Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek lerin melek olduğunun kanıtı... ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanit mi ..
hi fikra sadece ... =P[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
oh bende melekmisim moralim yerine geldi valla ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 15 Temmuz 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben fallen angelim valla bira içiyorum şu an :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
Catherine için saol hell. Sen takıl JLo ile...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 15 Temmuz 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kesinlikle :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 15 Temmuz 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence bunun altına meleklik değil şeytanlık aramak gerekir.
Eskisini suya at, yerine Jlo gelince kap modunda olan biri... Varmı bizden şeytanı=)
Kesin olarak periye güvenip daha iyisini getircek diye kasten atmıştır karısını.

Ama 3. yü almayıpta Jlo ve Catherine i alsa ozaman akıllı adam derdim:D
Mesaj tarihi:
aLLaaaaaaaaaaaaaaH!! tiplere bak yaa ne hawalandınız olm hemen kendinize gelin..iyiki biri bi hikaye uydurmus..masal demek daha dooru olur hrlde =))))))))[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know*
Mesaj tarihi:
ya aslında j lo, zeta jones falan bırakında.. şöyle

Angelina Jolie
Adriana Lima
Gisele Bündchen

gibi isimler olsa :-) hayır demem imkansızdı yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
bu sadece bir masal.

yani yaşanmış ya da yaşanma olasılığı olmayan cinsten bir yazı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...