Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bir şehir istiyorum sokakları yalnız, körfezi dalgın olsun. hiçbir zaman açmayacak bir çiçeğin sadeliğinde grinin her tonundan olsun içinde. bir deniz istiyorum dibi berrak, dışı ayna gibi olsun. hiç kimseyle boy ölçüşmeyecek kadar sakin hırsına yenik düşmeden okşasın istiyorum dalgaları. bir gökyüzü istiyorum yağmurlu bulutlu ve melankolik olsun. ne kadar zalim gözükse de kara bulutları yine de sarıp sarmalasa bizi tökezlediğimizde. bir rüzgar istiyorum acımasız, otoriter ve keskin olsun. beraberinde beni de götürmesi pahasına alsın gitsin kurumuş anı ve yaprakları. bir şarap istiyorum hayat kadar acı, hayat kadar sarhoş olsun. isterse kanım damlasın durmaksızın yeter ki hiç bitmesin kadehin dibindeki son hüzün.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yavuzu tanıdığım için okuduktan sonra, altta ne geleceğin biliyordum(nasısa başkaları bilmiyor okuyunca VUA diceksin hehe). Ama çok hoş bir şiir olummm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 COK HOS soyleyecek bişi bulamıorum elıne sağlık ya super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok şey istiyon;) güzel olmuş[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yaz abicim sen, durmadan yaz, cidden çok ilham verici, çok içli yazılar, tebrik ederim, ellerine sağlık.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 şiir budur işte. klişelerden uzak. güzel betimlemeler kıvrak bir dil. türkçe ne güzel dil aslında kullanabilene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güzel olmuş! diyemiyorum çok üzgünüm çünkü bu az gelicek bu yüzden ne diyceğimi bilemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yeter lan Felsefik yanım kabardı... Ne Alaka ???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İyidir, iyidir, geleceğin Şairleri bu sayfalardan çıkacak.Kızlar hakkındada bir şeyler yazsaydın ya, nası satarlar filan?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar