Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok mu degıstım

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

3 Sene once...

O zamanlar sıradan hıc bırseyle ılgılenmeyen sadece ders calısan A.L sınını kazanmaya calısan netle alakası olmayan...Arada bır Cs ve Cm oynayan ben vardı...Bunun dısında cana yakın ortamlara cabuk gıren cabuk arkadas edınen ben vardı..
Ben bunların sonucunda Istedıgım bır lıseyı kazandım..Ne mutlu sevındım...Hersey daha guzel olucak dedım...Ama cok mu degıstım dıye dusunmeye basladım

3 sene sonra(Şimdi)

Fızıksel acıdan :Eski halime gore baya kilo almış ben..Sakalları vs bıyıgı cıkan ben gibi :9...

Bunun dısında derslerle alakası kalmayan ben kendini muzıge vermıs ben...Derslerde baya basarısız ben..Ders konusunda hergun aılesıne yalan soyleyen ben...İçine baya bir kapanık ben...Kolayca arkadas edınemeyen ben..Online oyun oynayan ben de dıyebılırım ama 3 4 ay kadardır oynamıyorum...Vede 3 senedır netle ıc ıce olan ben...Durup dururken kafayı yıyen ben msnde bırı bı sey yazdımı Bazen Caps acıp SEREFSIZ dıyebılen ben konuyla alakası yokken bile...

Ya bunları son zamanlarda baya bır dusundum...Gerek fızıksel gerekse benım normal yapım tamamıyle degıstı..Eskiden cıvık dıye tabir edebılıcegım ben sımdı daha oturaklı ve cok farklı ıdeallerın pesındeyım...Bunlar ergenlıkle alakalı dıyıcek bır cok kısı..Tamam dogru alakalı ..Fakat hıc bır arkadasım benım kadar degısmemıs...Sımdıkı dersanemde 3 senedır gormedıgım adamları goruyorum ve onlar bana hayret edıo cok degısmıssın kılo almıssın yada metal de ne lan dıye gelenler oluyor...
Mesela bugun bır arkla aramdaki dıyalog soyleydı 3 sene sonra dersanede aynı sınıftayız..Tenefusde yanıma geldi..

X:Nasıl gıdıo A.L sındeydın dıılmı?
Ben: Evet valla berbat ...
X:Hepsi 5 mi?
Ben:Ortalama 3.45
X:*Kopar*(baya guldu ark)
Ben:Valla calıskan ben gıttı (Gulerek :))
X:Valla ınanmam hala futbol oynuyormusun?
Ben:Hayır basket daha cok oynuyorum ..
X:Gıtardamı calıon lan?
Ben:Ha evet ugrasıoruz ıste..
X:Lan bu adamlar kım Dream Theater ne?
Ben:Ya abı bı grup ıste ..
X:Ne grubu
Ben: Metal ya bosver...
X: Oglum sen cok degısmıssın...

(Not:Bunlar msn gorusmesı degıl karsılastıgımda aklıma gelen konusmalar bunlar tabı bıraz kısalttım benı sasırtan yerlerı yazdım ..)

Yani bunu cok fazla kısı soylemeye basladı bu ara...Ben neden bu kadar degıstım..Bır arkadasım yanı 1 senedır falan tanıdıgım bır arkadas cok ıcıne kapanıksın dedı..Yanı sebebı ne bunun...BI ergenlık bu kadarmı etkıledı benı..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ergenlikte herkes ayni problemleri emin ol ki yasiyor. Inan bana, ben de kendimi bulmaya cok ugrastim . Gercekten cok degisimler geciriyo insan. Ama bi yerden sonra duruyor. O gune kadar sabret. Icinden geldigi gibi davran. Mesela ben cok asabi biriydim o donemlerde. Cok az arkadasim vardi felan.. Gecti hepsi.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

yani senin yasadıklarını herkes yasıyor inan ki..
kimse cocukken dinlediği müzikleri,filmleri izlemiyor büyüyünce hele ki ergenlik döneminde hızlı olur bu tür olaylar ondan biraz sarsmış seni.[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın karakteri oturana kadar bu böyle . Emin ol onlar da değişmiştir sadece senin özgüvenin biraz daha fazla olduğu için değişikliği belli olabilecek şekilde etrafına yansıtabiliyorsun . Korkacak bir durum söz konusu değil . Önce hüplet sonra gümlet hep .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...