Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek lerin melek olduğunun kanıtı... ;)

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

oh bende melekmisim moralim yerine geldi valla ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 15 Temmuz 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben fallen angelim valla bira içiyorum şu an :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Bence bunun altına meleklik değil şeytanlık aramak gerekir.
Eskisini suya at, yerine Jlo gelince kap modunda olan biri... Varmı bizden şeytanı=)
Kesin olarak periye güvenip daha iyisini getircek diye kasten atmıştır karısını.

Ama 3. yü almayıpta Jlo ve Catherine i alsa ozaman akıllı adam derdim:D
Sosyal ağlarda paylaş

beni anlatmışsın valla helal olsun :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında j lo, zeta jones falan bırakında.. şöyle

Angelina Jolie
Adriana Lima
Gisele Bündchen

gibi isimler olsa :-) hayır demem imkansızdı yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...