Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya zaten genel kuraldir tank rogue u alir rogue mage i mage tank i....otesi yok bunun yani her oyunda assasin classlari gucsuz cloth wearer lari alirlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: riglous, 28 Ekim 2004 18:25 tarihinde demiş ki: abi abartiyosunuz. bakin lvl 22 adamin 13 talent pointi var. digerleri daha lvl 12 13. 3 4 tane talent point vermisler. heralde alirlar o anda. ustelik aradaki lvl farki cok sey degistiriyo, agility olsun, resist olsun... rogue'larin bu haline kapilip atlarsaniz hayal kirikligi olur sizin icin... lvl 60 oldugu zaman arada talent farki da kalmayacak... ha rogue 'lar rezalet mi degil, yani sonuc olarak shaman, warlock, mage ve priest'leri aliyor. 4 class... az degil. warrior ve paladinlere karsi zorlanacak epey... sadece 2 class... eh yuzdeye vurdugunda tabii ki cok adam kesmis olursun muhtemelen. ama mesela diger class'larin da ozellikleri var bunlari da dusunun. mesela uzakta durup, paso alan etkili buyuler yapabilirsiniz... warlock'u ucunbiri cok ovuyo ve baya bi guclu zaten onlar da... hunter daha gelmedi ki onlar mesela daaticaklar ortaligi, tahminim rogue'larla en fazla hunter'larin kapisacagi. yani warrior'lardan daha fazla bela olacaklar bizlere. azeroth'un 30% unun hunter olacagini dusunursek, halimiz duman... diger rogue movie'lerini izlemektense, baska class'larin movie'lerini izleyin. gozunuze bi rogue kestirin takip edin onu movie boyunca. daha fazla sey gorursunuz bence. warlock u övüyorum ama her zaman için rogue lar warlocklara akıcaklar da diyorum tabi warlock benim değilse bana kimse akamaz :D baktım olmuyo shaman ı mı seçerim öle akarım rogue lara :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 biraz düşündüm de yani pijaje haklı bu adamların arasında 10 küsür level var.bu çok şey etkiler diyorum.yani o levelde 2 büyücüde aynı piskopatlığı yapar.Burda önemli olan nokta roger wilco :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben bu oyunda şu olaya inanmıyorum " Alırım 3 ünüde , gelsinler ikisinide alırım " olayları olmıcak bu oyunda.Yani gelipte bir cengaver tüm party yi öttürüp gidemicek.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Belki tüm party değil ama iyi pvp yapan biri 3 kişiyi alamıyacaksa o oyunda oynanamaz olay sırf karakterde bitmez bireysel yetenekler daha ön plana çıkmalı[signature][hline]Trex lvl 50 paladin DEL SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bireysel yeteneklerden öte grupsal olaylar ön plana cıkıcak fikrimce.. tamam gene hero lar cıkar grupsal savaslarda william wallace misali =)[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Asıl oyunun bütünlüğünü pvpyi sağlıyacak olan şey lvl 60dan sonra gelicek olan hero abilityler kim ne alıcak bu oyunu çok değiştirecek daocdaki rr hesabı[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Virus, 28 Ekim 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Belki tüm party değil ama iyi pvp yapan biri 3 kişiyi alamıyacaksa o oyunda oynanamaz olay sırf karakterde bitmez bireysel yetenekler daha ön plana çıkmalı Biraz yetenek, biraz şans ve biraz da itemları iyi olan biri 2-3 kişi alabilir aslında ama tabiki karşıdakilerinde biraz yeteneksiz olması lazım. :D Oyunda karşılaştığım olaylardan biri ise lvl 27 Orc Warrior ın lvl 31 Warrior ı yenmesiydi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 level 32 rogue iken, 40 warlock öldürdüm. level 28 de 6 tane 22-26 level karakterin arasına girdim hepsini aldım. level 35 iken 32 mage e kaybettim. sayısız level 60 karakterin kapışmasını izledim ve son olarak şunu söylüyorum, classlara bağlı olduğu kadar talent seçimlerine ve yeteğe bağlı bir pvp sistemi var oyunda.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Aslında pvp karakterleri ve oyun içi değişimlerin pvpdeki önemi konusunda konuşulacak çok şeyler var ama yeri bu topic değil gitgide saptırıyoruz çünkü .) Daha fazla movie lazım birçoğumuz oyunu çünkü ancak buralardan öğrenebiliyoruz.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Evet bu tartışmayı baska bi forumda yapalım Movielere Devam..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hoş bir elf rogue movie'si görüntü kalitesi biraz daha güzel olsa izlemeside daha zevkli olacak 12mb die guildinin elemanlarindan.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ilk movie süper başka böle movie adresleri varsa verin ya action dolu.Oyunu anlatan çok movie izledim ama bu movie süper hem kalitesi çok iyi hemde action var.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya beyler ben ilk undead rogue un movie sinde birseye dikkat ettim adam once priest i olduruyor sonra da mage i giriyor birsey yapior ve ondan sonra voice ta adam ok atrik buyu cast edemeyecek dior o hangi ozelligi rogue un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kick galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 o özellik kick diye bişey burdan bakabilirsin[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 valla bilmiorum da adam ne yapiorsa direkt kacmaya calisior :D birde su poison olayi nedir degisik degisik damage overtime yapan zehirler mi var onlari kendimiz mi yapioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ewt o da aynen öyle onalara da burdan bakablilirsin :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kimi poison felç ediyor adamı %50 yavaşlatıyor kimisi dot görevini görüyor kimisi stat inc. bildiğim kadarıylan silaha sürülüyor hatta umarım 4 5 silaha sürüp savaş esnasında o silahları değiştirebiliriz.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 posion ilerde lvl 20 den ıtıbaren skıll alıyorsunuz en etkılı silahı resmen ezıyor bu arada kick süper bir skill onuda lvl 10 da alıyoruz ahaha ben kullanıyordum roguenın skilleri cok saglam hele poison offf eziş[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Troll bir hunterin 2 çok güzel moviesi 1. 2. Özellikle 2. movieyi cok beyendim öldürmeden önce konuşmaları dans etmesi vs Bir nevi "Dance whit me baby"[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 29 Ekim 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ne yazık ki .avi olanları çekemiyorum. ancak warcraft movies'te .zip'li olanları çekebiliyorum ancak şurda: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=40 mirror felan yok. acaba nasıl çekicez? üye felan mı olmak gerekli ordaki download yazısının link olması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 valla bende hiç bir videonun linki gözükmüyor ne oldu acaba ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bazılarında mirror var anca öyle çekebiliyorum. bir de sadece juniorx .zip halinde koymuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 juniorx in movıelerını herkese öneririm zaten izleyen izlemiştir cocuk 1 saatlık movıeler yapmıs hepsıde guzel oyun hakkında iyi fikir vermıstı bana zamanında hepsini dl edip izledim ben :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar