LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Olay nerelere taşındı huyumuz bu işte... Kimse kimsenin görülerine katlanamıyor. Şaşırdım haberlerde seyredince sadece o kada haber bitince onla ilgili düşünceler de bitti. Alkol üstü hap gibime geliyor ayrıca... Alkol koması o kadar kolay değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 "birileri ölecek ki dünyada yaşanacak yer kalsın" fistandantilus[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 git atla o zaman[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet abi konu çok saptı, özür dilerim. Ben hala kendimi savunmak istiyorum açıkcası benim "insan" olmadığımı düşünenlere karşı... Tartışmak isteyen varsa lütfen özel mesaj atsın, bu topici daha fazla kirletmeye lüzum yok...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 *!atlar*[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: *!atlar* said: insight, 18 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Allah rahmet eylesin. [signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konu ile alakalı o mesaj[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: ShadowFury, 18 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: Arden, 18 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Ciddi ciddi ölmüş çocuk yav "Ciddi ciddi ölmek?" Şakacıktan ölmekte varmı ki? Yazık olmuş manasında bastı? İlla polemik yaratacaksın dimi yoksa gece rüyana giriyo lan nie ben polemik yaratmadım arden'i kıl etmedim die Hey allahım[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 cidden ölmüşse allah rahmet eylesin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 öldüyse allah rahmet eylesin ölmediyse allah belasını versin[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 @Mix oha[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gerçekten ölmüş sanırım banada az önce annem söyled TV'de görmüş bi otel otasında ölü bulunmuş.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mix, 18 Eylül 2005 20:57 tarihinde demiş ki: öldüyse allah rahmet eylesin ölmediyse allah belasını versin Normalde katılmazdım ama...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ölmüş yaa. yazık adama annesi öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Üzüldüm gercekten...Allah rahmet eglesın...Daha genctı halbuki..Yazık valla ya..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki: "birileri ölecek ki dünyada yaşanacak yer kalsın" fistandantilus çok iyi sevdim bu lafı[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ÖYLE BİR BAŞLIK ATMIŞSIN Kİ HELAL OLSUN Bİ B.K SANDIM. BİDE MIŞ-MUŞ EKLİYİNCE ATAMIZ HAKKINDA BÜTÜN BİLDİĞİM BİLDİKLERİM Bİ ANDA GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GEÇTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben gerçek olduğunu sanmıyorum. ayrıca magazin tipi şeyleri hiç mi hiç sevmem. fakat konu ölüm ve yeterince ciddi. umarım yoktur öyle birşey.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alkol komasına ne girmiş atv ana haber dedi walla Allah rahmet eylesin[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 9 sayfa gidemedim, ölmüş mü ölmemiş mi + kaynak var mı?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ata ölse tüm magazin dergileri,programları manşet halinde yayınlardı.daha duymadım.bardak kıran canerdı.ızlemeyınce karısıyor .)[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 18 Eylül 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Apache tarafından 18 Eylül 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ölmüş Kaynak: Kanalların haber bültenleri. Gazetelerin web siteleri.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yazık lan valla çok üzüldüm,gencecik çocuk[signature][hline]I'm back :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 başlıcam kanıtınıza ha http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@nvid~632688,00.asp allah dalga geçenlere aynı acıyı göstermesin..[signature][hline]I'm back :p [Bu mesaj FRP_Master2 tarafından 18 Eylül 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar