Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ambulans foruma mı gelmiş ? Forum kurallarını ihlal ambulans ? Ne ? Anlamadım arkadaşım ne dediğini kusura bakma da . ambulans foruma mı kaydolmuş? Ha?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Maxen, 16 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki: al işte!.. ve al işte.. dahada bişey diyemiyorum..al işte... forum kuralları çok sıkı.. al işte!!! şimdi benim mesajımın sonu başı bu ok? bi arkadaşta bundan önce bi ambulansın yaptığı yanlışlardan ayıplardan bahsetmiş... bende bu olay karşısında ambulansa çoook sinir oldum.. nedeni belli ambulansın yetişmemesi sonucu.. gelip de yardım edememesi sonucu hayatını kaybeden binlerce kritik hasta var... e küfür edilebilse baştan bi yönelteci oluyor Örn: [spo1=küfür içeriyor]Senin a.k.[/spo] burda senin diyince nereye gittiği belli ne yaptığı belli fakat gel gelelim forum kuralları gereği sinirini boşaltamayınca sadece 'al işte' gibi belli belirsiz bir laf edebiliyorsun..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hah tamam anlaşılmıştır .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sabah sabah bismillah başlamısız kadere isyana[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 amma abartmışsınız ha, o adamlar saatlerce araç kullanıyo, o anda da x hastanesine gidiyo herhangi bi iş için ve müzik açmış, neyi var bunun? adam vakaya çıksa tamam bi yere kadar da normal bi şekilde hastaneye gidiyo size ne?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 O ambulans şöforünün derhal işine son verilmesi lazım.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 harbi? çok mu biliyon bu konuları? ne zararı var sana[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bana bir zararı yok. Mesai saatleri içinde laubalilik olmaz. Hele ambulans şöforlüğü gibi hayati bir görevde hiç olmaz.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 katılıyorum evet.. iş saatinde başka işlerle uğraşılmaması gerken bazı meslekler vardır[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 laubalilik falan yok bilip bilmeden yazmayın bişeyler, hayati bi görevi suistimal mi var orda? müzik açmış yani gayet doğal bişey. o insanların nasıl nöbet tuttuklarını biliyomusun sen? 24 saat 1 doktor 1 hemşire 1 şöför, kulakları sürekli telsizde x nokta dendiği andansonra 3 dakka içinde çıkış yapıldı demeleri gerekiyo, uyurken telsiz dinlemek zorundalar her saniye hemde, aha görev bilinci bu sesi duyabilmek için uykudan fedakarlık etmek oluyo müzik dinlemek degil![signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İşleri ağır geliyorsa istifa etsinler o zaman. Yerlerine o işi yapmak için can atan bir sürü insan bulunur. Türkiye'de işsizliğin boyutları ortada.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 anlamsız yorum yapıyosun, demagoji hiç yapma hele, babam 6 yıl 112 de doktorluk yaptı, ben hepsinin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum ve açıklıyorum. hayatında hiç içinde olmadığın bişey için boşa yorum yapma[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben de onu diyorum işte. Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır. Çalıştıkları işlere insanları silah zoruyla getirmezler. Bir insana çalıştığı iş ağır geliyorsa bırakır. Yok o işi yapmaya devam ediyorsa da şikayet etmeye hakkı yoktur.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 anlatamıyorum arkadaşım şikayet eden yok işinden, adam araçta ve hastaneye gidiyo sence müzik açmasının ne gibi bi sorunu olabilirde burda tartışıyosun anlamıyorum ya o araç oraya ankaradan da gelmiş olablir, adam8 saat yolda müzik açtı diye görevini mi suistimal etmiş oluyo? hatta gidip gelmiş bile olabilir en az 18 saat sence müzik açmasının ne gibi bi zararı var ya[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ya benim anlamadığım ambulanslarda radyo-teypin ne işi var? Bana saçma geliyor.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ambulans da radyo, teyp vb şeyler yasak diye biliyorum?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya niye direniyosun anlamakta? 18 saat yolda adam napsın? müzik dinlemesinin ne gibi bi zararı var, sen ne zannediyosun ki o adamları robot falan mı? senin benim gibi insan onlar. "HAYAT TAŞIYO ÇAN TAŞIYO HÖDÖÖ" yapıcak bişey yok, hastayı almaya gidiyolar, taşıyolar içeri içerde hemşire-doktor ilk müdahaleyi yapıyo en fazla 20-30 dakkada geri dönüyolar acile bırakıyolar, şöför mğzik açtı noldu şimdi? hasta mı öldü, kendi kendine dinliyo noldu ya???[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Janitschar, 16 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Ambulans da radyo, teyp vb şeyler yasak diye biliyorum? yok geçen gün dinledim daha[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Nasıl ya? Geçen gün mü dinledin? Kendindesin dimi :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hatta o geçen gün vben tıp fakültesindeydim babamın yanında bi işim vardı, dönüşte minibüs beklerken baktık babamın tanıdığı bi ambulans, istikamette bizim evin ordaki tıp merkezi, atladım geldim, yoldada müzik dinledik radyodan, şimdi siz bırakın bu topiği bunun hakkında konuşun ambulansta yaptımız alem hakkında, omfg servis gibi çalışıyo İNSANLARI BUNLARA MI EMANET EDİYORUZ[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ambulans da teyp var sa eğer herkese emanet edilir bana göre. Hasta götürürken de dinler o adam teybi.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o kadar zaman olmuyo merak etme[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: huun, 15 Eylül 2005 23:43 tarihinde demiş ki: yapiyor terbiyesizler . yillar once babamin kullandigi arabada kaza yaptiriyordu dangalak ambulans soforunun teki . neyse dedik adam hastaneye hasta tasiyor . 2 dk sonra adami yolun kenarinda bufenin yanina cekmis gorduk . ne ayaksin lan sen sorusuna aldigimiz cevap : "bashekim bilmem ne siparisi verdi acil" . haydaa . babam zaten asabi adam . mecburen dayak yemesine seyirci olmak zorunda kaldim ambulans soforunun . ahahah :D şiddete karşıyız :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yav bu savunanlar olayı yanlış anlamıs sanırım hani su dallama tipler varya kiralık arabayla gezerler cıs tak cıs tak :) adam onlar gibi son ses gidiyor garip olan tarafı o yoksa oda insan niye dinleyemesin müzik fln[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gormemıs olsaydım tannrıımmm! rezaletın babası iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar