Smoke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Eğer online olan biri varsa oyun kursun deneme yapalım :) Ben kurardım ancak ip sharer yüzünden kuramıyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yalnız şu tarz bir sorunumuz var. bazılarımız xp'den oynuyor bazılarımız ise 98'den falan. xp'den oynayanların versiyonu 2.0a fakat 98'den oynayanlar 2.0. şimdi 2.0a olmalı herkezin age of kings versiyonu. bunun yanı sıra 2.0a cd'sine sahip bir oyuncuda gerekmekte :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Smoke, 11 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Ares Lite'dan 232.480KB boyutunda Microsoft - Age of Empires ii & the conquerors (expansion) adlı dosyayı indirdim. Ama patch yapmıyorum CD istemesin diye. Dosya çalışıyor. Burda bahsettiğim dosyada no cd crack'li version 1.0 olan ve hazır yüklübir şekilde ziplenmiş Age of Kings ve expansion'ı Conquerors var. Eğer herkezde bu yüklü olursa CD'ye falan gerek olmaz :) direk girer oynarız. Ayrıca bu dosya hem XP hemde 98 de çalışıyor. Kazaa da ve Ares Lite da mevcut. Sadece indirip çift tıklıyorsunuz ve extraction bittiğinde direk Age2X_1 linkinden oyuna giriyorsunuz çılgın gibi age of oynuyoruz :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Turnuvayı internet üzerndenmi yapacagız yoksa cafe falanmı[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 HAdi ya oynamak istiyorum :) çekin bir an önce hazırlansın herkes... Gaza getirdiniz böyle bırakmayın valla eheheh[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 internet üzerinden yapacağız. sanıyorum ki katılımcıların her biri farklı şehirlerde. katılımcılarda orjinal cd'si olan varmı?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 H.sonu ben oynayamam daha ileri tarihlerdede =) yarın benım son gunum eheu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence haftaya cumartesi saat 19:00 da yapalimm ve age of empires 2 the conquerors expansion da oyniyalim.. elin de bu oyun olmayanlar ares den indirebilir.. bu tarihte katilabilecek olanlar buraya yazsin....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hmm conquerors expansion acaba 98'de çalışıyormu yada xp kullananlarda çalışıyormu?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 'Microsoft - Age of Empires ii & the conquerors (expansion)' şeklinde ares de aratinca çikiyo. boyutu: 232.480KB. herkes bunu indirirse çok rahat oynariz.. bu versiyon xp de çalişiyo. windows 98 de çalişmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: evo5558, 17 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki: bence haftaya cumartesi saat 19:00 da yapalimm ve age of empires 2 the conquerors expansion da oyniyalim.. elin de bu oyun olmayanlar ares den indirebilir.. bu tarihte katilabilecek olanlar buraya yazsin....... bu versıonda sesler warmı[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sesler var eksik bişi yok. katilicak olanlar yazsin lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eksik bisi yoksa koca oyun nası 250 mb oluyo[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o zaman dediğiniz versiyonu yükleyelim hemen :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 walla ben indiriyorum arkadas sesler var dedim benım cracked da sesler yoktu :)[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 conq 98 de çalışıyor. Sesler var ama videolar yok. Ayrıca extract edildiğinde 350mb oluyor.[signature][hline]rtc [Bu mesaj Smoke tarafından 18 Eylül 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 boyutu veya sesler haricinde oyunun oynanabilmesi çok önemli. peki kimlerde hangi versiyonlar var? onlara görede indirip, indirmeme tarzı işlemleri yapalım?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 taam o aresteki 200 mb lıgı ındırın hersey saglam full oyun gibi.Sesler filanda var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Conquerors expansion'ını indirin onu oynayalım. Ben daha sonra size conquerors'ın üzerine yüklenen 1.0c update'inin ve crack'inin sayfasını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yalan olmasın bu konu diye up'lıyorum..[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 inşallah yalan olmaz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 conquerors oyun kuracak olan varsa bi deneme oyunu oynayalım. Paladinlerimle deneme sürüşü yapmak istiyorum :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hala kşmse çekmedi mi yahu?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende var walla pm atın msn verım :-P[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eh biri kursa da oynasak :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar