer bakcam dedi. -öeh sie git ozmn öl dedim.. nankör işte.ben gömecektim onu bahçeye..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: St_Dreamer, 25 Eylül 2005 15:10 tarihinde demiş ki: bunların ölceklerini hissettiklerinde evi terk ettikleri doğru mudur? Kaçmak değilde o zayıf hallerinde kendilerini göstermek istemezler. Annemin kedisi 21 yaşında 13 kilo iken öldü. Hayvan zor kaldırıyor kendini dolapların içine kaçmaya başlamış sona doğru. Sonra ölmüş. Anlatırken bile üzülüyorum :([signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Kopeği beslemişler yatıcak yer vermişler Köpek demişki Bu insanlar tanrımı.. Kediyi beslemişler sevmişler yatıcak yer vermişler Kedide demişki Ben Tanrımıyım beni besliyorlar.. biryerde gormuştum :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @fistan peki[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar [Bu mesaj Fransuxa tarafından 25 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tamamdir.. kediden korkmayanlari bizim "lady" ile taniştirma vakti gelmiş.. kabuslarınıza girecek *!kötü adam gülüşü yapar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
sheref Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kedi'den korkuyorum çünkü admin =) not: van kedim var ismi cabbar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 annem kardeşime hamileyken kucağına kedi atmış çocuun teki annemde korkudan düşürmüş bebeği, o zamandan beri kediden mediden bütün hayvanlardan korkar olmuş. bende boş bi bahane olmadıı için eve hayvan sokamıyorum ne yazıkki. o yüzden misafiriniz hayvandan korkuyosa hayvanları bi yerlere saklayın lütfen. sıkımasını istemiosanız sizde yanında durun. bunun hayvan düşmanlığıyla alakası yok. içgüdülerle alakası var...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: kıskançlık içinde gelip milletin sırtına tırnaklarını geçirip öyle kalıyormuş. ahahahaha yarıldım aklımda hayalini kurunca. misafir gelmiş içeri girerken arkadan Mauvvv diye atlayıp sırtına yapıştığını düşünsene :D Şaka maka annemin arkadaşı aşırı psikopat bi kediyi bikaç günlüğüne bırakmıştı ben de 6 yaşındaydım aynı yaşta bi kuzen vardı.Kedi sandalyenin üstünde masa altında aralıktan bize bakıyo biz önünden yastıkla tampon yaparak geçiyoduk çok pis üstümüze atlardı annemin uzun eteğine 30 derece açıyla atlayıp süper dönerdi ben de izlemekten zevk alırken şap diye üstüme atlardı. aaah ah eski günler[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: St_Dreamer, 25 Eylül 2005 15:10 tarihinde demiş ki: bunların ölceklerini hissettiklerinde evi terk ettikleri doğru mudur? Evet doğru... Bizim kedi de 19 yaşına kadar filan yaşamıştı ama felaket çökmüştü yani iyice zayıflamıştı filan çok yavaş yürüyodu, miyavlaması bile tuhaflaşmıştı Bi ara artık ayağa zor kalkıcak hale gelmişti ama bi ara dellendi böyle sağa sola saklanmaya başlamıştı çıkarmak için fıtık oluyodum filan sorduk soruşturduk gerçektende ölümlerine yakın saklanıyolarmış, gerçekten de 1-2 hafta içinde öldü... Buarada; Kediler nankörlükten çok kibirlidir.Yani "kapa çeneni" dediğinde tam tersine bıdıbıdı konuşmaya devam eden küçük kardeşler vardır ya, onlara kıyamıycağınızı bildiklerinden sizi gıcık ederler. Kedilerde aynen öyle...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gizemli hayvanlar[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sen niye yilandan korkuyosun?[signature][hline]Tulahr
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 köpekler veya diğer hayvanlardanda korkan insanlar var. bunun nedeni çocukluklarında veya son zamanlarda yaşadıkları olaylar olabilir veya o hayvanlara karşı alerjileri olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Discovery'de kedilerin tehlikesi ile ilgili bir belgesel izlemiştim. Şöyle bir olay çok şaşırttı beni: Birgün bir kedi süpermarkete giriyor. Yiyecek kokusu falan almış olacak heralde. Rafların tepesine çıkıyor falan,bu kedi muhtemelen markette mahsur kalmış uzun bir süredir. Orada ne olduysa artık hayvan kafayı mı yedi korktu mu herneyse,raflardan birinden alışveriş yapan bir kadının suratına atlıyor bu kedi. Kadını deli gibi çizmeye tırmıklamaya başlıyor pençeleriyle. Zor bi uğraşla kadın kurtuluyor ama nafile. Suratı kan içinde. Kadını hastaneye kaldırıyorlar,bisürü dikiş falan atılıyor yüzüne. Yüzü mahvolmuş durumda,hiçbirşekilde eskisi gibi olmayacak... Bunu izledikten sonra bende tırsmaya başladım kedilerden inceden :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion
Slat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Benim bir arkadaşım feci korkuyor kedilerden.. Mesela yemek yerken kedi geliyor kız garip garip sesler çıkarmaya başlıyor.. Hele bide kedilerden bu kadar tırsan erkeklerde varmış.. Gazete de vardı.. Rezalet..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben korkmam...istesemde korkamam çünki zaten kediyim[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kedi mi :-u (alt dudağı hafif öne getirip kafayıda hafif yana yatırdınız mı bu emoticon çıkıyor, -hafifde küçük emrah kaşları yapacaksınız) onlar Dünya'nın en tatlı varlıkları.. kim korkar kediden allasen..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu kediden korkulmaz mı??[signature][hline]FİLTHY PLAY!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 oh oh yarasın yarasın tosunuma..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kediden korkmam ama sansım olsa guzel bi kopekim olsun isterim soyle en salyalısından yataga yatırıp sarılıp uyucaksın beeahedik : imla [spo1=ehe][/spo][signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..[Bu mesaj dory tarafından 25 Eylül 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yalnız mart'ta duvara bağlamak lazım. maazallah kaybedersin kaseyi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben hamile kedilerden korkuyorum durduk yerde tıslıyorlar saldırıyorlar pait atıyorlar tırmalıyorlar garip sesler çıkarak beni korkutuyorlar![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Öne çıkan mesajlar