Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Movie Topic

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 24 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
http://www.syndikatet.org/Emiru/xxninja.WMV

100 yılın ninjalıgı budur..Arkaplanda çılgına dönen kızın sesi çok tatlı =)

Simdi o olay sölyydi yanlış hatırlamiorsam Rend amca Felstriker düşürüyor GM ninjaliyor onu hatun hunter üstelik o demoda sayıp söven yenge neyse bu rogue arkadaş iman ediyor başka bi rogue kasiyor Guilde giriyor
MC lere katılıyor kasıyorda kasıyor sonunda fısat eline geçince basıyor ninjayi aliyor intikamini.

O demoda leave uss felam gibi anırıyorya ninjitsu talimi yapmadan evvel yalan o
"KANINI ALMAYA GELDİM ANTUANN NEBERECEKSİN" modunda orada aslında :p[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.!
Al'Akir
Darkhoof
Elderone
Antuan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 11 Haziran 2005 09:21 tarihinde demiş ki:
www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1849
Exploration the Movie
izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum ben de. Ileride yapilacaklari cok guzel spoil ediyo...

tüh be bunu kaldırmışlar
Note: This movie is no longer available due to a Blizzard request. It violates their Unreleased Content policy

varmı bir yere upload edebilecek biri boyutu biraz yüksek ama
Sosyal ağlarda paylaş

PAticikde varmı bilmiorum ama WoW official ve VNboards da oldukça fazla sayıda şu tip postlar var;

1 yaratık öldürmek 1 dakka sürüo veya sadece bi seal basıoz çok sıkıcı tarzı postlara yanıt olsun die yaptım..

Görüldüğü üzere hem 30 saniyede kesiom, hem mana veya health harcamıom ki arka arkaya durmadan çekebilirim. Hemde combat boyunca birşeyler yapmak gerekiyor =P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya bir movie vardı silmişim bilgisayardan. Bulamıyorum bir türlü internette.. bir mage kalabalık bir horde topluluğunu peşine takıyordu. daha sonra da tepeden atlıyordu. sazanlarda peşinden atlıyor ve ölüyorlardı. Long Fall mu Big Fall mu öyle bir isimdeydi sanırım (ya da alakasız birşeydi herneyse) warcraftmoviesden indirmiştim ama şimdi bulamıyorum. forumlarda da gözümden kaçıyor sanırım.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...