Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Empires II / Turnuva


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
belkide en eski veya eskiler katagorisindeki iyi strateji oyunlarından birisi age of empires serisi. belki oyunda bilgisayar karşı oynamak zevkli olmasada multiplayer konusunda oldukça zevkli ve eğlenceli bir oyundur. rakiplerle ve iyi stratejilerle gerçektende iyi bir yarış sergilenebilir bu oyunda. ilk olarak bu tarz bir turnuva düzenlemek istiyorum. elimde düzgün bir server veya bağlantı olmasada age of empires; evlerimizde kullandığımız iyi bir makina ve güzel bir kablonet ile rahat rahat oynanabilir. en fazla 8 kişi ile oynanabiliyor bu oyun. 8 kişilik denemelerde sadece oyun modu "fast" de iken takılmalar yaşandığı gözlemlendi. oyun ile ilgili bazı kurallar belirledim, fakat turnuvayı düzenlemeden önce katılımcıları belirlememiz gerekiyor. gerekli katılımcı sayısı sağlanabilirse, yarışmanın düzenlenmesi olası.
-turnuvalar iki alandan oluşacaktır. bireysel yarışlar vede takım yarışları. (eğer katılımcı sayısı az olursa sadece takım yarışları olacaktır)
-yarışmacılar katılacaklarını forum alanındaki konuya mesajla yazarak veya özel mesajla bana bildirebilirler. lütfen katılacağınız alan ve msn,icq tarzındaki iletişim bilgilerinizide veriniz.
-bireysel yarışlarda herkez kendi adına oynayacaktır. yarışmaya katılan yarışmacıların hangi alanlarda yarışacaklarını bildirmeleri gerekmektedir.
-yarışmada takım düzeni mevcut olacaktır. isteyen katılımcılar birbirleri ile eşleşebilecekleri gibi; eş bulamayanlar otomatik olarak eşleştirilecektir.
-yarışmacılar takım bölümünü seçerse; kendi ile aynı takımda yarışacak yarışmacının adını ve takımın adını belirtmelidir.
-takım kuranlar takımlarına birer ad koymalıdırlar.

yarışmanın birkaç temel kuralı bunlardan ibaret. puanlama sistemi vb. tarzdaki detayları gerektiği zaman açıklanabilir. önemli olan ilk etapta yeterince katılımcı bulunabilmesi. yarışmanın tarihi ve saatleri belli değildir. yarışmanın tarihinin 06 eylül ile 12 eylül tarihleri arasında saat 14:00'ten sonra 02:30 a kadar düzenlenebilir. fakat ortak karar alınarak saatler belirlenecektir.

[Bu mesaj orc_lord tarafından 06 Eylül 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj orc_lord tarafından 06 Eylül 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
bende yarışmada takım alanında yarışacağım. yakın arkadaşım olan god_is_a_dj ile birlikte drosera adlı takımı kuruyoruz.

takımımızın adı: drosera
takım üyeleri: orc_lord ve god_is_a_dj

toplam 2 yarışmacımız oldu bile :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadşlar bende oyun kurulu biriniz nasıl netten bağlanabilcemi tarif edebilirmi zoneye giriom beni bi internet adresine gönderio ordada gavurca yazıo biriniz açıklayabilirse sevinirim oyunu gayet ii biliom birde cd orjinal deil bunun bizararı olurmu bana açıklayın güzelce nasıl nete bağlanıp oynucam şimdiden tşkkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...