Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Valla bn gordum her cenazede Turk Bayragı hatırlıyorum.. o belki senin düşüncendir..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

türk bayrağı tüzüğünde kimler için yapılabileceği belirlenmiş uygulamadır.. buna göre:

cumhurbaşkanlığı yapmış kişilerin, şehitlerin, türk silahlı kuvvetlerinin sivil personel dışındaki mensuplarının, bunların emeklilerinin, 18 inci madde hükmüne göre makam odalarında bayrak bulunan kamu görevlilerinin, bu görevleri daha önce yapmış olanlarla aşağıda yazılı kimselerin cenaze törenlerinde tabutlarına bayrak örtülebilir :
a) milletvekilleri ve milletvekilliği yapmış olanlar,
b) temsilciler meclisi, danışma meclisi ve cumhuriyet senatosu üyeliği yapmış olanlar,
c) milli birlik komitesi üyeliği yapmış olanlar,
d) gaziler,
e) yüksek yargı organları üyeleri ve emeklileri,
f) sayıştay üyeleri ve emeklileri,
g) hakim ve savcılarla emeklileri,
h) yüksek öğretim kurumları öğretim üyeleri ve emeklileri,
i) atatürk kültür, dil ve tarih yüksek kurumu yüksek kurul üyeleriyle bu görevi yapmış olanlar,
j) devlet sanatçıları,
k) devlet madalyası sahipleri,
l) kızılay, türk hava kurumu genel başkanları ve bu görevi yapmış olanlar,
m) emniyet mensupları ve emeklileri,
n) dünya, olimpiyat ve avrupa şampiyonluğu kazanmış olmaları dolayısıyla 2913 sayılı kanuna göre aylık bağlanmış sporcular,
o) resmi okul müdürleri,
p) basın şeref kartı sahipleri,
r) işçi ve işveren sendikaları konfederasyon başkanları ve bu görevi yapmış olanlar,
s) kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının en üst kuruluşunun başkanları ve bu görevi yapmış olanlar,
t) bilimsel,sanatsal, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda üstün hizmet verdiği mülki amirlerince kabul edilen diğer türk vatandaşları,
ancak, devlet aleyhine veya yüz kızartıcı mahiyette bir suç işlemekten hüküm
giymiş olanların tabutlarına, affedilmiş olsalar bile, bayrak örtülemez.

ata bunlardan biri değil bildiğim kadarıyla.
yeterli bi cevap olur herhalde bodrumlu.demek ki benim düşüncem değilmiş bu.
not:ekşiden aldım.[signature][hline]RareBee

[Bu mesaj rarebee tarafından 21 Eylül 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi ne derece dogru bi kaynak orası tartışılır..
Her neyse oyle kabul edersek dogrudur.Kanuna gore ortulmemesi gerekir..Eğer bu seni cok rahatsız ettiyse dilekçe yaz şikayette bulun madem?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi madem öle dilekçe ver başvur bole bole diye şikayet et..
Madem ole sen bu ulkeye yararlı bişiler yap bakalım..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 21 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
Madem ole sen bu ulkeye yararlı bişiler yap bakalım..

Ne alaka şimdi..laf söylemiş olmak için söylemek böyle bişey olmalı..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...

[Bu mesaj Darkblade tarafından 21 Eylül 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 21 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
Türk olan herkes bayraga sarılır bunda bi anlaşalım once..Sen şehit olmasan Türk bayrağı'na sarmasınlar mı seni ?

off abicim sen bugün harbiden doymuyorsun.dilekçeden kastın sanırım savcılığa suç duyurusunda bulunmam.saygı şikayetle falan kazanılmaz kimi dava edeyim ben şimdi orda.adam orda bi saygısızlık yapmış ben ondan bahsettim sonra sen bana geldin annesine söyle ataya niye laf söylüyosun dedin ben ataya laf sölemiyorum zaten dikkatli oku dedim maaşallah sen görmezden gelip bayrak her türke sarılır dedin onun da cevabını aldın hala diyorsunki dilekçe ver.anlamıyormusun şehitlerimize saygısızlık yapılıyor.ben şimdi onalrı dava etsem bilmem kac lira agır para cezası ödeyip belki de onu da ödemeyip kurtulucaklar.inan benim dava acmak için ne param ne zamanım var.ben tepkimi forumda göstermişim o adamın bayrağa sarılması şehit gibi cenaze töreni yapılması saygısızlık.bu kadar.söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım o kadın ağzına şehit lafını almamalı asıl acıyı haberlerde bunları gören şehit anaları yaşıyor.kimse şehitlere saygıdan bahsetmiyor herkes ölüye saygıdan bahsediyor.benim ölüyle işim yok arkasında kalanlar maaşalah pot üstüne pot kırıyorlar.umarım bu sefer yazdıklarımı anlarsın.anlayamıyosan heceleyerek oku ilkokul 1de ben de heceleyerek okurdum o zaman daha iyi anlardım sen de aynı taktiği yap tamam mı?hadi iyi geceler[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rarebee, 20 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
said:
Anodhen, 20 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
said:
thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN..

insan hayatındanmı bahsediyosun sen ya adamın ne sebeple alkol komasına girdiini bilmeden şehit demesi anasının ayıbı ama şuan evladını kaybetmiş birinin verdii doğal tepkidir tepkinizi adam akıllı gösterinde millet size gülmesin

millet bunu yazana gülmez korkma o kadına kızar.n demek şehit ya adam uyusturucu alkol karısık içip nalları dikecek sonra şehit olacak yok ya.evladını kaybeden herkes oğlum şehit diye ağlıyo mu?hiç sanmam ağlıyosa da ben görmedim.bu kadının ya akli dengesi bozuk ya da numara yapıyo.acaip derecede kızdım bu kadına hatta küfür de ettim.acıysa acısını bilsin.herkes o kadının acısı var falan diyo asıl acı nedir ben size söyliyim mi?gerçekten bir şehit annesinin bu görüntüleri izlemesi acıdır.ben tv başında çıldırdım bunu izlerken kim bilir şehit yakınları ne yapmıştır.ben şehit yakını olsam herhalde sinirden tvyi parcalardım.bi de ne sebeple alkol komasına girmek güzel oluyo sen onu da söyleyiver bana bir zahmet.sebebi mi olurmuş o işin ya.belki de yanlışlıkla su içiyorum diye rakı içmiştir ondan olabilir bak.gercek şehitlerimize yazık günah ya hadi hastalıkdan olsa kazadan olsa bi şey demiycem yuh ama ya yuh.

ya yakının hiç ölmemiş (Allah gecinden versin) yada insan psikolojisinden anlamıyosun
Ne sebeple alkol komasına girmek güzel oluyo?? şöyleki bi insan eğer alkol alırsa bu onun nekadar iyi veya kötü bi insan olduğunu göstermez burda nedemek istediğimi sende anladın boşuna laf cambazlığına girmenin alemi yok bende semrayıda rahmetliyide ne izler nede severdim benim tepkim burdaki yaygaracı zihniyete
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_TaYFo_, 21 Eylül 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
vay anasını SANKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYETMİŞ GİBİ konuya verilen cevap sayısına bak yahu.pes doğrusu

konuşmama hakkını kullan bir zahmet saygısız[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

Ya komik olan atv'de gösteriyorlar ata'nın öldüğünü arkada clint mansell'den - winter / Southern Hospitality çalıyor. Yuh dedim be..

dip not bilmeyenler için : Bu şarkı Requiem For A Dream'de annenin uyuşturucudan dolayı delirip hastaneye yatırıldığı anda çalıyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

önce eroin sonra extacy birde alkol alıp otel köşelerinde gebermiş bir insana hiçbir saygım yok, bıdı bıdı yapanlara da cevap olsun. hani şehit muamelesi bir yana, normal bir insan olarak bile görmüyorum. hala ve hala aksini söyleyen varsa şaşırırım.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

ata kimdir?
akli dengesi kesinlikle bozuk bir annenin çocugudur.
kendisi dünya üzerindeki en salak sovlardan birinde ünlü olmustur.sonra otel odasinda alkol ve uyusturucu komasindan ölmüstür.

sehit kimdir?
vatani için düsünmeden kanini veren insandir.

türk bayragina kimler sarilir?
cumhurbaskanlari ve sehitler

bu durum nedir?
elinde gereginden fazla zaman olan insanlarin televizyonda yayinlanan her seyi izlemeleri sonucu yüzsüzlesen medyadan yararlanan dahada yüzsüz insanlarin gündemde kalma çabalaridir.

sonuç: show tv cenazeyi 40 küsür dakka boyunca yayinlamis.
acaba gerçek sehitlerin hangisi için 40 dakka haber yapmistir?
Sosyal ağlarda paylaş

seyrettikçe sinir oluyorum.. ve siz Ata hakkında 'Şöhret olmuş' 'şöhreti kaldıramadı' gibi yakıştırmalar yaptığınızda ise sadece şunu söyleyebiliyorum sinir ile

'NE ŞÖHRETİ YA!!!?'[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

TVde bayrakla sarılmış tabutu gördükçe sinirleniyorum.
Her isteyenin cenazesine bayrak sardırma hakkı var mı? Yok.
Bu şehitlere verilen bir onur diye biliyorum.
Bu Ata denilen kişi şehit mi? Hayır, aksine medya maymunu kendisi.

[Bu mesaj Absolut tarafından 21 Eylül 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 21 Eylül 2005 10:24 tarihinde demiş ki:
seyrettikçe sinir oluyorum.. ve siz Ata hakkında 'Şöhret olmuş' 'şöhreti kaldıramadı' gibi yakıştırmalar yaptığınızda ise sadece şunu söyleyebiliyorum sinir ile

'NE ŞÖHRETİ YA!!!?'

Ama cenazeye, güne gelir gibi gelmiş sağa sola gülücük atan kahkaha atan insanlara ise daha çok sinirleniyorum... hala oyun olduğunu sanıyorlar bu olayların.. birileri en umarsız şekilde sizin 24 saat izleyip prim verdiğiniz bir program ile insanların hayatını mahvediyor!! uyanın artık!!![signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...