Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Islak sokağın kucağında Bir ben ve çaresiz bir ben daha Tuzlu saçlarım değiyor dudaklarıma Aynı sen o tatlı ten Sanki umrunda belki de onunla Sevişiyor çılgınca Yine de kalbim hep onunla Sen benim masum biricik sevgilim Aşk oyunu buna derler güzelim Seçmelisin birini Bir şöyle bir böyle derken Kaçırıp harcarsın sevgilileri Yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır Gelen gideni aratır Aşk oyunu buna derler güzelim Aklını başından alır yine ben yine bir şarkı yine duygularım depreşik halde. yine off luyorum. yine puff luyorum.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... [Bu mesaj Mavi tarafından 25 Eylül 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dejavu o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 :([signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 god mode un şifresi ne?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yaa ben bunları sizden çalsamda arkadaşa söylesem...(ehm:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hemde nasıl.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 mavi genemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: ReDDoG, 25 Eylül 2005 02:57 tarihinde demiş ki: god mode un şifresi ne? ssss ok ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Agent_47, 25 Eylül 2005 02:58 tarihinde demiş ki: mavi genemi? Sen biliyordun değil mi ? boşver hatırlatma kalsın orda ya.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aş mı? yok öyle bi şey..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evde aş yok anasını satiim acıktım ya.. ha bu arada.. aşk mı? yok öyle bir şey ondan hiç yok hem de[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ulan bodrum aklıma geldi. Ahh be akşam oldumu beachte iskelede o büyük minderlerin üstüne hatunla uzanıp denizin sesi bi yandan yıldızlar bi yandan yanımda biram. A.k yaz gelsede gitsem gene bodruma offf :([signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hala aynı konuysa, unut eskiyi mavi. Hayatını zehir etmekten başka bi işe yaramaz...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: BabacumMostors, 25 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki: evde aş yok anasını satiim acıktım ya.. ha bu arada.. aşk mı? yok öyle bir şey ondan hiç yok hem de aşk evet bulursan haber ver be.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Lonely, 25 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki: hala aynı konuysa, unut eskiyi mavi. Hayatını zehir etmekten başka bi işe yaramaz... evet.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 unutulamıyor, bende aylarca denedim olmuyor.. gene aklının bi köşesinde her saniye geliyosa 2-3 saatte bir her dinlediğin şarkıda aklında oluyor... aşırı koyuyor insana[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok be baba bi şekilde insan ondan da kurtuluyor ama yaklaşık 1 sene geçmesi lazım! kurtulan var tanıyorum[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kim istemezki unutmayı.. 1 sene olacak hala gün gibi aklımda..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bence devam edersen daha çok koyar. Senden ayrılır ayrılmaz hermen eski sevgilisine dönen bir kızdan ne bekleyebilirsin ki?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gece draması yaşanıor.. hayattına acıyı odaklamayan bi tipsen,unutursun abicim sıkıntık olmaz.. arada hatırlarsın ama onlarında nöbetleri azalır..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 offf bu sarkıyı hatırlatmayın banaa nolurrr..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 geceler karanlık sebebim,geceler mülteci kederim... ben o şarkıda uçuourm aga..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hey gidi...[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 of ya harbı derın şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mike unutuluyor, hemde çok iyi, yanlız kalbinin ufak bir yerinde hep bir sızı hissediyorsun sürekli. O olayı biliyorum ama sitende devamını yazmamışsın, en son sevmiyorum ayağına girsemde hala seviyorum demiştin, devamını anlatırmısın? (Dertler paylaşa paylaşa,azalır)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar