_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ilk bakista tabii ki tip onemlidir, benim guzel olmayan kendine bakmayan kizla isim olmaz, kendine hayri yoksa kimseye hayri olmaz. Ben erkek olarak kiyafetime yuzume gozume vucuduma onem gosteriyorum 4 senedir spor yapiyorum kendine bakmayan insan olmaz olsun.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence kendinden emin olmak ve arada sırada muhabbeti esprilerle süsleyip kıza içten bir kaç bakış yollamaktan başka birşey değildir kızla tanışmak (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzel tutorial :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 emeğe saygı... güzel olmuş...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yalan. hele metalci geçiniorsan ve bir kıza pop dinliyor die onun beğendiği bir konudan bişi sallarsan direk kız ne biçim insan bu diye düşünür, kız diil arkadaş olmaya çalışılan herangi bir insan beğendiği şeyi savunmaya beğenmediği şeyi eleştirmeye daha çok saygı duyar (bence, benim gözümde, imho, fln.) şimdi başlığa göre, asıl hedef çıkmak, yani tanışmak anlaşmak falan ikinci ve üçüncü planda gibi gözüküyo. tanımadan anlaşmadan çıkmak olur böyle geyik buluşmaların sonucu ki hedefine uygun. ama bu gerçek bir ilişki değildir. benden söylemesi.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gencligin hedefi iliski degil, med cezir.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 içgüdü[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Clementine, 03 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki: ben direk tanımadığım bi çocuk benle tanışmak isteseyince direk beni skmek istio die düşünürüm şahsen ehuh.. Öeh ne alakası var be. Ediceği muhabbetten belli olur zaten amacı da, ben görsem hoş bi hatun tamamen duygusal da yanaşabilirim ona hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ne yalan söyleyeyim ben şahsen güzel bi hatunla tanışırken "ne güzel muhabbet ederim" "çayır çimlerde koşarız" şeklinde düşünmem.. Clementine'in deyimiyle ne güzel skerim diye düşünürüm şimdi doğru ya doğru.. :) Haklı yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hatununa göre değişir o eheh. Zaten dediğim gibi belli olur konuşmandan niyetin.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kardeşim duygusal yaklaşınca sonuç farklı mı oluyor?AYnı şeye çıkıyor gene[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Antimodes52, 31 Temmuz 2005 06:29 tarihinde demiş ki: Aslında gayet basit ve uğraşsız bir olaydır bu. Sadece gözlemlemeye ve deneyime bakar. Bir de kendine güvenmeye tabii. Her... elinizi sıkabilir miyim?[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 barda oturup biri benle tanışsada evine götürse die beklegen hatun bulmak hayatının aşkını bulmaktan daha zor bişey bence yok var aslında baya ama onlarda mantara baglıo yaw[signature][hline]Just the way I'm feeling.. //Private //Private Design [Bu mesaj Wuchstein tarafından 06 Ağustos 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bekleyin biri gelir O_O[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Amaç bir kızla çıkmak mı yoksa uygun bir kızla(mantık, duygu vs. konularda) çıkmak mı? Önce buna karar vermek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 emeğe saygı güzel olmuş an... (niki hatırlayamadım:) ama kızların kişiliği üstüne genelleme yaparsak öyle yok britni spiırsın cenifır lopezin basın açıklamasını bilmene gerek yok hatta bilmesen daha iyi olur. Kendin gibi ol. Ama diğerleri çok çok doğru fazla yüz vermiceksin kızlara olmazsa ben biterim ölürüm gibi takılmıcaksın sadece olursa fena olmaz falan filan . Yoksa öbür türlü ya dalga geçer seninle ya da köpeği yapar seni. O seni köpeği yapacağına sen onu yap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Britney Spears, Jennifer Lopez genelleme bunlar. Kız nelerden hoşlanıyorsa artık ona göre. Ayrıca sevdiğinizi söylemeniz de gerekmiyor sadece her konu hakkında bilgili olun, her muhabbette sohbeti yönetin, gelicek cevapları bir adım öteden bilin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bilgelik dolu sözler duyuyorum aman allahım. gencler okusun bu topici. öğrensinler.[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu kdr şeye gerek yok , kızı inceleyin . biraz insanlardan anlıyorsanız nelerden hoşlandığını aşşağı yukarı çıkartırsınız . sonra kızla muhabbete başlayın önce kız hakkında basit 3 4 soru sorun . kızın kişiliğini anladığınız an o yöne doğru gidin. çok espiri yapmayın orta derece yapın güldürün falan filannnnn uykum olmasa yazardım daha 0=P[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kızlar insansa ve her insanın kişiliği farklıysa her kıza aynı taktik sökermi sence? Çıktığım kızlardan hiçbirine saçma sapan taktikler uygulamadım. Hepsiylede mutlu oldum ben. Boş işler bunlar.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tavlamanın fln tutorial ı olmaz.. ne ki bu ? karşında insan var hepsi ayrı ayrı huylara sahip.[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yanlış anlaşılmasın, böyle bir tutorial hazırlayarak amacım şovenist bir yaklaşım yapmak yada kızları bir obje gibi tanıtmaya çalışmak değildi. Bunlar basit insan psikolojisi, burdan yola çıkarsanız işiniz daha kolay olur demeye çalışıyorum. Tabii ki her insanın, her kızın kendilerin has kişilikleri ve özellikleri var, ancak siz ne kadar iyi gözlemci olur, ne kadar çok şey hakkında ne kadar çok şey bilirseniz karşınızdaki insanın kişiliğini o kadar kısa sürede analiz edip muhabbeti onun ilgi alanlarından normalin 2 3 katı hızla ilerletirsiniz. Neyse birileri yararlanırsa topicten amacına ulaşmış olur zaten.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yemek yapmaktan daha kolay.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Antimodes52, 11 Ağustos 2005 04:11 tarihinde demiş ki: Yanlış anlaşılmasın, böyle bir tutorial hazırlayarak amacım şovenist bir yaklaşım yapmak yada kızları bir obje gibi tanıtmaya çalışmak değildi. Bunlar basit insan psikolojisi, burdan yola çıkarsanız işiniz daha kolay olur demeye çalışıyorum. Tabii ki her insanın, her kızın kendilerin has kişilikleri ve özellikleri var, ancak siz ne kadar iyi gözlemci olur, ne kadar çok şey hakkında ne kadar çok şey bilirseniz karşınızdaki insanın kişiliğini o kadar kısa sürede analiz edip muhabbeti onun ilgi alanlarından normalin 2 3 katı hızla ilerletirsiniz. Neyse birileri yararlanırsa topicten amacına ulaşmış olur zaten. Bırak pls :))))))))))))[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bunun da tutorialini yaptınız ya helal olsun valla:)[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar