Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Movie Topic

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Güzel buldugunuz movie leri buraya link olarak verebilirsiniz.
Undead Rogue movie si izledim biraz önce.
Güzel oynamış..

Boyut : 22 MB

Undead Rogue

Malesef .mov uzantılı oldugu için QuickTime gerekiyo..

Ama izlemeye deger diyorum.

edit : ilk link i yanlış vermişim şimdi düzelttim.

[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :

You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Ekim 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dosyanın uzantısı .avi quicktime istemedi bende.
bu arada görüntü çok kaliteli değil sayıları falan göremedim ben.
son dövüştüğü orc warrior değil dimi? bodoslama warrior'a dalabiliyorsa yuh yani.

[Bu mesaj Mosquito tarafından 27 Ekim 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende quicktime dan baskası acmadı.
Görüntü kalitesi cok iyi ama bende.
level 21 o Undead rogue hatta.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha arkadaslar, rogue'lar kestikleri kadar kesiliyorlar da. yani cekilen tum rogue movie'lerinde haliyle kesen taraf rogue. hemen aldanmayin. warrior'lara karsi hicbi sey yapamiyolar, forumdaki taktiklerde de zaten mage'e sunu yapin buna bunu yapin warrior gelince sansinizi deneyin diyorlar... ama isteyen icin zevkli tabi.

baslangic movie'si. bunu izleyin. zaten kaninizda varsa cekecektir boyle rogue damarlariniz kabaracaktir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 28 Ekim 2004 05:17 tarihinde demiş ki:
Ha arkadaslar, rogue'lar kestikleri kadar kesiliyorlar da. yani cekilen tum rogue movie'lerinde haliyle kesen taraf rogue. hemen aldanmayin. warrior'lara karsi hicbi sey yapamiyolar, forumdaki taktiklerde de zaten mage'e sunu yapin buna bunu yapin warrior gelince sansinizi deneyin diyorlar... ama isteyen icin zevkli tabi.

baslangic movie'si. bunu izleyin. zaten kaninizda varsa cekecektir boyle rogue damarlariniz kabaracaktir.

bu da pek doğru değil. level 35 karakterim var ve 20 tanesiyle pvp yaptıysam 2 kere ölmüşümdür. levelın düşük daha derseniz ona bişey diyemem,,belki ileride biletimi keser warriorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha ahahha 2 rogue ezdi pija abartı deıl abi adamlar 6-7 kişi arasına girdiler ahaba süperdi tam gazlık diğeri troll du demı?[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiJAJE, 28 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
said:
1111, 28 Ekim 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
yürü be rouge!
abarttığınız kadar değil

ben video yu izlemedim bile ama rouge hayranıyım biraz küçükten beri bi assasinlik var benim içimde[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

abi abartiyosunuz. bakin lvl 22 adamin 13 talent pointi var. digerleri daha lvl 12 13. 3 4 tane talent point vermisler. heralde alirlar o anda. ustelik aradaki lvl farki cok sey degistiriyo, agility olsun, resist olsun... rogue'larin bu haline kapilip atlarsaniz hayal kirikligi olur sizin icin... lvl 60 oldugu zaman arada talent farki da kalmayacak...

ha rogue 'lar rezalet mi degil, yani sonuc olarak shaman, warlock, mage ve priest'leri aliyor. 4 class... az degil. warrior ve paladinlere karsi zorlanacak epey... sadece 2 class... eh yuzdeye vurdugunda tabii ki cok adam kesmis olursun muhtemelen. ama mesela diger class'larin da ozellikleri var bunlari da dusunun. mesela uzakta durup, paso alan etkili buyuler yapabilirsiniz... warlock'u ucunbiri cok ovuyo ve baya bi guclu zaten onlar da... hunter daha gelmedi ki onlar mesela daaticaklar ortaligi, tahminim rogue'larla en fazla hunter'larin kapisacagi. yani warrior'lardan daha fazla bela olacaklar bizlere. azeroth'un 30% unun hunter olacagini dusunursek, halimiz duman... diger rogue movie'lerini izlemektense, baska class'larin movie'lerini izleyin. gozunuze bi rogue kestirin takip edin onu movie boyunca. daha fazla sey gorursunuz bence.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

hehe tabiki rogue hep ezıp bıcmıyor ama bole raid gibi yada movıe dekı gibi priest mage fılan ezıyorsun rogue nın görevi zaten geride duran destek classlarını caktırmadan arkaya gecerek 3 puan almak yoksa tabiki paladin yada warrior ları bole kolay olduremez hatta cok zor :D karsıdakı aptal olmadıgı surece[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

biz 3 kişi lvl 21 20 18 idik adam lvl 27 ile bizi zarzorda olsa aldı ..... siz düşünün öle kötü fln da değildik onuda belirtim siz anlayın lvl 21 ile 13 lerin arasındaki farkı!![signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...