Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth - Ghost Reveries

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
30 ağustosta çıkıyomuş arkadaşlar.

bir de demin beatles dinlerken bişey keşfettim. bir röportajda mikael en sevdiği beatles şarkısının a day in the life olduğunu söylemişti, o şarkıyı dinliyodum birden şu laf geçti "somebody spoke and I went into a dream" bu da bana direk april ethereal şarkısındaki "something passed by and I went into a dream" lafını hatırlattı, ordan araklamış demek :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.

[Bu mesaj sir tarafından 22 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hele Benighted ı varya off
Arabada bizim basscı davulcu ben Camel dinlioruz, şarkı bi başladı BENIGHTED ın introsu direk.. adını unuttum şarkının şu an.. davulcu böle gülme krizine girdi, sinirleri bozuldu, kendisi opeth delisi de :) hayal kırıklıına uğradı herhalde.. Opeth pis hacılamış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dinleme fırsatı buldum
ghost of perdition ve grand conjuration dinledim

bu opeth olamaz falan diyenler sanırım opeth'i damnation ile tanıyanlarımız (olmaya da bilir). 2 şarkı da bildiğimiz opeth olmuş. biri dese ki eski albümlerinden falan şaşırmam yani.

tabi insan to bid you farewell tadında bişey arıyo.[signature][hline]paint it black arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...