-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Eskiden duyardım "üniversite manyak bişey gidince coşuyosun" derlerdi. Üniversiteye yeni başlayan biri olarak nedir beni bekleyenler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hangi uni...bildigimden deil merakten =)[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 manyak biriysen coşarsın bizim gibi biriysen yine aynıdır normal hayatından farkı yok tek farklılık finallere felan gelince köpek gibi çalışmak geceni gündüzüne katıp tabi üniversite yeni bi hayat gibin bişi.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ahh bi üniye girsem...!!!...!!!...!!!off offf.. amaaa neydi sloganımız başarmak zorundayızzZZzzz O_o[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 liseden tek farkı bir sınıfının olmaması bir de daha fazla güzel kız görebiliyorsun. zaten iki ihtimal var ya bütün kızlara sulanırsın yada derslerine asılırsın. bir de sosyal yaşamı ya da üniden eve , evden uniye olayı var. sosyal yaşam dediysem uniden pek bir şey bekleme devlet uni si ise, uni çevresindeki cafelerdeki bilardo masaları, kağıt oyunları kasıt. yeni ark.lar öle takılıyor. ama sana en gralını söyleyeyim; dersler dışındaki kalan vakitlerde internet kullanım merkezinde takıl, makinalara keylogger kur, güzel kızların mail adreslerini ele geçir filan...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 24 Eylül 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 7tepe burası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 en güzeli üniformadan kurtulmak benim için böyle moda tarihini ezberlemiş kafasını giysileriyle bozmuş birine giyinme özgürlüğü veriyorlar weooeoeoeooe! seviyorum üniyi : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 En önemlisi üniversiteli olmak sanırım. ben hiç olamadığm için pek yorum yapamıcam =P[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 58 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Söz üni'li olunca anlatıcam sana.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: forgiver, 24 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki: liseden tek farkı bir sınıfının olmaması bir de daha fazla güzel kız görebiliyorsun. yok ole bisi:) ben lisedeyken en azından sınıfın yarısı kızken simdi okudugum bolumde 360 kisiden kastırsak 15 kız cıkar...durum icler acisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kimya müh. diye bir bölüm yok mu sizin unide[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: forgiver, 24 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki: liseden tek farkı bir sınıfının olmaması bir de daha fazla güzel kız görebiliyorsun. zaten iki ihtimal var ya bütün kızlara sulanırsın yada derslerine asılırsın. bir de sosyal yaşamı ya da üniden eve , evden uniye olayı var. sosyal yaşam dediysem uniden pek bir şey bekleme devlet uni si ise, uni çevresindeki cafelerdeki bilardo masaları, kağıt oyunları kasıt. yeni ark.lar öle takılıyor. ama sana en gralını söyleyeyim; dersler dışındaki kalan vakitlerde internet kullanım merkezinde takıl, makinalara keylogger kur, güzel kızların mail adreslerini ele geçir filan... Kız??? Bölüme bağlı.. Makine, İnşaat vs.. bıyıklılar, sakallılar falan görürsün anca..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 varda aynı kampuste deiliz...ben mak. muh. okuyorum 3 erkege 1 erkek dusuyo :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 müh. aynı kampüse koysun dişye rektöre dayatma yapın :) walla kimya müh. yüzde 85i kız diyebilirim ve çoğuda güzel[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 7tepe hangı bolum mrktan.... unı haytının donum noktası bence ya cok guzel yada berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bi haltın değiştiği yok[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar