Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki: http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV 100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =) Simdi o olay sölyydi yanlış hatırlamiorsam Rend amca Felstriker düşürüyor GM ninjaliyor onu hatun hunter üstelik o demoda sayıp söven yenge neyse bu rogue arkadaş iman ediyor başka bi rogue kasiyor Guilde giriyor MC lere katılıyor kasıyorda kasıyor sonunda fısat eline geçince basıyor ninjayi aliyor intikamini. O demoda leave uss felam gibi anırıyorya ninjitsu talimi yapmadan evvel yalan o "KANINI ALMAYA GELDİM ANTUANN NEBERECEKSİN" modunda orada aslında :p[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: riglous, 11 Haziran 2005 09:21 tarihinde demiş ki: www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1849 Exploration the Movie izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum ben de. Ileride yapilacaklari cok guzel spoil ediyo... tüh be bunu kaldırmışlar Note: This movie is no longer available due to a Blizzard request. It violates their Unreleased Content policy varmı bir yere upload edebilecek biri boyutu biraz yüksek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sword Warrior üye olması çok kısa izleyince zevk alcagını düşünüorum tauren warrriorumuz.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 izlemek istiyenlere guildvsguild acc şifresi pmlenir.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 scarlet faciası toplama kampı yapmışlar ama çok komik. 28mb dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paladin Bunu ben yaptım, ilk denemem.. Ehehe bu arada alınmaca yok, Offical a atılan bi mesaj üzerine aklıma geldi o yazılar =P İlginç bir taktik ama =) [Bu mesaj ExecrabLe tarafından 30 Temmuz 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hiçbişi anlamadm mob kesmeni niye gösteriosunki :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 PAticikde varmı bilmiorum ama WoW official ve VNboards da oldukça fazla sayıda şu tip postlar var; 1 yaratık öldürmek 1 dakka sürüo veya sadece bi seal basıoz çok sıkıcı tarzı postlara yanıt olsun die yaptım.. Görüldüğü üzere hem 30 saniyede kesiom, hem mana veya health harcamıom ki arka arkaya durmadan çekebilirim. Hemde combat boyunca birşeyler yapmak gerekiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=3429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: TheFury, 31 Temmuz 2005 07:09 tarihinde demiş ki: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=3429 müziği acaip hosuma gitti :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya bir movie vardı silmişim bilgisayardan. Bulamıyorum bir türlü internette.. bir mage kalabalık bir horde topluluğunu peşine takıyordu. daha sonra da tepeden atlıyordu. sazanlarda peşinden atlıyor ve ölüyorlardı. Long Fall mu Big Fall mu öyle bir isimdeydi sanırım (ya da alakasız birşeydi herneyse) warcraftmoviesden indirmiştim ama şimdi bulamıyorum. forumlarda da gözümden kaçıyor sanırım.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gnome mage in slow fall ile orcları şebeğe çevirdiği movie yi diyorsun sanırım. www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/run.zip[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Oh ya sağol. movie'yi bulucam diye bende şebeğe döndüm.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 how to get rank 14 mü neydi öyle arat warcraftmoviesden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mage in action - ~10MB[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 usta conjure water'la ne alip veremedigin var?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar