Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bi arada kayıt sırasında silüet görüp Silhouette yi yapmışlar falan die duymuştum. Paso birşeyler görüyorlar lan! Bence gördükleri sigara dumanı...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence ermiş onlar... Zaten insan olmadıklarını biliyordum hehe.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bişeyler gelip bunlara bu yeteneği veriyor. Kutsanmış lan bunlar Ofs süper ya 1 şarkısını 1000 defa dinleyip bıkmıyor insan[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tamam opeth guzelde bu ruh işi ..Falda bakar bunlar simdi..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya Mikael Akerfeldt dünyayı yönetsin.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Öp bide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Turneye çıkacakları haberini aldığımı söylemiştim, Türkiye'ye inş. gelir demiştim. Sitelerine baktım listede Türkiye yok :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Seneye inş. Ya da kışa gelirler bir umut...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çıkmadı mı hala ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 30 ağustosta çıkıyomuş arkadaşlar. bir de demin beatles dinlerken bişey keşfettim. bir röportajda mikael en sevdiği beatles şarkısının a day in the life olduğunu söylemişti, o şarkıyı dinliyodum birden şu laf geçti "somebody spoke and I went into a dream" bu da bana direk april ethereal şarkısındaki "something passed by and I went into a dream" lafını hatırlattı, ordan araklamış demek :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 22 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 araklamış dedi ya :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eheh evet gönderme yapmış, alıntı yapmış da diyebilirdim :) ama olsun ending credits de camel'in bi şarkısından arakmış![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hele Benighted ı varya off Arabada bizim basscı davulcu ben Camel dinlioruz, şarkı bi başladı BENIGHTED ın introsu direk.. adını unuttum şarkının şu an.. davulcu böle gülme krizine girdi, sinirleri bozuldu, kendisi opeth delisi de :) hayal kırıklıına uğradı herhalde.. Opeth pis hacılamış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 opethin hangi şarkı ismi albüm ismi hacı değilki ? blackwater park master's apprentices bunlar hep grup isimleri =) daha varıda unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 YETER LEAANNNN :( *!böhüüüeaaaaa*[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tamam melodi hacılanırda grup ismi hacılamak mı olur ? yoksa çok seversin saygı sevgi belirtmek için mi koyarsın[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sinemada da bu tip şeyler yapılır ve adına "saygı duruşunda bulunmak" denir müzikte olunca araklamak mı oluyor :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hocam bir cover orjinalinden güzel olabilir mi bir sorun kendinize...(Bknz => Remember Tomorrow)[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eheh tabi olabilir ama en güzel örneklerinden birini de opeth vermiştir :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Laf ettirtmem ; )[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bugün dinleme fırsatı buldum ghost of perdition ve grand conjuration dinledim bu opeth olamaz falan diyenler sanırım opeth'i damnation ile tanıyanlarımız (olmaya da bilir). 2 şarkı da bildiğimiz opeth olmuş. biri dese ki eski albümlerinden falan şaşırmam yani. tabi insan to bid you farewell tadında bişey arıyo.[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya ben bu albümü indirmiştim ama tekirdagda kafede kaldı şimdide link calısmıyor indirebilcegim baska yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yahu çok güzel albüm olmuş bu harikalar yaratmış adamlar.[signature][hline]the endless river.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bir hafta bekleyin orjinalini alın.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 alıcam zatende çok özledim 3 haftadır dinleyemiyorum dayanamıcam ):[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar