Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 NEDİR? Cep telefonunuz için ücretsiz MSN Messenger. Evde, okulda, sokakta, tatilde, MSN Messenger artık cebinin çektiği her yerde... Türkçe, tamamen Türk malı. Kendi dilinizde, dilediğinizce muhabbet için tamamen Türkçe hazırlandı. Kullanımı kolay. Onlarca ayarla, karmaşık menülerle uğraşmadan, doğrudan muhabbet... Sınırsız iletişim. Ceptemsn ile tüm MSN Messenger kullanıcılarıyla (PC, cep telefonu, PDA, Smartphone) dilediğinizce muhabbet edin. HANGİ TELEFONLARDA? Series 60 uyumlu cep telefonları. HANGİ OPERATÖRLERDE? Dünya üzerindeki tüm operatörler... Ceptemsn'i kullanmak için operatörünüzü değiştirmenize gerek yok. Çünkü Ceptemsn, Türkiye'deki ve dünyadaki tüm operatörlerin şebekelerinde çalışır. Mesafeler artık sizin için önemli değil... Türkiye'de Turkcell, Telsim ve Avea aboneleri Ceptemsn üzerinden birbirleriyle sınırsız iletişim kurabilirler. ÜCRETLENDİRME BEDAVA! Ceptemsn'i indirmek, yüklemek bedava! Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz. GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz. Bir "merhaba"nın size maliyeti (7 Byte'lık veri) yaklaşık 0,000012 YTL'dir. Türkiye' de ortalama 1 aylık ceptemsn kullanımınız size tahminen 1 ya da 2 YTL'ye malolur. kaynak: ceptemsn.com[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arıyodum bi süredir saol.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 agile messenger rulazzz!!![signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. [Bu mesaj ReDDoG tarafından 24 Eylül 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 deneyecem[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bakmak lazim :D link verinde indirelim [signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz [Bu mesaj deligomlegi tarafından 24 Eylül 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güvenilirmi acep?[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 walla bu kadar saglam bi davaya güvenilirdir heralde[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 telefonunda symbian olmayanlar için quickIM öneririm. bu tarz symbian programları kadar kullanışlı değil ama hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Sly-One, 24 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: arıyodum bi süredir saol. İlk tşk eden c** çıktı. Bişey değil bab.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende yukledim ama onay mesajı mı ne atıyo kont yok yapamadım henuz..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Evet bende kurdum msji fln attim $uanlik bir problem yok bakalim turk mali ya biraz tereddüt ederek kurdum ama iyi calisma bende :)[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 agile'yi kullanıyordum fakat bunuda deneyeceğim. türk yapımı gibi duruyor yada türkçeleştirilmiş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende bedava diince bişi sandım hepsi bedava zaten gprs ücreti alıyolar. Benim windows mobiledaki MSN de agile messengerda aynı dalgaya geliyor.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ana xaero neden uçtu?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 off ya daha bu gün motorola v-80 'de olsa keşke :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu program ile msn'e bağlanabilen var mı? ben denedim ve bağlanamadım. ayrıca bağlanmadan önce sms yollanacağını söylüyor ve bir yere sms atıyor. böyle olunca içim rahat etmedi, şifrelerimi değiştirdim. sizlere de msn ve mail şifrelerinizi değiştirmenizi öneririm..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tabi önce o seri bi tlf lazım :) cidden xaero neden uçtu?[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Güzelmiş[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sadece orda yazan telefonlardamı kullanılabiliyo bu?[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar