Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 pek güzel de o hp çok düşük yani aklında bulunsun diye söylüyorum :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 biliyorumda dedigim gibi. ice block biraz imba. ragnarosu bile 10 saniye tanklarim ben :P hatta instant atmazsa bittiginde 20 saniye tanklarim ehuehe hayir yani perception actiktan sonra kabak gibi cikiyor roguelar ortaya. o bakimdan diyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sorun da orda zaten 3k ve daha yukarı hp icin(buffsiz tabi) +dmg veya crit gidemezsin yeterince. e bu durumda zaten benim frostboltum 500 vurduktan sonra ne işe yararki can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nerf me im so overpowered!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Dmg dealersız ama hidemiz yok yatarız rogue gibi kaçamayız... Blinkimiz var ama bir shaman bir druid gibi hızlı yol alamayız... Buff the Mage nerf the rest! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya aslında perceptionu daha iyi yapsalar keşke yani onu bufflasalar çünkü pek göstermiyor rogueleri, şöle paranoia gibi olsa :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yuh göstermiyo diyosun. kabak gibi çıkarıyo arkadaşın dediği gibi. hiçbişeyi beğenmiyosunuz siz ya :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 mage otobusteymis geliyor[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 boşluk[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Learn to play your classes noobs! :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mage e büyü geliyor abi 3 adet. 1- Summon Onyxia 2- Summon Nefarian 3- Summon Azuregos istediğni çıkar, All Kill diyosun direk dalıyo bunlar 1v50 yapıyor molten core da 2 tane birden çıkarabiliyosun.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Olmaz önce teym etmelisin yanliz dikkat et arada alliance yedir yoksa loyality düşüyor sana girebiliyor[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Darklight1903, 25 Eylül 2005 02:46 tarihinde demiş ki: ekleme: mage = su ekmek portal warlock= ss summon Sorry i am not water spec and cant do spell named portal try some one else (DND mesajı) XD Bazılari abartiyor x:hi ben:hi x:make me 120 crystal water and food i will go farm i am waiting nearby mail box Ben did i know u ? x: dont thinkso Ben: has+%&@! x: Excuseme ? Ben:Mate i am not Refrigerator! spec class please try someone else Arkdaş hunter bu arada poposuna tıkac yapicak o kadar suyu 2-3k mana ile..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 26 Eylül 2005 07:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Aslında bu AI AB nin manaları azaltsalar şöyle AI 400-500 olsa ne güzel olur. :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 manaları azaltacaklarına eskı damage dealerlık gunlerımıze dondurseler,bizde 3k crit atabılsek,pyroblastın normal vurus aralıgı lvl 60 da 1600 lere falan cıkmalı,7 sanıyelık büyü sonunda yapılan normal hit 1k civarı ve cok sacma bir sekılde resist edılebılıyor. ınvısıbılıtynin gelecegı patchde sanırım mage e iyi bir buff gelir[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 invis gelecek mi ? bir de pyro 1600 cidden saçmalık olabilir yani pom+pyro+crit 3kdamage bayağı değiştirir dengeleri[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mage dmg leri +dmg veren item lar ile epey yükseliyor ama o zamanda hp sorun oluyor. Ayrıca şu setleride adam etseler daha iyi olcak.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 iyide 7 sanıyelık buyu ve okadar talent harcadıktan sonra olsun artık 3k,warlocklar peşpeşe 2,5-3k koyabılıyor mesela.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2650hp 6000 mana buffsiz 23 critical +150 dmg`im var talentlarim kesinlikle pvp talenti degil counterspell talentim bile yok. ama hala uberim ^^ sadece casterlarla tek basima karsilasmamaya calisiyorum hehehe[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya neydi o eski günler yani vidyolarda izliyoz, mageler çatara çutara :) resist felan yok, trinket yok. polyler sağlam. şimdi adam trinket çakıyo, koskoca pyro resist oluyor hadi blast veya scroch olsa tmm da combo pyro üstüne kurulu pyroyu atıon çat resist, koyuna bile resist çekiyorlar 15 arcane resistle :(((( ama invisiblity gelirse varya of of ya setle beraber dmg'in artıyor canın azalıyor ama bu dediklerin pve itemler için geçerli. rank reward itemler tam benim istediğim gibi stam int [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 26 Eylül 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mage harika.. başka bir class olsam mage nerf derdim cidden.. bir shaman ı instant heal yapamadan kestiğim zamanlar oldu ( crit + ignite) + enginerr mage ye güç katıyor.. shrink + death ray zor günlerinde en ii dostun Fire and Frost reflector.. her türlü class ın düşmanı.. cidden diyorum ki (anlamayanlar için) class ınla oynamayı ogren noob ! ama sen kalkıp instance mage olursun sonra buff me diye aglarsan yuh derim.. bende 3500 hp 5500 civarı mana var sırf pvp amacım bu halimle mc ye girdim ve girmeye dvm ediyorum arcanist leggins bile aldım fire talent ile :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar