Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Güzel buldugunuz movie leri buraya link olarak verebilirsiniz. Undead Rogue movie si izledim biraz önce. Güzel oynamış.. Boyut : 22 MB Undead Rogue Malesef .mov uzantılı oldugu için QuickTime gerekiyo.. Ama izlemeye deger diyorum. edit : ilk link i yanlış vermişim şimdi düzelttim. [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Ekim 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 dosyanın uzantısı .avi quicktime istemedi bende. bu arada görüntü çok kaliteli değil sayıları falan göremedim ben. son dövüştüğü orc warrior değil dimi? bodoslama warrior'a dalabiliyorsa yuh yani. [Bu mesaj Mosquito tarafından 27 Ekim 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bende quicktime dan baskası acmadı. Görüntü kalitesi cok iyi ama bende. level 21 o Undead rogue hatta.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 dosyanın bulunduğu sayfa burası ftp'den olan linkten çekmeyin eternal'ın verdiği link sağlam ftp'den çektim ben zip dosyasında crc hatası verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Buda gnome mage moviesi.Boyutu biraz büyük olsada (192 MB)izlemeyenler kesinlikle izlesin gayet güzel bişey. Gnome Mage [Bu mesaj HardMann tarafından 27 Ekim 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 undead rogue u rogue oynayacaklar kesin izlesin süper nası bilet kesiolar gerçi adamların lvllar daha düşük ama 2 v 8 be abi yuh ve 1 dakika sürüyor oha oha oha.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 oha super ama 1-oynayan adamlar cok cabuk daaldilar, grup olarak oynamadilar... 2-oldurenlerin lvl'lari digerlerine gore yuksekti. dusuk seviyede farkediyo baya cunku talent'lar cok sey degistiriyo.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 valla bende izledikten sonra acaba rogue mu açsam diye düşündüm.Diğer classlara göre daha eğlenceli ve heyecanı daha bol olacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ordaki rogue lar 20-21 herhalde ve kalabalık olan gruptakilerde 13-15 falan pek şansları yok zaten. Büyü atsalar resist olur vursalar miss geçer. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ha arkadaslar, rogue'lar kestikleri kadar kesiliyorlar da. yani cekilen tum rogue movie'lerinde haliyle kesen taraf rogue. hemen aldanmayin. warrior'lara karsi hicbi sey yapamiyolar, forumdaki taktiklerde de zaten mage'e sunu yapin buna bunu yapin warrior gelince sansinizi deneyin diyorlar... ama isteyen icin zevkli tabi. baslangic movie'si. bunu izleyin. zaten kaninizda varsa cekecektir boyle rogue damarlariniz kabaracaktir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben tam anlamadım level 22 adam movie mi yapmış?[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: riglous, 28 Ekim 2004 05:17 tarihinde demiş ki: Ha arkadaslar, rogue'lar kestikleri kadar kesiliyorlar da. yani cekilen tum rogue movie'lerinde haliyle kesen taraf rogue. hemen aldanmayin. warrior'lara karsi hicbi sey yapamiyolar, forumdaki taktiklerde de zaten mage'e sunu yapin buna bunu yapin warrior gelince sansinizi deneyin diyorlar... ama isteyen icin zevkli tabi. baslangic movie'si. bunu izleyin. zaten kaninizda varsa cekecektir boyle rogue damarlariniz kabaracaktir. bu da pek doğru değil. level 35 karakterim var ve 20 tanesiyle pvp yaptıysam 2 kere ölmüşümdür. levelın düşük daha derseniz ona bişey diyemem,,belki ileride biletimi keser warriorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 oha ilk video süpermiş iki kişi gizleniyor grup ise dövüşe hazır değil pat pat ölüyor ehe. güzelmiş. ancak diğer iki video açılmadı bende, port sorunundan sanıyorum o sitelerden download edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Çok güzel bir movie artık dayanacak güç kalmadı çıkta oynayalımm[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bende bayıldım 1. videoya:) demekki roger wilcoda yuklememiz gerekecek:)[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yürü be rouge![signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: 1111, 28 Ekim 2004 16:51 tarihinde demiş ki: yürü be rouge! abarttığınız kadar değil[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 roger wilco olayını düşünüyorum o videoyu izlediğimden beri[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Oha ahahha 2 rogue ezdi pija abartı deıl abi adamlar 6-7 kişi arasına girdiler ahaba süperdi tam gazlık diğeri troll du demı?[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Evet troll haksızlık başlasın arıtk şu open beta[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: PiJAJE, 28 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: said: 1111, 28 Ekim 2004 16:51 tarihinde demiş ki: yürü be rouge! abarttığınız kadar değil ben video yu izlemedim bile ama rouge hayranıyım biraz küçükten beri bi assasinlik var benim içimde[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 abi abartiyosunuz. bakin lvl 22 adamin 13 talent pointi var. digerleri daha lvl 12 13. 3 4 tane talent point vermisler. heralde alirlar o anda. ustelik aradaki lvl farki cok sey degistiriyo, agility olsun, resist olsun... rogue'larin bu haline kapilip atlarsaniz hayal kirikligi olur sizin icin... lvl 60 oldugu zaman arada talent farki da kalmayacak... ha rogue 'lar rezalet mi degil, yani sonuc olarak shaman, warlock, mage ve priest'leri aliyor. 4 class... az degil. warrior ve paladinlere karsi zorlanacak epey... sadece 2 class... eh yuzdeye vurdugunda tabii ki cok adam kesmis olursun muhtemelen. ama mesela diger class'larin da ozellikleri var bunlari da dusunun. mesela uzakta durup, paso alan etkili buyuler yapabilirsiniz... warlock'u ucunbiri cok ovuyo ve baya bi guclu zaten onlar da... hunter daha gelmedi ki onlar mesela daaticaklar ortaligi, tahminim rogue'larla en fazla hunter'larin kapisacagi. yani warrior'lardan daha fazla bela olacaklar bizlere. azeroth'un 30% unun hunter olacagini dusunursek, halimiz duman... diger rogue movie'lerini izlemektense, baska class'larin movie'lerini izleyin. gozunuze bi rogue kestirin takip edin onu movie boyunca. daha fazla sey gorursunuz bence.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hehe tabiki rogue hep ezıp bıcmıyor ama bole raid gibi yada movıe dekı gibi priest mage fılan ezıyorsun rogue nın görevi zaten geride duran destek classlarını caktırmadan arkaya gecerek 3 puan almak yoksa tabiki paladin yada warrior ları bole kolay olduremez hatta cok zor :D karsıdakı aptal olmadıgı surece[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 biz 3 kişi lvl 21 20 18 idik adam lvl 27 ile bizi zarzorda olsa aldı ..... siz düşünün öle kötü fln da değildik onuda belirtim siz anlayın lvl 21 ile 13 lerin arasındaki farkı!![signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 stunla da mı alamıyor warrior veya paladinleri stun a nooldu ya eskiden herkes stunlayıp alıo diyordu rogue hakkında[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar