Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne ya google

mawiman

Öne çıkan mesajlar

anneeeee! yatağımın altında guugıl gördüüm :([signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

googledan webmasterların kazanması çok zor.. şahsen ben bile bir site saibi olarak diğer sitelerdeki reklamlara neden tıklayayım diyorum.. reklamlar okadar itici ki resmen bana tıklamayın diyor..
işin 2. yanı ise webmaster 100 $ biriktirip alcak parayı.. tr de reklamlar 0.03 $ gibi veriyor . eh birikirmek için kaç tıklama lazım siz hesaplayın.. ama google tık diye alıyor reklam verenden parasını..[signature][hline]http://www.turktekno.net
http://forum.turktekno.net
İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Sosyal ağlarda paylaş

reklamlarına hiç tıklamadım ama google şapkasını ve t-shirt ünü giyip dolaşayım, bana para versinler mümkünse :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

Goooooogle her yerde!
Goooooogle yatanızda!
Goooooogle tuvaleitinizi kulanıyo!
Goooooogle aslında oda bir pati!
Goooooogle o bir efsane!
Goooooogle kız olsam sana verirdim!
Goooooogle fimi çeklecek adamsın!
Goooooogle sensiz olmuyor!
Goooooogle evreni yarattı!
Goooooogle bir sigara markası!
Goooooogle eşinizi elinizden alır!
Goooooogle depremi önceden bilir!
Goooooogle hayvanları korur!
Goooooogle benzin tüketmez!
Goooooogle bir para birimi!
Goooooogle kimsesizlerin yanında!
Goooooogle uyuşturucuya karşı!
Goooooogle rakıyı seviyor!
Goooooogle dinliyorum!
Goooooogle aya giden ilk o!
Goooooogle herşeyi bilir!
Goooooogle herşeyi bulur!
Goooooogle SC dünya birincisi!
Goooooogle dünya sopnsoru!
Goooooogle kitabı çıkmış!
Goooooogle lezzitin adı!
Goooooogle 1. adresiniz!
Goooooogle rakipsiz!
Goooooogle evrensel!
Goooooogle bir marvel kahramanı!
Goooooogle yazıyı buldu!
Goooooogle ateşi buldu!
Goooooogle tekerleği buldu!
Goooooogle elektriği buldu!
Goooooogle telefonu buldu!
Goooooogle sabunu buldu!
Goooooogle senide bulucak ....................................[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mawiman, 15 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
googleyi herkez biliyorki neden reklam yapma ihtiyacı duyuyor

google kendi reklamını yapmıyor. sen gidiyor bilgi veriyorsun google" şu kelimeler geçen sitede benim şu sitemin reklamını yayınla" . google de sonra o kelimeler geçen yerde senin siteni kısa bir tanıtımıyla yayınlıyor. eğer tıklama olur ise hem webmaster a verilecek parayı hemde kendi komisyonunu senden alıyor..[signature][hline]http://www.turktekno.net
http://forum.turktekno.net
İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mawiman, 15 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
googleyi herkez biliyorki neden reklam yapma ihtiyacı duyuyor

bu topicte sürekli bunu söylemişsin de,
google sadece kendi reklamını yapmıyor, baştan yanlış düşünüyorsun.
google, sana reklam hizmeti sunuyor. istersen bu reklam ağında kendi reklamını koyuyorsun, istersen sitene reklam alıyorsun.

"niye google böyle yapıyor" "niye google şöyle yapıyor" "bıktım google görmekten" "sıkıldım google'dan" vs vs sürekli aynı tarz topicler açıyorsunuz.
sürekli aynı ie'yi görmekten veya sürekli aynı windows'u görmekten sıkılmıyorsunuz da, internette google reklamlarından sıkılıyorsunuz yani, çok güzel.

google'ın bu servisi site sahiplerine çok kolaylık sağlıyan birşey, siz gelmiş vıdı vıdı yapıyorsunuz.
para vericek bir reklam kaynağı bulcaksın da,
bunun bannerını koycaksın da,
insanlar tıklıycak da,
sonra reklam veren kişinin para ödemesini beklemekle uğraşıcaksın da,
adamlar para vermiycek kapılarda dilenceksin de...

google işte şahane birşey, herşey belli ve tamtakır çalışıyor işte.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 15 Eylül 2005 14:31 tarihinde demiş ki:

"niye google böyle yapıyor" "niye google şöyle yapıyor" "bıktım google görmekten" "sıkıldım google'dan" vs vs sürekli aynı tarz topicler açıyorsunuz.
sürekli aynı ie'yi görmekten veya sürekli aynı windows'u görmekten sıkılmıyorsunuz da, internette google reklamlarından sıkılıyorsunuz yani, çok güzel.

ne alaka?!

kapının anahtar deliğinden bi yeri dikizlerken içerde hep aynı olaylar olursa sıkılmaz mısın? ya da kapının rengini dikkate alır mısın?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

işte google nin bu tur şeylerle insanı çok sıkıyor hangi siteye girsem google var ve benim dikkatimi hiç diger reklamlar çekmiyor sadece google çekiyor offs sanki beni takip ediyor[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...