tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arkadaşlar bu telefon hakkında bilgi ya da fikir sahibi olanlar varsa lütfen bana yazsın 6600ımı satıp bunu almayı düşünüyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 içerisinde symbian mevcut değil. yani şuanda kullanmakta olduğun 6600'ın kinden daha farklı çalışıyor. hızlı hızlı kullanabiliyorsun, ekran çözünürlüğü ve yazıları hayvani boyuta getirebiliyorsun. ekrandaki yazıları okuyamayanlar vb. kişiler için iyi bir seçim oluyor genelde. babamda 6230 ve 6230i var, ikiside gayet küçük ve kullanışlı telefonlar. kızılötesi,bluetooth gibi şeyleri var. sanıyorum ki radyo'da olacak. hafıza kartı destekler. 6230i modelinde 6230'dan en büyük farkı kamerası. 1mp kamerası var. bence değer, gidip al.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 birşey daha 6230iye müzik indirirken dosyaların uzantısında sorun çıkarabiliyo mu daha önce 6230 kullanmıştım beni baya bi uğraştırmıştı[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 6230i'yi nerde hizli hizli kullaniyorsun, 150-200ms "lag" var menusunde. Duz 6230'da kaldim ben sirf o sebepten. Ayrica kamerasi 1 degil 1.3mp, music playerda da baya gelisme var :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 12 Ağustos 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 vallahi babamdaki takır takır çalışıyor. hiç bekelemeden işlem yapıyoruz. birazda hafızanın doluluğuna bağlı. telefon hafızasını kullanmadan herşeyi memory card'a yüklemenizde fayda var, o zaman telefonlar iyi ve hızlı çalışıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 şu anda 6230 kullanıyorum çok memnunum yeterince hızlı ve özellik olarak herşey var denebilir. niyetim 6230i ama baggio'nun dediği gibi ise benden uzak kalsın 6600'da çektiklrim bana bir ömür boyu yeter.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 6600 da çektiklerim banada bir ömür boyu yeter. lanet telefon, satış rekorları kırıyor ama garip telefon :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 3310 rulz. 4 yıl kullandım. Kullanmaya devam.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 symbian programlar dışında hiç bir eksiği yok erkanı küçük ama telefon gibi telefon 6600 gibi zor değil taşıması 512 hafıza kartı ve mp3 uzantısı destekliyo(bkz:mp3 player) kamera çöünürlüğü de 1,3 mp ve de fiyatı uçuk değil doğubankta 435 ytl...[signature][hline]GaLaTaSaRaY K.A.L YTL 2001/CorriDorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 6230um vardı değiştirip 6230i aldım. ikisindende cok cok memnunum. Özellikle 6230i nin kamerası çok basarılı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 doğubankta 435 mi ciddi misin ben piyasa fiyatını 620 küsür biliyodum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 6230i nin sadece kamerası 1.3 piksel ve video hede hodo bi ozelliği daha var birazda dizaynı değişmiş. eğer garantili alıcaksan 6230 ile aralarında 150-200 milyon arası değişen bi fiyat var. ben olsam o 150-200 un uzerine biraz daha para kadar 4-5 mp lik ortalama, sd kartokuyuculu bi fotoğraf makinası alırım. ayrıca ben 6230 kullanıyorum. boyutuna ve fiyatına gore cok marifetli diyebilirim.tavsiye ederim 6230'u. ama dersen babam muteahit yada holdingi var fln o zaman nokianın n serisini bekle derim. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :) yok öle değil de zamanında ben de 6230 kullanıyodum şimdi elimde 6600 var ama babamın eline 8800 diye bi alet geçti benim 6600ımla takas yapabilir her an dört gözle onu bekliyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya belki biliyorsunuzdur Almanya'da 2 yıllık kontratla telefon veriyorlar. Sallıyorum ayda 15 euro ödüyorsunuz, ayda 50 dakika konuşma bedava, ve telefon 2 yıl sonra sizin oluyor. Benim de eski Sagem My X-5 telefonumun kontratı bitti. Yarın Türkiye'ye geliyorum diye gidip karpuz seçer gibi telefon aldım. Sagem'i Türkiye'de satcam diye, aceleye geldi. 6230 aldım. Gerçi 50 euro verdim ilk ücret olarak ama güzele benziyor. Tipi boyu çok hoşuma gitti. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İyi güzel hos telefon ama bence ekranı hiç tatmin edici değil hiç değilse k700i boyunlarında olsa idi en azından 6230 kullandım 3 ay kadar 6230i de denedim bir kac özellik farkı var aynı tel sonucta ama symbian yok ki olsada otelde pek gerekli olacağını sanmıyorum yani symbian olmasını istiyen kişi o teli almaz öyle diyim ama hos kullanışlı ve kibar bir telefon özellikleride tatmin edici tabi normal bir kullanıcı iseniz[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 telefon sağlam aynı zamanda arkadaş sıpıttı kafama düştü kafam şişti ondan biliyom :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 6230i-6230 farkları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 6230 takintisindan sonra gittim 6230i ye upgrade ettim telefonu iyi hos guzelde ne 6230 javalari adam gibi calisiyo ne s60 javalari calisiyor adam gibi eheh boktan bi durum. ayrica 512 mmc taktim menude ozellikle mmc de bayagi bi gecikme var fitil etti beni ama genede 6230 dan bayagi guzel olmus kamerasi hala o kadar iyi degil ama genede guzel diyorum ben benim gibi buyuk ekran sevmeyen insanlar icin iyi bir telefon[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşlar hala bi fırsatını bulup da telefonumu değiştiremedim 6230i nin şuanki fiyatını bilen var mı garantili fiyatını?[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 659 milyon.sali gunu aldim daha[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güle güle kullan kardeş nasıl kısaca bi anlatabilir misin memnun musun[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 biraz kazık yemişin 560 milyona istanbul da garantili satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu arada ben spot almıstım 2 ay once 450 milyona..cok kral telefon her turlu donanıma sahip kamerasıda iyi fakat video cekerken net çekmio sorun oarlak o var bitek.muzik kalitesi fln tatmin edici..fotograf kaliteside çok iyi ve en onemlı ozellıgı bu kdr ayrıntısı olup çok kucuk olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar