Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi'den Korkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hep düşünmüşümdür bu insanlar niye kediden korkarlar diye..
Eve misafir geliyor kediyi arka odaya kapatmak zorunda kaldığım zamanlar dahi oluyor,cafede oturuyorum yan masada kadın bağırıyor diyorum ne oldu meğerse kedi gelmiş ayağının dibine..

İnsanların kedilerden korkmasına bir mana getirebilmiş değilim..
Hadi köpekten korkarsın *!kıştt* deyince gitmez de kedi öyle değil zaten o da insandan korkar..

Siz hiç bir kedinin durup dururken insana saldırdığını gördünüz mü sokakta ? Komik oluyor düşününce ..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Mesaj tarihi:
çok saçma bişie işte anlayamıyorum bende
ama artık kedinin diil misafirin rahatını bozuyorum .sonuçta kedimde evimin bi üyesi ve istediği gibi gezinme lüksüne sahip
misafir geliyor annem odasına kapatıyor kediyi 3-5 dak sora ben salıyorum ve çığlıkları dinliyorum eğlenceli oluyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
babam aşırı korkar kediden. bi keresinde dışarda yemekteyken, hobaa diye masayı filan devirmişti. meğer kedi deymiş ayağına.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Durup dururken insana saldırmayan pek çok hayvan var ve insanlar korkabiliyor
Bir çiyan veya akrep insana durup dururken saldırmaz sen üstüne basarsan oda seni sokar..

Köpekbalıklarının sadece birkaç türü insana saldırır onlarda çok zorda kaldıklarında çünkü insan vücutu kemiklidir ve sevmezler ama insanlar korkarlar.

Evcil hayvanlarda bile durum böyledir mesela ördek ler sağlam gagalarlar ve durduk yere birşey yapmadıkları halde çok kişi korkar :)

yani kişisel birtakım korkular nedeni iledir ve bu korkunun sebepleri pekçok çeşit olabilir..

Küçükken başında ngeçen bir olaydan da olabilir, çeşitli duydukları seylerdende veyahut bilgisizliktende olabilecegi gibi daha pek çok neden sayabilirsin[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Eylül 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim ekipte çalışan bir bayan var.

24 yaşında ve kediden çok korkuyor görmeye bile tahammül'ü yok.
Küçükken kedi den korkarmış ailesi alışsın diye hep kedi felan sevdirmiş bunda ters tepki yapmış daha da fazla tiksinmiş kediden.

benim sevmediğim bir hayvan türü yok.[signature][hline]
Aşk Oyunu

Mesaj tarihi:
Bizim bir tanıdığığın anlattığına göre öyle piskopat bir kedi varmış. Zaten kedinin sahibi olan kızda rahatsız bir insan olduğu için kedide bu durumdan kaçamamış. Hırçın insanın hırçın kedisi olmuş. Evde başkası olmadığı için eve başkası geldiği zaman kedi kıskançlık içinde gelip milletin sırtına tırnaklarını geçirip öyle kalıyormuş. Odalara ani girişler yapıyormuş. Bide ankara kedisi, ondan.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Oyun için pantolonlarımı delik deşik ediyor var mı daha ötesi.Köpek dediğin höst dedin mi oturuyor ama kedi bi turlu kıçında durmuyo.En azından bizimki öyle[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
said:
SbNN, 25 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Siz hiç bir kedinin durup dururken insana saldırdığını gördünüz mü sokakta ? Komik oluyor düşününce ..

bvana saldırdı.bende korkarım ama kaçmam kovalarım.
10 yaşında falanım pencerenin kenarına oturmuş bi yavru kedi...
ne tatlııı diye gittim seveyim diye iki elimi uzattım daha degmeden pencenin kenarından ellerime atladı ve feci şekilde tırmaladı ve ısırdı.ellerim dilim dilim oldu kan revan içinde. şimdi 22 yaşındayım kala çizikleri durur o kedinin...
kedi sonra ne mi oldu? hiç sormayın...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
Banada yaptı küçük bi kedi sokakta seviyim dedim tırmaladı kanadı baya bende o sinirle aldım kediyi çöpün içine bıraktım kapağıda kapattım..SOnra dayanamayıp açtım :)[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Mesaj tarihi:
Kediden korkan insanların iç güdüleri daha kuvvetli olanlar onlar aynanın arkasını gördüklerinden korkuyorlar.

Köpeklerden korkanlar ise dış görünüşe önem veren insanlar köpeğin içindeki masum çocuğu göremiyorlar.
[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Mesaj tarihi:
Ben de arkadasa kalmaya gitmiştim 1 haftalığına. 3-4 senedir beslediği kedisi vardı yatmış yere sevimli sevimli duruyodu. Biraz seveyim dedim okşadım sonra elimi havaya doğru kaldırırken "caarrt" diye bi ses geldi =)
Kan içinde kalmıştı elim bi daha da sevmeye yanaşmadım. Zaten birkaç gün sonra kedi 4. kattaki bu evde yaşadığı süre içinde balkondan aşagıya 3. kez düştü. Gece yarısı ameliyata koşuşturmacalar falan. Çok acımıştım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
said:
tBF, 25 Eylül 2005 14:43 tarihinde demiş ki:

Köpeklerden korkanlar ise dış görünüşe önem veren insanlar köpeğin içindeki masum çocuğu göremiyorlar.

Köpek masum değil ama afedersiniz yavşaktır (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mesaj tarihi:
3 kedi war her gece biri ayak ucumda biri kücük yastıkta digeri kızım da koynumda yatar bana derler hep yapma kılı kacar diye kacsın anasını satıyım dedım sızden gelmeyen hayır onlardan gelıyo ayrıca kediye nankör diyen haaza nankördür.[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
Kedi insan gibidir. Seni birisinin eğittiğini düşün. O kişi yemeğini veriyor, yatıcak yer sağlıyor. Ama günün birinde tokatlıyor, kulanı ısırıyor. Sende karşılık verirsin gururlu ve onurlu biriysen. Kedi bunu yaptımı neden nankör oluyor açıklarmısınız?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mesaj tarihi:
@phlox haklı değillerse bağırıp çağırırım tabi ama tırmalamam. :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mesaj tarihi:
@Fistan

nerde gordun abı nankorlugunu benım kedım nankor dııl dostlarımdan bıle ıyıdır ben hasta oldugumda bıle gelıp benım basımı yalıyan arkadaslarım diil KEDİMdir.
p.s arkadaslarım yalamıyo zaten kafamı : )[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 25 Eylül 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kediler asla ikili ilişkiye girmez.karşılıklı işi düşerse o zaman hoştur.ama karşındakinden bi fayda göremiyorsa terkeder. bu böyledir.heryerde de böyle yazar.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 25 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
kediler asla ikili ilişkiye girmez.
[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Mesaj tarihi:
benim kedim yavsaktir. sabahin 8 inde "prrf purfff" diye yatağa gelir. gelir gözünü koklar ıslak burnunu deydirir uyandırır.
kediden korkanı anlarım, kötü anıları vardır vs. durup dururken kedilere tekme atanları anlamam. anlamam çünkü anlamak yerine beline beline odunu veririm (varsa) yoksa kafasına taş atarım. sora kaçarım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • Yeni Oluştur...