Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçenin sahası gidiyo

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Stadı yıkıp kilise yaparmış şerefsizim her pazar bombalanır GFB veya KFY tarafından orası...
Ki hala idda ediyorum ciddiye alınacak bir haber değil.
Çünkü sadece Saraçoğlu değil gidecek olan Kadıköyün büyük bir kısmı diye bahsettiler haberlerde.

Ha isterler mi orasını bilmem ama alacakları cevap kesinlikle hayır olacaktır.
Hiç bir hükümet kime yalakalık yapacak olursa olsun böyle bir olayı kabullenemez, kabullendirtmezler...[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

papayı neden çağırıyorlar bi amacı var mı? yani ne biliyim turistik olur diplomatik olur?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

papayı alıcak fener.

papaaaaa

papanın siyasi yönü yokki diplomatik gelsin cumhurbaşkanı çağırmış.
Onada gelirlerken kefere bi kaç kişi çıkmış papa bizim burda var arsa demişler

eyvallah demiş gider görür alır geliriz demiş bide.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Saracoğlunu Vatikan istiyor
Mehmet Ali Birandın sunduğu Kanal D Haberde stadın inşaa edilen arazinin katoliklere ait olduğu iddia edildi.

F.BAHÇE Şükrü Saracoğlu Stadı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı... Dün Mehmet Ali Birandın sunduğu Kanal D Haberde stadın bulunduğu arazinin katoliklere ait olduğu ve katoliklerin de bu araziyi devletten isteyeceği ileri sürüldü.

Katolik cemaati Papaz Çayırına inşaa edilen stat arazisi ile Kadıköy Dörtyoldan, Modaya kadar olan arazinin kendilerine ait olduğunu belirtiyor. Papa 16. Benediktin önümüzdeki yıl gerçekleşmesi beklenen Türkiye ziyareti öncesi cemaat arazilerin iade edilmesini istiyor. Vatikan da, İstanbulda 1200 Anadoluda da 3000 taşınmaz malı olduğunu iddia ediyor. Vatikanın yayınladığı İnsan Hakları Raporu ise, Papanın, Türk makamlarından bu arazileri isteyeceğinin sinyallerini veriyor. İstanbulda Katolik vakıflarına ait araziler ve diğer taşınmaz mallar, 1936 yılındaki yasayla ya kamulaştırıldı ya da 3. şahıslara devredildi. Ancak 2 yıl önce yenilen vakıflar yasası ile sorun tekrar karşımıza çıktı. Bu arada sarı lacivertli yöneticiler, stadın tapusunun kendilerine ait olduğnu asla böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.

[Bu mesaj Passanger tarafından 23 Eylül 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Passanger tarafından 23 Eylül 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi anlamda savaç çıkar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

papa kimdir nedir ya saçı ak olanı seçiyolar ruhani liderimiz allan çürümüşü insanlar birbirini ezecek sırf gormek için ki dokunmaya fırsat verseler 2 3 bin insan telef olur en az nedir ki bu adam papa olmadan once kimsenin bi tarafınımı tınlıyodu şimdi sanki toptan çıktı geldi iyice deliriyorum bu gerizekalının adını duydukça kusura bakmayın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ona bakarsan kerkük de osmanlı hanedanına ait..
türkiye de osmanlınuın borçlarını ödedi zmanında,kiişisel olarak padişah soyuna ait olup kerkükte nie hak etmiolar?
ettiler..
sonuç?
babayı aldılar..
biz burdan neyi çıkarırız?
papa da babayı alır..
peki harbiden stadı alırsa?
sniper öğrenimine başlıorum..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe kulübü Vat,ikanın yönetimine giriyor;

-Maçlardan önce bütün oyuncular günah çıkaracak
-Kulüple anlkaşan oyuncu imzadan önce papa hazretleri tarafından vaftiz edilecek
-Gollerden sonra futbolcular haç çıkaracak
-Gollerden sonra taraftarlar "Amen" diyecek
-Stadda küfür edenler aforoz edilip stada alınmayacak
-Maçları Vatikan tarafından tayin edilen papazlar yönetecek
-Fenerbahçe'nin maçları Vatikan'dan dev perdede dijitürk sponsorluğunda yayınlanacak
-Tribünlerde taraftar dernekleri tek YMCA çatısı altında toplanacak
-Katolik dünyasının lideri aynı zamanda Kulübün de başkanı sayılacak
-Protestanların stada girişi yasaklanacak
-İmamlara, hahamlara ve papazlara ayrı loca açılacak
-Maçtan önce Papa bütün stadı dualarıyla kutsayacak
-İstanbuldaki pazar ayinleri Fenerbahçe stadında yapılacak

gelişmelerle yine beraber olacağız

BabacumMostors © 2005

hunharca c/p eden otomatikman aforoz edilecek, kefere sayılacak ve doğru yola davet edilecektir. hırsızlık kötü bir şeydir hiç iyi bir şey değildir.. en azıdnan c/p yapomadan önce bana sorun benim de haberim olsun :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kartalgolgolgol, 23 Eylül 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
Bir Beşiktaşlı olarak buna bende karşı çıkarım
protesto yapılcaksa en ön sırada olurum

Beşiktaşlıyız ama Türküz bi gevura verilcek topramız yok bizim
bu toprak öle kolay kazanılmadı
2 Pac özledim seni nerdeydin saatlerdir..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 22 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
walla cin a.n sezer direk kendısı davet ettı adamı 2006 da gelın dıye adam da eywllh gelıces dedı ayrıca adamlar ıstedı dıye verılır bak kudüs teki dimi o kutsal mekan dedıgı ıtemler ın hepsını verdıler eşşek gibi hemde vermesinler isterlerse bak neler olur burası türkiye diye bu tür olaylar olmaz sanmayın zamanında neler olmus neler

Cumhurba$kanı onu davet etmedi..Kendisi bu sene gelmek istedi ziyarete.Cumhurba$kanı nazik bi tavırla reddetti..[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah diyorum. Bizim gibi fakir takımları ezicek bi stadları olmaz. Stadlarıyla değil futbollarıyla konuşurlar. Kötü mü oynuyolar? Hayır gayet iyi oynuyolar. Ama biz Uefa Kupası ve Süper Kupa ile, onlar ise şu boyutta, şu kadar büyük stadımız var diye hava atıyolar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...