Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage nerde kaldı?

muzcu

Öne çıkan mesajlar

biliyorumda dedigim gibi. ice block biraz imba. ragnarosu bile 10 saniye tanklarim ben :P hatta instant atmazsa bittiginde 20 saniye tanklarim ehuehe hayir yani perception actiktan sonra kabak gibi cikiyor roguelar ortaya. o bakimdan diyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 25 Eylül 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
ekleme: mage = su ekmek portal warlock= ss summon

Sorry i am not water spec and cant do spell named portal try some one else (DND mesajı) XD
Bazılari abartiyor
x:hi
ben:hi
x:make me 120 crystal water and food i will go farm
i am waiting nearby mail box
Ben did i know u ?
x: dont thinkso
Ben: has+%&@!
x: Excuseme ?
Ben:Mate i am not Refrigerator! spec class please try someone else
Arkdaş hunter bu arada poposuna tıkac yapicak o kadar suyu 2-3k mana ile..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 26 Eylül 2005 07:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

manaları azaltacaklarına eskı damage dealerlık gunlerımıze dondurseler,bizde 3k crit atabılsek,pyroblastın normal vurus aralıgı lvl 60 da 1600 lere falan cıkmalı,7 sanıyelık büyü sonunda yapılan normal hit 1k civarı ve cok sacma bir sekılde resist edılebılıyor.
ınvısıbılıtynin gelecegı patchde sanırım mage e iyi bir buff gelir[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

ya neydi o eski günler yani vidyolarda izliyoz, mageler çatara çutara :) resist felan yok, trinket yok. polyler sağlam.

şimdi adam trinket çakıyo, koskoca pyro resist oluyor hadi blast veya scroch olsa tmm da combo pyro üstüne kurulu pyroyu atıon çat resist, koyuna bile resist çekiyorlar 15 arcane resistle :((((

ama invisiblity gelirse varya of of

ya setle beraber dmg'in artıyor canın azalıyor ama bu dediklerin pve itemler için geçerli. rank reward itemler tam benim istediğim gibi stam int [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage

[Bu mesaj muzcu tarafından 26 Eylül 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mage harika.. başka bir class olsam mage nerf derdim cidden.. bir shaman ı instant heal yapamadan kestiğim zamanlar oldu ( crit + ignite) + enginerr mage ye güç katıyor.. shrink + death ray zor günlerinde en ii dostun Fire and Frost reflector.. her türlü class ın düşmanı.. cidden diyorum ki (anlamayanlar için) class ınla oynamayı ogren noob ! ama sen kalkıp instance mage olursun sonra buff me diye aglarsan yuh derim.. bende 3500 hp 5500 civarı mana var sırf pvp amacım bu halimle mc ye girdim ve girmeye dvm ediyorum arcanist leggins bile aldım fire talent ile :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...