Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Çok neye gülüyorsunuz?

Maxen

Öne çıkan mesajlar

aslında bu yaş dil din ırk gibi durumlara göre çok çok farklılıklar gösterebilir tabi ama.. son zamanlarda kahkahalar atarak izlediğim nadir program var.. Eskiden Avrupa Yakasına kahkaha atardım ama artık sadece gülümsüyorum.. The O.C yi baştan beri takip edenler için içine saklanmış birçok espiri var koparan ama dizi boyunca da gülmüyorum..

Ama iki program var ki başından sonuna gülebiliyorum kahkahalarla
1-Coupling (ben böyle bir dizi daha yapılabileceğine inanamıyorum açıkcası)
2-Dikkat Şahan Çıkabilir (televizyon seyrederken yerdiğim küfür ettiğim dalga geçtiğim şeyleri o kadar güzel kullanıyor ki.. bence bu adamın espirilerini ve iğnelemelerini anlamayan kişiler benim dalga geçip kendilerine dayanamadığım kişiler)
Not: Lütfen sadece iki isim yazıp gitmeyin neden güldüğünüzü falan da yazın.. Çünkü gerçekten merak ediyorum[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 22 Eylül 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En çok konuyla hiç alakası olmadan yapılmış yorumlar, söylenmiş sözlere gülüyorum. Misal, StarGate SG-1'in bir bölümünde General O'Neill ve Dr. Jackson arasında şöyle bir diyalog geçiyor:
General: - Listen, I just had a briefing with Landry about your stuff. Sounds like it could be a problem.
Dr.-Well... We've been up against,some pretty bad guys before.
G: -Not so pretty. Overdressed, yes.
Dr. -Through some tough situations.
G: -That we always won.
Dr. -Yeah, but didn't you feel that was because we had someone looking out for us? I don't think I would say this to anyone else, but for the first time, I'm scared.
(5 snlik bir duraklamadan sonra)
G: -I'm hungry.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Şahan'ın programını sevmiyorum baştan belirteyim. Espri tarzı pek hoşuma gitmiyor. Neyse bunu geçtik.

Coupling'de dönen espriler cidden sağlamdı. Bir bölümde Patrick'in Susan'a kasetleri diğerlerine izletmediğine dair yemin ederken içeriden kopan "Bloody Hell" çığlığı koparmıştı mesela beni.

Fraiser en çok güldüğüm diziydi. Esprileri anlamak için biraz bilgi gerektiğinden pek çok kişi diziyi sıkıcı bulmuştur ama ben hala o kadar iyi bir dizi izlemedim.

Filmlerde soğuk esprileri çok severim. ayrı bir tad katar. (hatırlıyorum bir filmde adamın bii ortamdakilei kızdırmak için bir soğuk espri yapıyordu. 5 dakika boyunca izleyemedim filmi gülmekten.)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Seinfeld: En çok güldüğüm dizidir herhalde ama bundan en çok zevki almak için düzgünce izleyip karakterler arası bağlantıları ve göndermeleri falan çok iyi yakalayabilmek lazım. Psikopat bir dizi diyorum, kahkalara boğuyor beni. Adamım Newman'dır ehe.

Simpsons: Bilindik esprilerle ve klişeleşmiş geyiklerle dalgasını geçebilen nadir dizilerden yine, artık bilindik şeyin tersi olacak gibi bir şeye kitlenip tahmin bile edebiliyorsunuz. Ayrıca konuyu nereden alıp nerelere bağlıyorlar ehe. Seinfeld ile başa baş.

Frasier: Yukarıda saydığım ikisi yanında biraz daha sönük kalsa da yine de hala çok güldürür beni. İki entelektüel kardeş, Niles severiz burda da ehe. Simpsons'in bir bölümü Frasier dizisine armağandır mesela kardeşler seslendirmesini falan yapmıştır. Daha değişik bir yaşam tarzını anlattığı için de hoş gelir. Freud'un Frasier'a rüyasında sarktığı bölüm efsanelerden ehe.

Coupling: Cinsellik üstüne kurulu gibi görünse de esprileri aslında kadın-erkek ilişkileri üzerine ince dokundurmalardır. İngiliz espri tarzını sevmeme sebep olan dizilerden. Jeff gidiyordu galiba ikinci sezonda, hüzünlendiydim.

Married With Children: Bu aralarında en az güldüğüm ama bir efsane, daha ne denebilir ki. Sitcomlarda bazı olayların çıkış noktalarına tanıklık edebilirsiniz izleyerek. İlk bölümlerdeki o havanın son bölümlerde nasıl vurdumduymazlığa döküldüğünü görebilirsiniz.

3rd Rock from the Sun: Tv8'de 'uzaylı aile aramızda' adı altında gösteriliyordu. Bir ara Atv'de bunun türk yapımı olanı da denendi ama tutmadı galiba. Eski komedilerden yine, bunu kahkahalar yerine daha çok tebessümlerle izlerdim. Newman'ı oynayan aktörün burada da olması tesadüf mü bilemiyorum. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

seinfeld.. tek geçerim.

kosta rikalıların gününü..
kramer ın uçakta kulağındaki suyu çıkarmak için tepinmesi..akabinde uçağın düşme tehlikesi geçirmesi..
nazi çorbacının ''no soup for you!'' diye bağırışını..
(daha bi çok şey.şu anda aklıma gelmemekte.)

unutamıyorum:)[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.

[Bu mesaj ranCid tarafından 22 Eylül 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 22 Eylül 2005 14:33 tarihinde demiş ki:

kramer ın uçakta kulağındaki suyu çıkarmak için tepinmesi..akabinde uçağın düşme tehlikesi geçirmesi..

o bölümdü sanırım itiraf muhabbeti de iiydi baya :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Eylül 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 22 Eylül 2005 09:24 tarihinde demiş ki:

Not: Lütfen sadece iki isim yazıp gitmeyin neden güldüğünüzü falan da yazın.. Çünkü gerçekten merak ediyorum

ne yapmışım not düşmüşüm zamanında[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

1) The Simpsons (Ameriken hayatıyla ve gerizekelılığıyla bu kadar güzel dalga geçilebilir mi?)
2) Friends (Gerçekten de durum komedisi)
3) Dikkat Şahan Çıkabilir (TV ile dalga geçen inanılmaz bir adam. Program başına 6-7 kez kopma garantisiyle servis edilir)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Vallayazmak için yazmıyorum beni tüm komedi dizileri güldürüyo.
Arka fonda "hahahaha" diye çalan diziler.yanlış anlamayın o gülme efektine gülmüyorum yani komedi dizilerinde o efekt oluyorya işte o efektin oldugu tüm dizilere gülüyorum ben.off anlatamadım ya.. tüm komedi dizileri işte..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lullaby-kit, 22 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
bi aralarda two guys& a girl vardı.biraz basit bi diziydi ama güzeldi

Özellikle Bir tanesinin televizyonda gördüğü yabancı hava durumu spikerine aşık olduğu, fırtına altında aşkını ilan ettiği sonra dalgaların bunlara çarpmasından bir saniye önce yayının kesildiği bölüm vardı. Hala koparım :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...