Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonunuzla ücretsiz MSN Messenger sohbeti

Xaero

Öne çıkan mesajlar

NEDİR?
Cep telefonunuz için ücretsiz MSN Messenger.

Evde, okulda, sokakta, tatilde, MSN Messenger artık cebinin çektiği her yerde...
Türkçe, tamamen Türk malı.
Kendi dilinizde, dilediğinizce muhabbet için tamamen Türkçe hazırlandı.

Kullanımı kolay.
Onlarca ayarla, karmaşık menülerle uğraşmadan, doğrudan muhabbet...

Sınırsız iletişim.
Ceptemsn ile tüm MSN Messenger kullanıcılarıyla (PC, cep telefonu, PDA, Smartphone) dilediğinizce muhabbet edin.

HANGİ TELEFONLARDA?
Series 60 uyumlu cep telefonları.

HANGİ OPERATÖRLERDE?
Dünya üzerindeki tüm operatörler...

Ceptemsn'i kullanmak için operatörünüzü değiştirmenize gerek yok. Çünkü Ceptemsn, Türkiye'deki ve dünyadaki tüm operatörlerin şebekelerinde çalışır. Mesafeler artık sizin için önemli değil...

Türkiye'de Turkcell, Telsim ve Avea aboneleri Ceptemsn üzerinden birbirleriyle sınırsız iletişim kurabilirler.

ÜCRETLENDİRME
BEDAVA!
Ceptemsn'i indirmek, yüklemek bedava!

Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.

GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.

Bir "merhaba"nın size maliyeti (7 Byte'lık veri) yaklaşık 0,000012 YTL'dir. Türkiye' de ortalama 1 aylık ceptemsn kullanımınız size tahminen
1 ya da 2 YTL'ye malolur.

kaynak: ceptemsn.com[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!

Sosyal ağlarda paylaş

bu program ile msn'e bağlanabilen var mı?

ben denedim ve bağlanamadım. ayrıca bağlanmadan önce sms yollanacağını söylüyor ve bir yere sms atıyor.
böyle olunca içim rahat etmedi, şifrelerimi değiştirdim.
sizlere de msn ve mail şifrelerinizi değiştirmenizi öneririm..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...