RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ya cidden bu da bi kaç aydır yeni çıktı bende. Arada bir geliyolar bi "EHE" çıkarıyorum arkların falan yanında :) msnde hele uçtuğum falan oluyor. Durup durup şarkı söylemeye başlarım, hele derste herkesin dönüp bana baktığı falan olmuştur kaptırıyorum da kendimi :) Bi derece geliyolar yani bana :) kalsın mı böyle sizce bi müdahele etmek lazım mı edik: topik adı coşmuş[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! [Bu mesaj RayCharles tarafından 24 Eylül 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben de yapıyorum, bir şey demiyolar pek, alıştılar artık sanırım[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ·$7·#Küçük Hüsamettin - ·$4Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun: ehe ·$7·#Küçük Hüsamettin - ·$4Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun: UNUTTTUN BENİİİ ZALLİİİM tóqqíé //: noluo la ·$7·#Küçük Hüsamettin - ·$4Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun: abi ·$7·#Küçük Hüsamettin - ·$4Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun: geliyolar bana arada bir tóqqíé //: belli ·$7·#Küçük Hüsamettin - ·$4Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun: ehehe ·$7·#Küçük Hüsamettin - ·$4Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun: http://forum.paticik.com/view.php?id=145692 lazım lazım bu ne be[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 geçmiş olsun.. :([signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 nası ya :([signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kabullenmek 4üncüaşama[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 banada gelirler öle durduk yere vururum yanımdakine dalgasına falan ama, ortalık yerde bağırmam, fakat msnde coşarım şarkılar falan durduk yerde dengesizim desen daha iyi olurdu dengesisiz eet ve gayet mutluyum[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 olur arasıra öle takma ,hayatını yasa.bi bakmışsın bitmiş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gelirler ya :D. acaba bu "ben farklıyım" çabası olabilir mi?[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bana da arada gelirler. İyidir, hoştur, zevklidir. Bozma devam et.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nakaratlari çifter çifter söle geçer :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Aynı sorun bendede var.Durup durup kendımı kaybedıyorum.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bana da oluyo arada...durup duruken kendi kendime gülüyorum mesela,,,tadını çıkar!boşver:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Passanger, 24 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Aynı sorun bendede var.Durup durup kendımı kaybedıyorum. haline şükret.. kendini kaybedip te bulamayanlar var :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 patının yarısı deli :P[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Geçmiş olsun, konu başlığı mükemmel.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Passanger, 24 Eylül 2005 13:11 tarihinde demiş ki: patının yarısı deli :P hepimizin belli sorunları vardır sorunsuz insan yoktur ........[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 (bkz: imzamda zegna ne demiş)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Passanger, 24 Eylül 2005 13:11 tarihinde demiş ki: patının yarısı deli :P bence hepımızde var azbuçuk:...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar