Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Eylül 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Allah hepsinin belasini versin said: Prawler, 20 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki: Penth sen dinsiz değilmiydin abi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? PİŞTİİİİ :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2 ay sonraki rekorlar kıracak komedi dizisinde şimdiden ayrıldı yeri semra karısının[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kufur mu etsin adam naapsin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya saçmalamayın şöyle! atanın ölmesiyle semranın reklam yapmasını bağdaştırabilen zihniyete şaşıyorum! kadın medyatikti, oğlu öldü, haber oldu. bundan ötesi değil şu anda bir çok kanal atayla ilgili haber yapıo gamzeden sonra bunlar gündem oldular yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arada Hulyanın ayrılığı var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gamze daha uzun süre kalıcak medyada tahminlerim tutarsa..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 aslinda hersey hulyanin bosanmasini ortpas etmek icin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu topic kapansa artık diyorum[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: han: olm o degil de than: gamze ozcelige acidim than: sen o kadar reklam olcak diye ver ona buna than: video cek than: sonra sak ata olsun gundem degissin than: nasi kufrediodurahahahah hala gülüom ya :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hani semre yücel'midir nedir ona 1 kilo kına göndermek lazım münasip yerlerine yakmak için..herifin günahıda yoktu doğru dürüst..tek suçu aşırı ezik ve herşeyi kabul edebilen bir yapısı olmasıydı...annesi olacak ruh hastası şöhret manyağının rezaletine kurban gitti.. "AL" demek lazım semra yücel'e.."AL ŞÖHRET İÇİN OĞLUNU SATTIN! AL ÖLDÜ GİTTİ OĞLUN DAHA FAZLA ŞÖHRET OLDUN! MUTLU OL!".. hani..böyle zamanlarda "tanrı'nın ceza vermesi" olayına çok daha fazla inanıyorum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 semra hanımın remixini dinliyorum daldan dala :D Ahaha Ulan Penth kıvırıyorsun gene ama neyse :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Olm kimden kiviracam?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya olm neyse boşver, Allah belanızı versin dedin ya ona tepkime karşılık vermişsin. Neyse önemli değil zaten açlıktan ölüyorum şu anda ( konuyla alakasız, sapıttı konu ben de acıktım işte ) Sonuçta rezalet var ortada, bombalayacağım Semra'nın sülalesini[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nie bu kadar insan katilmis bu cenazeye? nerden bulmuslarki o kadar adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Allah onların ve tüm cemaatinin belasını versin[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Meraklısı çok. Ayrıca TVde gözükme şansı var işin ucunda yani severiz milletçe ne olursa olsun TVde gorunmeyi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: han: olm o degil de than: gamze ozcelige acidim than: sen o kadar reklam olcak diye ver ona buna than: video cek than: sonra sak ata olsun gundem degissin than: nasi kufrediodur cidden cok iyimiş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yazık olmus adama alkol komasından gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Razu, 20 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: yazık olmus adama alkol komasından gitmiş hayir, eroin ve xtc[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 evet kanındaki alkol yok denecek kadar azmış alkol,extasy,esrar,uyuşturucu hepsini birden içmiş ve yapılan sonuçlarda extasynin bir avuç kadar içtigi bildirildi[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 avuç mavuç içmese bile, alkol+ex=ölüm (kuru kafa işareti işte)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lol bir avuc extacy? supermis :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 direk intihar diyoruz bir avuç ex e biz cok cahil yada şeker sandı attı agzına[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Az içmi$ ya. Öbür dünyada bo$anda semerini iç derler adama.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bı avuc ex nedir ya! cocuk icmedne önce de baay ucuyomuş demekki...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar