Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunlar Nedir?

Necro

Öne çıkan mesajlar

said:
Maxen, 21 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
ama gördüğün gibi ingilizce olmadan oynanmıyor
Bknz: Bir üstteki mesaj

yok canım :)
kalem ve kağıt olarak da oynanabilir.
k&k diyebiliriz ama gavurlar pnp diyor.[signature][hline]Beş Hececiler
[WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs...
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar türkçeleştirmeye çalışsak da.. en azından bizim grupta şöyle birçok durum oluyor

Dm (Ben): ya böyle büyük bi koridor sonunda acayip bi Tomb var içinden Undead ve kıyafetlerinden mage olduğunu anladığınız bi ucube çıkıyor.. ve sen büyü sözlerinden bu büyünün Detect Good olduğunu anlıyorsun
Rogue: ben thumble yapıyorum sonra bir reflex zarı atıp adamın arkasında kalan tomb un üzerinde balance checkimle ready action da bekliyorum

.. Şöyle bi yukarıyı ingilizce bilmeyen bir adamın gözünden okusana :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 21 Eylül 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Dm (Ben): ya böyle büyük bi koridor sonunda acayip bi Tomb var içinden Undead ve kıyafetlerinden mage olduğunu anladığınız bi ucube çıkıyor.. ve sen büyü sözlerinden bu büyünün Detect Good olduğunu anlıyorsun
Rogue: ben thumble yapıyorum sonra bir reflex zarı atıp adamın arkasında kalan tomb un üzerinde balance checkimle ready action da bekliyorum.

şeklinde diyaloglar var oyunda doğal olarak. çünkü oyundaki her şey türkçe olamıyor. türkçe kitap çıktı ama memnun olan var mı?(ki ben değilim) u oyun böyle , elden gelen fazla bir şey yok. tarzanca oynamak zorundayız.(yarı türkçe yarı ingilizce)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ollymnor, 21 Eylül 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
said:
elvyn, 20 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
bence frp insanın kendine yakışanı giymesidir. mesela sen giyindin kuşandın güzelcene, losyonunu sürdün, takma dişini taktın vampir oldun yakışıklı mı yakışıklı. millet demez mi aa bu frp olmuş diye. her şeyin başı ferepe bi kere.

şeklinde konuşan insanlarla aynı oksijeni tükettiğime inanamıyorum bazen. acaba başka bir gezegenden falan mı geldim ya da onlar?

len ben hasat vakti dezenfekte etmiştim bu tırt ayarcıları hop zıplıyolar bir yerden boşluk bulup
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence bu kural kitapları falan hangi dilde çıktıysa o dilde kalmalı..eminin italyanca,fransızca,almanca,çince falanda en az bizimki kadar başarısızdır..aklım almıyo..Zuhurbaz,Meftalim..yemin ederim türkçe Player's Handbook u anlayamıyorum..garip..
(topic le alakasız ingilizce ama muhabbetlerinin sonucu içimden geldi kusura bakmayın.)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan olay Türkçe'leştirme değildi bence.. Türkçe fazla kelime görmedim, kelimelerin çoğu Arapç ve Farsça idi?(kökenli değil direk öyle) çok daha iyisi yapılabilirdi... Ama tam karşılığı bulunamayacak sözcükler var...

Ayrıca nasıl çevirilinirse çevirilsin bana hep garip geleceklerdir başta İngilizce'sine alıştığım için.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

baktim herkez kendince espiri yapmis adam gibi aciklayan yok
kendimce sana biraz aciklamaya calisiyim.
burda yapilan bir cesit tiyatro gibi birsey fantastik bir dunya iste buyuculer savascilar sovalyeler ve daha niceleri cesitli irklar war bu dunyada kendi rolunu belirleyip ona gore bi nevi tiyatro yapiorsun.kendini secmis oldugun karaterin yerine koyup onun gibi rol yapiorsun.bitti. :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...