Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:
Mavi, 19 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
Biz Evleniyoruz isimli programda yarışmacı konumundaki kişilerdi bunlar.

Semra hanım, ata'nın annesi.Sinem'in düşmanı.
Ata, Semra hanım'ın oğlu.Sinem'in aşkı.
Sinem, Ata'nın sevdiği kız.Semra hanım'ın düşmanı.

yep ?
who diye bi oyun vard (adını böyle hatırlıyorum) ona benzemiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 19 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
öldüyse öldü size ne...

banane diyenleri çok gördümde bide millet hesapmı verecek sana hergün televizyonda gördükleri bi insanın ölmesine yorum yazdıkları için hergün binlerce insan ölüyo diyosunuz onlarıda bi nebze tanısam göz aşinalıım olsa en azından bi ismini cismini olayını bilsem onlar içinde yorum yazar bişeyler derim bu programlar kadar lanet aşşağalık berbat bişi yok onu sorgulamaya gerekte yok ama böyle yapmayada gerek yok![signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
misanthrope, 20 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
bu kadar üzülmeyin.yarın önünüze yeni birini koyarlar, onu takip edersiniz, ondan sonra başkasını ve başkasını bu böyle devam eder.hayatınızdaki bu noktayı boş bırakmazlar yani korkmayın.

geceleri uykusuz kalıyom izlemeyince[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
Sosyal ağlarda paylaş

Küfür ettirttiyorlar ölünün arkasından, yeter kardeşim 2gündür 3 gündür aynı kaset dönüp duruyor. Öldü gitti. Ünlü Yapan tvler şimdide kötülüyor. Böyle televizyonculuk anlayışını taaaaa en dibine kibrit suyu..[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bir denyo geldi koydu türk bayrağını tabutun üstüne..binlerce insan var orda , bir allahın kuluda çıkıp "noluyor kardeşim bu herif neydiki kahraman şehitler gibi defnediliyor??" diyemedimi..utandım..sinirlendim..çok sinirlendim..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

vatan için dogurdum ben oglumu asker dogurdum, dedi annesi, sok oldum, ne zamandan beri o vatan için gozunu kırpmadan olen askerler televizyon sovlarında evleniyorlar kız bulmaya gidiyorlar, ne rezillik bu
, kendimizi rezil ettik..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

Şehit ailelerinden Semra Hanım'a tepki

İSTANBUL (İHA) - Oğlu Ata'nın Adana'da bir otel odasında ölü bulunmasıyla ilgili olarak, "Ben de şehit verdim" diyen Semra Hanım'a, Şehit Aileleri Derneği'nden tepki geldi. Dernek Başkanı Mehmet Güner, "Otel odasında uyuşturucu veya alkol komasından ölmekle şehit olunmaz" dedi.

Ünlü kaynana Semra Hanım, oğlu Ata'nın Adana'da bir otel odasında ölü bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, "O kadar şehitler verildi. Benim de şehit vermem gerekiyormuş. Ben de şehit verdim" demişti. Semra Hanım'ın sözlerine, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner ve şehit ailelerinden tepki geldi.

Güner, "Son iki gündür ülke gündemini etkileyen Ata'nın ölümünün annesi tarafından 'oğlum şehit oldu' şeklinde ifade edilmesine karşıyız. Biz acısından, üzüntüsünden öyle dediğini düşünüyoruz. Otel odasında uyuşturucu veya alkol komasından ölmekle şehit olunmaz. Böyle bir şey şehitliğe sığdırılamaz. Biz kaza sonucu ya da bir düşman kurşunu tarafından ölmek hem Allah katında, hem kul katında şehit olmak demektir. Ölen bir Türk gencidir. Buna biz de üzülüyoruz. Annesinin acısını paylaşıyoruz; ama Semra Hanım'ın 'şehit verdim' sözünü geri almasını istiyoruz" dedi.

Şehit babası Kemal Selamet ise, "Acıyı paylaşıyoruz; fakat genç, otel odasında uyuşturucudan ölmüş. Benim oğlumun Güneydoğu'da şehit olmasıyla bu aynı şey değil" diye konuştu.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN..

çüş.........
adam kendini mi sarmış bayrağa.. adamın ne suçu var..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...