Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo neden öldü

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

Turkiye'de UO playerlarin kalitesizligi yuzunden oldu, daha dogrusu hala pek olmedi ama serverlara girdiginizde scriptlerin de, player kitlesinin yas ve seviye ortalamasinin da hemen hemen ayni oldugunu goruyorsunuz zaten, belki 3-5 server vardir birazcik siyrilan o kadar.

Oyun olarak UO'nun olmesi ise bircok daha kaliteli mmo'nun piyasaya cikmasi ve UO'nun 3 ayda bir 1-2 class ve zone ekleyen expansionlar cikarmaktan baska bir sey yapamamasi.

Bugun OSI'nin sitesine girdim tesadufen, bir arkadasini UO'ya baslatana bir ay bedava uyelik ve +200 luck modifierli kolye veriyorlar, bir suredir de hazir skill'li char satiyorlar zaten bildigim kadariyla. Daha ne kadar olebilir ki bir oyun :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

snn inc de oynadigim zmanlari hatirliomda akliniza gelebilecek butun bug lar vardi
magical da neymis bilmezdik ama oyundan zevk alirdik .. Oole herkes alamazdi acc kapandi zate acc alimi ...
Ondan sora zate diger serverlar acildi playerlar cirkeflige yatmaya basladi milet yavas yavas uyandi hemen char kasmaya basladilar oyunun inceliklerini ogrendiler .. Ve su an ultimaya karsi saldirilar bazi sirketler tarafindan da destek goruyormus galiba... Teot gibi...

İlerisini dusunemiyorum .. Owner lari dusunuyorumda ne yapabilirler ki bu konuda gercekten ii programcılara ihtiyaclari var Allah yardim etsin onlara .. Gerek connector gerekse script bakimindan ..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..!
|Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting|

a.k.a NumberØne

Sosyal ağlarda paylaş

uo ölmedi kalbimizde yaşıyor.....

ps:baggio şu ana kadar çıkmış hiçbir online oyun uo nun eline toz konduramaz hiçbiri uo kadr zevk vermedı hiçbirinden uoda appken aldıgım zevkı vermedı ..

ah ahhh oyuna ilk basladıgım zamanlar character selectıon menusune bakıp dururdum abartısız 15 dk oyuna gırmezdım o ekrana bakar o buyulu muzıgı dınlerdım

şimdi nemi oldu oyunu 5yıldır oynuyorum tek yaptıgım (yapabıldıgım) action :( artık bıraktım ztn[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

Populasyon hersey degildir, kaliteden bahsettim zaten mesajimda.

Sistemi UO'dan kat kat iyi olan 3-5 oyun var halihazirda, cogunun da forum bolumu var Paticik'te zaten. Klise 3-5 pvp taktiginden oteye gidemeyen, speedi injectionu teotu olan bir oyunu (TR'de en azindan) hala begenmeniz zevk veya yeteneklerinizin ayri oldugunu gosterir bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tr de uo yu şahlandıran ve öldüren olay internet cafelerdir
internet cafelerde girişlerde yaş sınırı konması gerekiyordu
ayagı yere basmayan cocukların oyuna baslaması nedeni ile ve mahalle kavgaları gibi uoda kavga dövüşün sürdürülmesi ile tr de uo devri bitmiştir.

hala oyuncu var bizim serverda 500 kişi var falan demeye gerek yok, görünen köy klavuz istemiyor.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere scripting bölümünde "Uo öldü" mevzusu yapmamız kanımca yanlış. Ama moderatorlerimiz daha iyisini bilir.

Ultima online için aslında söylemek istediğim bir çok konu var ama bunlardan sadece birini söylemek yeterli olacaktır. O da bu oyunun amacını bilmeyen kişilerin şuursuzca oyunu oynaması.

Aslında Ultima' nın sahip olduğu hikaye, hiç bir mmo' da bulamayacağımız kadar güzel ve kaliteli. Ama daha Order' ı masum, Chaos' u pk diye yorumlayan oyunculardan nasıl bir oynanış beklenebilir ki?..

Kaldı ki açılan tüm shardlar sistemleri bakımından hepsi birbirinin benzeri veya kopyası. Oyuncu farklı sistemli bir shard gördüğünde bilgi almak için forum veya siteye göz atmak yerine, page atıp "ne biçim bu server poi gelmiyor" gibi saçma sapan bir mesaj yollayıp çok rahat es geçebiliyor.

vs vs vs..

Daha çok şeyler yazmak istiyorum ama bir faydası olacağını sanmıyorum.

Bu kitlenin değişmesi ümidiyle..
Sosyal ağlarda paylaş

Galiba Ölmedi Aslında.

Gerçek Uo'cular Öldü.

Şuan Gerçekten 10-16 YAş arası hep oynayanlar.

Şöyle Arada bi 22-25 arası adamlarda çıkıyo ama onlarda nadir takılıyor zaten.

Uo Ölmedi SEVİYE Öldü. GERÇEK uo cular kayboldu.[signature][hline]www.nimbusuo.com
Semih a.k.a Cyclone
-----------------------------------
Mal Mısın Ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

Uo'nun öldüğü falan yok bence en azından benim şu anda oynadığım serverda ölmüş değil yeniliklerle yeniden canlandı hatta[Quaxis].Quaxisdeki ortam şu anda bence türkiyede başka hiç bir sunucuda yok... Dost,düşman herkez birbirini yıllardır tanıyor,Ödükten sonra ne küfür yiyorsun nede küfür ediyorsun çünkü oyunda kapışsanızda msn'de mutlaka listendedir ve konuşuyosundur..Şimdi üye alımı tekrar açıldı ve Young sistemi sayesindede Zorlanmadan skillerinizide geliştirebiliyorsunuz..Quaxis bozulursa yeni oyuncular yüzünden bozulur başka hiç bir şeyden bozulmaz...Ozamanda türkiyede Uo gerçekten ölmüş olur bence..Açıldığından beri Ph açılmayan sayılı serverlardan zaten.

Ps:Yeniliklere bi göz atmanızı tavsiye ederim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

çok farklı olay aslında uo yu öldüren olay ph muhabbetının ortaya cıkması aslında..
zamanında bı karaktere verılen emek sayesınde küfür etmekten korkan playerlar artık 3-4 saatte yaptıkları 8 x gm karakterlerıyle istediklerini yapabılıyorlar sonucta yenı account alır gene kasarım ama onceden oyle miydi ?
bi 7x mage kasmak icin nebula north da 23 günümü harcadıgımı hatırlıyorumda o zamanki zevk başkaydı ya..[signature][hline]Online Gaming..
Sosyal ağlarda paylaş

Nedenmi ?

Türkiyedeki Player potansiyeli tabiki eski yıllar kadar olmasada çok kan kaybetmiş durumda değil fakat Türkiyede bu player Potansiyelini Tekeline geçirebilmek neredeyse imkansız ..

Sanane'de balıkçılık yağtığım günleride bilirim ..Zamanında lise sıralarında bile eve gidip balık tutma isteği vs vs. ..

Tabi bu çok shard'lı sistemin içine UO'ya rakip olacak onlarca oyunda çıktı o ayrı konu ..

Nebula dışında kalıcılığını koruyamayan Shard sayısıda oldukça fazla .. Açıkçası Sphere camiasından oldukça uzak kaldım Fakat Run uo camiasında oldukça uzun bi süredir görev yapıyorum ve Shardların kuruluş amaçları genel olarak Kurucuların kendi shardlarında oynamaları için yaratılması .. Bazı gerçekler bi süre sonra su yüzüne vurulunca tabiki ne player barındırabiliyorlar .. Nede shardın sürekliliği kalabiliyor ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...