Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence üzülmeyelim opeth ciddi anlamda sanatçı bir grup, kafalarına eeni yapıyorlar. zaten esenleri seviyoruz? evet. o zaman bu esen şeyi de sevicez. severiz:) ben opeth ne yaparsa yapsın dinlerim. sanatçı adamlar çünkü. ne pazar ilgilendiriyor ne de para adamları. öyle olsa başka bişey yaparlardı, hem anlardık.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bakalım yüklüyo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 opeth'i çok severim, merak ettim bunu da.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çok kötü=( baya kötü yani.eminim albüm kayıdında sesler kaliteli olur fakat opethe göre çok "basit" olmuş şarkı.ne adam gibi bi riff var gaza getirici, ne de melodik bi solomsu bişiler var.hiçbişi yok.clean vokalde estetik yok, brutalı bile bozulmuş.anlamadım valla[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sevemedim şarkıyı eski opeth gibi değil valla hiç ozellikle clean vokallerdeki efekt çok gereksiz bence guzelim sesini berbat ediyo akerfeldt in.surekli tekrar ediyo sarkı kendini sıkıcı biraz ortalarada doğru aha biraz toparlandılar dedim sora bi baktım aynı melodi aynı melodi.hiç doru duzgun solo yok bencede çok heyecanlıydım valla çok guzel şeyler bekliyodum husran oldu resmen[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Akerfeldt, 26 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki: sevemedim şarkıyı eski opeth gibi değil valla hiç ozellikle clean vokallerdeki efekt çok gereksiz bence guzelim sesini berbat ediyo akerfeldt in.surekli tekrar ediyo sarkı kendini sıkıcı biraz ortalarada doğru aha biraz toparlandılar dedim sora bi baktım aynı melodi aynı melodi.hiç doru duzgun solo yok bencede çok heyecanlıydım valla çok guzel şeyler bekliyodum husran oldu resmen sen şimdi nickini de değiştirirsin :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ^yok popçu olmadığı surece benim gozumde hep efsane =)[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o zmn nickini ben alıcam çünkü benim gözümde popcu olsa da efsane. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gayet güzel,nesini beğenmediğinizi çok merak ediyorum... farklı bişeyler denemişler ve bnce gayet hoş olmuş,bahsettiğiniz kadar ''iğrencimsi'' bieşyler yok. şu sıralar bu tarz şeyler dinlemesem bile gayet hoşuma gitti açıkcası.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bana hiç te opeth gibi gelmedi nedense ? bi kere efektlide osla clean tonu mikaelinki gibi değil. brutallerde ama mikael olduğu belli. belkide bu şarkı mikaelin diğer projelerinden alınmış olailir adamın opeth dışında sayısız projesi var. bilmiyorum ,ben inanmıyorum bu şarkının opeth olduğuna pek.çok fazla porcupine tree ye benziyor :D[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hatta direk porcupine tree demek istiyorum.dinledikçe inanılmaz benziyor gibime geldi yav.[signature][hline]Demon Of The Fall... [Bu mesaj Darestan tarafından 26 Haziran 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hernekadar heffer çekme, dinleme diye bas bas bağırsada dinlemiyorum onu. çekicem. yıllardır bu anı bekliyorum lan ben!! inşallah hayal kırıklıgı olmaz :([signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sitesinde yok bu sample opethin.Kolpa olabilir.Dinlemedim gerçi ama söylediklerinizden baya kötü olduğu sonucuna vardım heh.Kolpadır kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 beğendim ben ya :)[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 @EagleEye: kolpa degil, bariz opeth yaw. keşke kolpa olsa.[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Opeth in offical forumlarına da konulmuş, bi radyo yayınından mı ne kaydedilmiş galiba... Opeth tabi ki sitesine koymaz ki.. koysa bi kısmını koyar ve düzgün kalitede koyar. bu bariz işte radyo yayınından hacılanmış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende bunların kapağında siyah beyaz oyuncak bebek resmi olan bir albümleri vardı sevmemiştim ben gerçi güzel grup ama tarzım değil.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 damnation o albüm.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: turko, 27 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki: bende bunların kapağında siyah beyaz oyuncak bebek resmi olan bir albümleri vardı sevmemiştim ben gerçi güzel grup ama tarzım değil. ah ulan bende olacak o.. millet değerini bilmiyo :([signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 opeth bu evet hehe.ve o kadarda kötü değil sevdim bende.kıyaslamazsak eskileriyle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Albüm kapağı kesin buymuş. Çıkış tarihi 30 Ağustosmuş.Kaynak[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kapağa porcupine tree yazsınlar bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 "travis smith!!" diye haykırıyo bu kapak :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ^evet o dizayn etmiş zaten[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 opeth forumunda o pencereyi korn un take a look at the mirror kapağına benzetmişler =) biri koyarsa o kapağı görürsünüz şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar