FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: ShadowFury, 18 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Alkol komasından ölmüş öyle diyolar... Ya tabii ki ölen kişi bir insan, ona üzülürüm ama şimdi bunu fırsat bilicekler Semra denen mahlukat şimdi bunu reklam malzemesi olarak kullanıcak televizyonlarda çığırıcak filan 24 saat semra hanım ı görürüz heralde... (O kadının duyguları olduğuna inanmıyorum kendi oğlunun ölümünü bile reklam için kullanır) Bakın buraya yazıyorum İnsan olan direkt olarak televizyonlara koşmak yerine oturur köşesinde oğlunun yasını tutar... Umarım Semra Hanım bunu yapar da en azından insan mı değil mi onu anlamış olurum... katılmıyorum hatta kınıyorum biraz seni ne olursa olsun oğludur, kadın dışardan kendini güçlü göstermeye çalışabilir hatta kötü bir anne bile olabilir ama ne olursa olsun anne ve inan bana tahmin edeceğinden çok daha fazla üzülmüştür..[signature][hline]I'm back :p
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Arden, 18 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Ciddi ciddi ölmüş çocuk yav "Ciddi ciddi ölmek?" Şakacıktan ölmekte varmı ki?[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
taz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: ShadowFury, 18 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: (O kadının duyguları olduğuna inanmıyorum kendi oğlunun ölümünü bile reklam için kullanır)yuh be... o kadar da değil! hiç bir anne böyle bir şey yapamaz.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hmm Karpuz'un banane şeklindeki yaklaşımını pek anlıyamadım. Yani sonucta senın daha once Tv'dende olsa gordugun biri ölmüş. Banane demek pek insani gelmedi bana. Buda benim fikrim tabi sadece.[signature][hline]Trust No One
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: elaidi, 18 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Karpuz gibi değişik olma çabasıyla napiym ben atayı atadan banane diyen insanları gerçekten kınıyorum. Şu yaptığınız insaniyete sığmıyo. Dünyada binlerce kişi ölüyo. Ama bu binlerce kişinin haberi yapılmıyo. Irakta her gün yüz kişi ölüyo. Bize ne.. Arkadaşımın annesi ölmüş.. Banane.. Vehbi koç ölmüş.. Amaaan canım sen de banane ki her gün binlerce kişi ölüyo. Değişik, enteresan, olma çabası ilgi çekme isteği bazen sizi antipatik de yapsa hoşunuza gidiyo anladığım kadarıyla. Biraz insanlık kılığına bürünün. Birazcık insan olun ki yarın öbür gün siz öldüğünüzde bu insanlar aman banane demesin.. Tıpkı sizin dediğiniz gibi.. Dicek çok şeyim var da, bu ortamda sölenmesi uygunsuz kaçıyo. katıldım elaidie uzun zaman sonra =)[signature][hline]I'm back :p
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Semra böyle bir durumda duygusuz kalamaz . Duygusuz kalan tek kuruluş medya olur . Haber yapmak için Semra'nın gittiği her yere gidip konuşmaya çalışırlar , evinin önünden ayrılmazlar , o da başından savmak için kabul eder . Sonra oğlunun ölümünü reklam yaptı denir.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... [Bu mesaj Xaenin tarafından 18 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yani diyorum işte eğer insansa, direkt televizyonlara koşmak yerine oturur oğlunun yasını tutar, benide yanıltmış olur Ancak bence %60 ihtimalle ilk işi televizyonlara çıkmak olur... geri kalan %39 luk ihtimallede televizyonlar onun dibine gider yine konuşturur... Ama garanti bu olay reklam için kullanılıcak (Umarım yanılıyorumdur)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: ShadowFury, 18 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: Arden, 18 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Ciddi ciddi ölmüş çocuk yav "Ciddi ciddi ölmek?" Şakacıktan ölmekte varmı ki? gerzek tv kanallarımız dizi setlerindeki olayları alıp gerçekmiş gibi gösteriyor. topici okusaydın baştan insanlar buna yoğunlaşmıştı. öldüğü kesinleşincede kurulacak en doğru cümleyi kurmuş.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 insan bu ölür.. bende öleceğim sen de öleceksin hiç birimiz sonzuza kadar yaşamayacağız bazen hatalarından dolayı ölür bazen doğal yollardan bazıları dolu dolu insanlara bir şey vererek kapatır defteini bazıları bir çizik bile atmaz "hep ben"ci olarak geçirmiştir hayatını ata ya rahmet sevdiklerine başsağlığı dilerim amin[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Xaenin, 18 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Ata'dan bize ne ? Doğru . Şimdi gün gelir Allah korusun birinin annesi vefaat eder . Sen yine dersin annenden bana ne ? Onun annesi olmasının sana bir yararı yok . Ölen kişi mehmet ya da süleyman değil ölen kişi öncelikle insan . Bu kadark kasmak yerine Allah rahmet eylesin demek de akıl karı bir iştir . Her gün binlerce insan ölüyor Türkiye'de... Dünya'da ise yüzbinlerce, sen her birine allahtan rahmet diliyor musun? Dilemiyorsun. Arkadaşının anneannesi ölürse tabii ki allahtan rahmet dilersin, çünkü o bir yakınının akrabası... Ata kim ki? Ata denen kişinin herhangi birinden farkı yok gözümde açıkcası. Başkaları için de öyle olmasını isterdim çünkü herhangi bir sıfatı ya da becerisiyle ünlü olmuş bir insan değil. Her gün birileri öldüğü için üzülmüyorsam, Ata ölünce de üzülmem pek... Bu çok normal bir şey... "Öncelikle insan" diyorsun da insan dediğin varlık ölür ki? Bundan doğal ne var? Hani işkence edilmiş olsa, "Oha lan yazık, o da bir insan" diyebilirsin, ama adam ölmüş abi... Her insanın başına gelmiş, gelen, gelecek bir şey. En ufak bir üzündü duymadım açıkcası... Tabii yakınlarına, sevenlerine ve ailesine allah sabır versin...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu arada neyin kavgasını yapıyorsunuz? inanılmaz insanlarsınız[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 beni diri bulsunlar pls[signature][hline]FİLTHY PLAY!
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben pek bişey diyemiyorum. Sadece insan olduğundan şüpheleniyorum o kadar. Daha fazla da tartışmicam bu konuyu. Filmime döneyim.[signature][hline] selam : )
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: elaidi, 18 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Karpuz gibi değişik olma çabasıyla napiym ben atayı atadan banane diyen insanları gerçekten kınıyorum. Şu yaptığınız insaniyete sığmıyo. Dünyada binlerce kişi ölüyo. Ama bu binlerce kişinin haberi yapılmıyo. Irakta her gün yüz kişi ölüyo. Bize ne.. Arkadaşımın annesi ölmüş.. Banane.. Vehbi koç ölmüş.. Amaaan canım sen de banane ki her gün binlerce kişi ölüyo. Değişik, enteresan, olma çabası ilgi çekme isteği bazen sizi antipatik de yapsa hoşunuza gidiyo anladığım kadarıyla. Biraz insanlık kılığına bürünün. Birazcık insan olun ki yarın öbür gün siz öldüğünüzde bu insanlar aman banane demesin.. Tıpkı sizin dediğiniz gibi.. Dicek çok şeyim var da, bu ortamda sölenmesi uygunsuz kaçıyo. Yahu bunun farklı olma çabasıyla ne ilgisi var? Saçma sapan yorumlar yapmayın rica ediyorum. Biraz gerçekçi olmaya çalışıyorum o kadar... Ölüm çok doğal bir şey ki? Neden bu kadar üzüleyim? İnsanlar ölüyor diye her gün karalara mı bürüneyim? Bunun insanlıkla falan ne ilgisi var? Sevdiğim, tanıdığım, beğendiğim veya hakkında herhangi bir görüşüm, duygum olan biri olsa ya da bu saydıklarımdan herhangi birini yaptığım bir insanla bir ilgisi olsa, üzülebilirim de tanımadığım bir insana neden üzüleyim? Tamam belki odunum, insan değilim ama gerçekçi olan bu... Çok ağır şeyler söylemişsin, insanlar değişik değişik olabilir, bu kadar ani çıkışma bence... Bu arada açıkcası ben öldüğümde de insanlar arkamdan ağlasın istemem... Hayatlarını yaşasınlar...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yahu fikir belirtmişim, bayağı aşağılayıcı cevaplar alınca fikrimi açmak, neden böyle düşündüğümü belirtmek istedim. Bu kadar. Kavga ettiğim yok.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bende üzüldüğümü söylemedim . Ancak sonuçta burada ölen bir insanın haberi yapılmış . Kimseye zararı olmayan bir insan . Buraya post atacaksan bence attığın post insan ölümünü umursamaz bir tavır çizmekten çok ailesine ve yakınlarına , duymayacak , görmeyecek olsalarda bir baş sağlığı dilemendir . Binlerce insanın ölümü istatistiktir , tek bir kişinin ölümü ise trajedi olarak anılır bu çok doğru bir laf . Savaşta ölen bir insanın ailesinin yakınları hatta tanımadıkları kişiler bile başsağlığı diler gerektiğinde . Bu bir görgü , bir ahlak meselesidir .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yakınlarının başı sağolsun ne diyelim.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 iyi olmus sevmezdim zati(eyer olduyse) ama oldugunde inanmiorm 1 ay sonra denizde on kopekbaliklari etrafini keser hhaber olur merak etmeyin reklamin iyisi kotusu olmaz derler ya[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Burda bi insan ölüyor. Nasıl iyi olmuş diyebiliyorsunuz???[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesin, Allah taksiratını affetsin.. Başka şey söylemek bize düşmez..[signature][hline]MONO(b)LOG
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Açıkcası ben Ata denen insanın hayatlarımıza girme şekline kıl olduğumdan dolayı biraz önyargılıyım kendisi hakkında... Ölümünün de bu kadar olay edilmesi çok saçma geliyor bana... Her gün ölen onca insana böyle şeyler yapmayıp da Ata'ya yapıyor olduğumuzdan dolayı "Bize Ne Atadan?" Nasıl bir Mehmet'in ölümü bu kadar olay olmuyorsa Ata'nın ölümü de olmamalı bence... Sinirim bunadır sadece... Bu arada Elaidi, insanların ölümü karşılama şekli farklı farklı olabilir. Lütfen beni bu kadar kısa bir konuşmadan "İnsan değilsin." gibi ağır bir şekilde yargılama... Üzülüyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Burda bi insan ölüyor. Nasıl iyi olmuş diyebiliyorsunuz??? ağzımla diyebiliyom ben[signature][hline]FİLTHY PLAY!
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Burda bi insan ölüyor. Nasıl iyi olmuş diyebiliyorsunuz??? Yaşadığın ülkede bazı insanların ölmesinin iyi olacağı düşünülerek idam cezası veriliyor... Demek ki bir insanın ölmesi iyi olabiliyormuş...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 idam cezaları herkese verilmiyor farkındaysanız imralı vs neyse[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh [Bu mesaj Aradhell tarafından 18 Eylül 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İdam cezasına da karşıyım zaten. O bir can aldı diye sen de onun canını alırsan ondan bir farkın kalmaz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Öne çıkan mesajlar