Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunaldım:(((

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Bu sene öss ye girdik bi çok eleman gibi,gel görki sınavda bi anlık panik bok etti herşeyi,son tercih olan gümüşhane bilg. programcılığına yerleştim,gümüşhanede bi kaç sene kalmış büyüklerle konuştum,halk çok tutucudur,kız arkınla sokakta rahat gezemessin,saçına sakalına dikkat et dediler,neyse ben de çıkıntılık olmasın diye saçları kestirdim baya bi,sakalıda kestik,perşembe günü gittik gümüşhaneye yurda yerleştim sonra saat akşam 5 gibi derse girdim,yurtta kaldığım odadaki elemanlarla tanıştım dersde,ankarada hödük dallama dediğim tipler gibi hepsi,her lafa .mına koyim diye başlıyo herifler etraftata kızlar var,bi taraftan rezil oluyoım,bi taraftan oda arkadaşları diye yanlarında oturuyom hiç muhabbete falanda girmiyorum,en sonunda biri dedi kardeş sen niye hiç konuşmuyosun,dedim yorgunum bügün geldik ank. dan falan geçiştirdim,nese gece 11 de ders bitti,odaya gittik,bunnar gene abaza muhabbetlerinde girdi,neyse ben yatıyom yorgunum dedim,tmm o zaman bizde az sora yatarız dediler,ışık açık bu arada,10 dakka oldu 20 dakka oldu bunnar muhabbete devam hala,bende sinirli sinirli kalktım,dolabı kırar gibi açtım,uyku ilacım vardı onu aldım tuvalete gittim,hiçbirine bakmıyom bile,neyse geldim geri hiçbişe demeden yattım tekrar,bunnar hala devam muhabbete en sonunda içlerinden biri adam yorgun biz aşağı inelim dedi,öbürü de diyoki ne çok düşünüyon adamı oturuyoz işte ne güsel,sinirden ellerim nası titiriyo,kalkıp küfredecem sonra dayak 3 kişiden,dedim az daha sabrediyim,neyse sonunda s.ktirip gittiler,gece gelip gene ışığı açtı biri,sonra cep teliyle başladı bi arkıyla muhabbete,neyse ben ilacın etkisiyiyle uyudum o arada ,sabah kalktım saat 10 da bunnar yatıyo hala,bilerek ses yapıyom dolabı açıp kapyom 2 de 1,biri kardeş az sessiz olsana dedi,ben dolabı çat diye kapadım çıktım odadan,bu arkadan bişeler diyodu hala,bügün öğlen şehre indim geziyom tek başıma biraz kendime geldim nese,şimdi ne yapsam diye düşünüyorum,eğer oda değiştirsem bunnar iyice kıl olacak belkide kavga çıkacak,yurt müdürünü tanıdıkta,öğrencilerden kimse yok tanıdık,napim sizce[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 23 Eylül 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birazcık bekle emin ol o tür insanlara kıl olan bir sürü insan çıkar karşına . Onlarla muhabbet kur sonra da kaldığın yeri değiştir . Sorun çıkarsalar bile yanında seni destekleyecek birileri olur en azından .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...