Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uo neden öldü neden tüm serverlar birbiriyle ayni ve zebula scpsi.Kimse neden farklı bir şey yapmak istemiyor(gerçi yapmak isteyenlerin hali ortada).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben bile bıraktıysam herkez bırakır artık sırf bu bilgisayarı uo ıcın aldım ewe artık tiksiniyorum uo dan[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uo nun ölüm nedeni tek bi sebep deil bence .. Karışık işler bunlar .. anlatsam bitmez .p[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Turkiye'de UO playerlarin kalitesizligi yuzunden oldu, daha dogrusu hala pek olmedi ama serverlara girdiginizde scriptlerin de, player kitlesinin yas ve seviye ortalamasinin da hemen hemen ayni oldugunu goruyorsunuz zaten, belki 3-5 server vardir birazcik siyrilan o kadar. Oyun olarak UO'nun olmesi ise bircok daha kaliteli mmo'nun piyasaya cikmasi ve UO'nun 3 ayda bir 1-2 class ve zone ekleyen expansionlar cikarmaktan baska bir sey yapamamasi. Bugun OSI'nin sitesine girdim tesadufen, bir arkadasini UO'ya baslatana bir ay bedava uyelik ve +200 luck modifierli kolye veriyorlar, bir suredir de hazir skill'li char satiyorlar zaten bildigim kadariyla. Daha ne kadar olebilir ki bir oyun :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 snn inc de oynadigim zmanlari hatirliomda akliniza gelebilecek butun bug lar vardi magical da neymis bilmezdik ama oyundan zevk alirdik .. Oole herkes alamazdi acc kapandi zate acc alimi ... Ondan sora zate diger serverlar acildi playerlar cirkeflige yatmaya basladi milet yavas yavas uyandi hemen char kasmaya basladilar oyunun inceliklerini ogrendiler .. Ve su an ultimaya karsi saldirilar bazi sirketler tarafindan da destek goruyormus galiba... Teot gibi... İlerisini dusunemiyorum .. Owner lari dusunuyorumda ne yapabilirler ki bu konuda gercekten ii programcılara ihtiyaclari var Allah yardim etsin onlara .. Gerek connector gerekse script bakimindan ..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uo ölmedi kalbimizde yaşıyor..... ps:baggio şu ana kadar çıkmış hiçbir online oyun uo nun eline toz konduramaz hiçbiri uo kadr zevk vermedı hiçbirinden uoda appken aldıgım zevkı vermedı .. ah ahhh oyuna ilk basladıgım zamanlar character selectıon menusune bakıp dururdum abartısız 15 dk oyuna gırmezdım o ekrana bakar o buyulu muzıgı dınlerdım şimdi nemi oldu oyunu 5yıldır oynuyorum tek yaptıgım (yapabıldıgım) action :( artık bıraktım ztn[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya uo ölmedi kardeşim.Öldüremezsiniz :). Öldü filan diyorlarda bakıyorum çoğu shard 200 300 çekiyor.Zor ölür uo tr'de..[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Eskiden snn de 98 den 100 parry yapmak icin 1 gun urastigimizi biliriz simdi 3 saatte 8x char yapilio Sence skill artiş larini zorlastirsalar kac cekerler ????[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Populasyon hersey degildir, kaliteden bahsettim zaten mesajimda. Sistemi UO'dan kat kat iyi olan 3-5 oyun var halihazirda, cogunun da forum bolumu var Paticik'te zaten. Klise 3-5 pvp taktiginden oteye gidemeyen, speedi injectionu teotu olan bir oyunu (TR'de en azindan) hala begenmeniz zevk veya yeteneklerinizin ayri oldugunu gosterir bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Baggio aynı fikirdeyim ... Ben simdi server acsam skill ler cok cabuk gelse scriptler action tarzi olsa 200 300 player cekerim .. Ama kalite farkli sey[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tr de uo yu şahlandıran ve öldüren olay internet cafelerdir internet cafelerde girişlerde yaş sınırı konması gerekiyordu ayagı yere basmayan cocukların oyuna baslaması nedeni ile ve mahalle kavgaları gibi uoda kavga dövüşün sürdürülmesi ile tr de uo devri bitmiştir. hala oyuncu var bizim serverda 500 kişi var falan demeye gerek yok, görünen köy klavuz istemiyor.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 baggio bende var +200 necklace istersen satayım :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight geldi ultima bitti başka bişi demiom :) "ultimanın güzeli" diyolar knighta baslıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight filan hikaye[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sphere scripting bölümünde "Uo öldü" mevzusu yapmamız kanımca yanlış. Ama moderatorlerimiz daha iyisini bilir. Ultima online için aslında söylemek istediğim bir çok konu var ama bunlardan sadece birini söylemek yeterli olacaktır. O da bu oyunun amacını bilmeyen kişilerin şuursuzca oyunu oynaması. Aslında Ultima' nın sahip olduğu hikaye, hiç bir mmo' da bulamayacağımız kadar güzel ve kaliteli. Ama daha Order' ı masum, Chaos' u pk diye yorumlayan oyunculardan nasıl bir oynanış beklenebilir ki?.. Kaldı ki açılan tüm shardlar sistemleri bakımından hepsi birbirinin benzeri veya kopyası. Oyuncu farklı sistemli bir shard gördüğünde bilgi almak için forum veya siteye göz atmak yerine, page atıp "ne biçim bu server poi gelmiyor" gibi saçma sapan bir mesaj yollayıp çok rahat es geçebiliyor. vs vs vs.. Daha çok şeyler yazmak istiyorum ama bir faydası olacağını sanmıyorum. Bu kitlenin değişmesi ümidiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yeager +1 Ama kitlenin değişmesini hiç bekleme bu kitle bir kez oluştu artık değil uo ne çıkarsa cıksın bu kitle oraya dogru akıyor. ve çözümü yok.[signature][hline]Reklamlar--- Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Nimbus UO PvP Şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kalp krizi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Galiba Ölmedi Aslında. Gerçek Uo'cular Öldü. Şuan Gerçekten 10-16 YAş arası hep oynayanlar. Şöyle Arada bi 22-25 arası adamlarda çıkıyo ama onlarda nadir takılıyor zaten. Uo Ölmedi SEVİYE Öldü. GERÇEK uo cular kayboldu.[signature][hline]www.nimbusuo.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yenilik Yapmassın Yadırganırsın Yenilik Yaparsın Gene Yadırganırsın ßu player'ida Anlamak Zor :)[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Uo öldü ama dünya dönüyor :)[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Uo'nun öldüğü falan yok bence en azından benim şu anda oynadığım serverda ölmüş değil yeniliklerle yeniden canlandı hatta[Quaxis].Quaxisdeki ortam şu anda bence türkiyede başka hiç bir sunucuda yok... Dost,düşman herkez birbirini yıllardır tanıyor,Ödükten sonra ne küfür yiyorsun nede küfür ediyorsun çünkü oyunda kapışsanızda msn'de mutlaka listendedir ve konuşuyosundur..Şimdi üye alımı tekrar açıldı ve Young sistemi sayesindede Zorlanmadan skillerinizide geliştirebiliyorsunuz..Quaxis bozulursa yeni oyuncular yüzünden bozulur başka hiç bir şeyden bozulmaz...Ozamanda türkiyede Uo gerçekten ölmüş olur bence..Açıldığından beri Ph açılmayan sayılı serverlardan zaten. Ps:Yeniliklere bi göz atmanızı tavsiye ederim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Uo yu öldüren Nebuladır :) Uo yu Türkiyeye yayan yine nebuladır.Sanane ve Ultima Turkey yada UOTURK tam hatırlamıyorum bunlar sadece ultimanın ismini duyurdu.Nebula yaydı ve mıçtı uo nun içine :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 çok farklı olay aslında uo yu öldüren olay ph muhabbetının ortaya cıkması aslında.. zamanında bı karaktere verılen emek sayesınde küfür etmekten korkan playerlar artık 3-4 saatte yaptıkları 8 x gm karakterlerıyle istediklerini yapabılıyorlar sonucta yenı account alır gene kasarım ama onceden oyle miydi ? bi 7x mage kasmak icin nebula north da 23 günümü harcadıgımı hatırlıyorumda o zamanki zevk başkaydı ya..[signature][hline]Online Gaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkata Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Nedeni Serverların cogalması Coluk Cocugun Elıne Gecmesıdır sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Nedenmi ? Türkiyedeki Player potansiyeli tabiki eski yıllar kadar olmasada çok kan kaybetmiş durumda değil fakat Türkiyede bu player Potansiyelini Tekeline geçirebilmek neredeyse imkansız .. Sanane'de balıkçılık yağtığım günleride bilirim ..Zamanında lise sıralarında bile eve gidip balık tutma isteği vs vs. .. Tabi bu çok shard'lı sistemin içine UO'ya rakip olacak onlarca oyunda çıktı o ayrı konu .. Nebula dışında kalıcılığını koruyamayan Shard sayısıda oldukça fazla .. Açıkçası Sphere camiasından oldukça uzak kaldım Fakat Run uo camiasında oldukça uzun bi süredir görev yapıyorum ve Shardların kuruluş amaçları genel olarak Kurucuların kendi shardlarında oynamaları için yaratılması .. Bazı gerçekler bi süre sonra su yüzüne vurulunca tabiki ne player barındırabiliyorlar .. Nede shardın sürekliliği kalabiliyor ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar