Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Şu an apos partydeyim azucane adlı kendini zeki sanan yabancı dostumuz party buff/party heal atıyor.... şimdi şikayet etsem ne değişecek ResimLer Geldi [spo1=Heal][/spo] [spo2=Buff][/spo] İnsancıklar ks de yapıor[Bu mesaj TrTownUser tarafından 24 Eylül 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hiç bişey...[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net
w00t Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kriz cıkabilir dolar 2,00 ytl olabilir :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ReSİMler geliyor...[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bi pati bu konu ile ilgili topic açmıstı. Elinde eger saglam kanıtlanabilcek bi skill bug kullanımını göstersen SS varsa ne yapmalısın die :) arama yap keyword te "anti-skill bug" yaz :) Edit al ben koyayım. said: Undertaker_, 23 Eylül 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Bu olay daha önce konu arasında verilmişti ama ben daha belirgin olması için buraya yeni topic olarak koyuyorum. 1- http://www.knightonlineworld.com/account/login.asp adresine tıklıyoruz. Kullanıcı adımızı ve şifremizi giriyoruz. 2- Açılan kullanıcı kontrol paneli sayfasında "COMPLAINT AGAINST ANOTHER USER" linkine tıklıyoruz. 3- Character ID bölümünde bi seçme kutusu göreceksiniz. Bu seçme kutusundan skill bug kullanan adamı gördüğünüz charı seçiyoruz. 4- "Other User's Character ID" bölümüne skillbug kullanan adamın nickini giriyoruz. 5- www.rapidshare.de ye girip KSC formatındaki screenshot dosyasını yüklüyoruz. (Fakat resim belli olursa daha iyi olur. Mesela novasını parlatan bi civciv gördüğünüz anda screen alırsanız %95 banlanır. Veya civciv olmayan birinin screenini çekecekseniz boş bi alanda nova parlatırken çekebilirsiniz. Eğer canavarların önünde parlatırsa da 1. screen parlarken 2. screen de nova düşerken çekerseniz %90 banlanır.) 6- "Complaint/Report" bölümüne "This user is using skillbug." yazıyoruz ve altına rapidshare e attığımız KSC dosyalarının linklerini veriyoruz. "Submit" butonuna tıklıyoruz ve iş tamam. Eğer kanıtlanabilir nitelikte screenshotlar çektiyseniz büyük ihtimal kullanıcı ban yer. Ve inşallah skillbug çıların köküne kibrit suyu dökeriz desteklerinizle. Kolay gelsin [signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 24 Eylül 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ShadowFax tarafından 24 Eylül 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 banlat bunlar sağlam ss çünkü....ama pardon sağlam ss deil çünkü adam 60 heal 43 buff verdiyse napcan 960 buff atıyom der .....en iisi bekle tam party buf attığında herkese aynı anda buff geldiğinde ss al hallet işi derim....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bide 1.SS de solda bi oynama var onu da düzelt adamın işini bitir.:)[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 haydaa :S nasıl düzeltim aprtyi bozdu affff[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eh burda küçük mage 3 nova atıo[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya onlar bişi diil buradaki koca clanın adamı ne yapıo bile bile ben yapıorum dio resmen[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o topici Ben acmıstım arkadasım Bencesen Dier arkadasın dediği Gibi Party Buff Filan atarken cek YOksa Bİraz zor Bide Data zamanı filan Unutma Gün ay yıl Saat Bunlarda lazım olabilir[signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;)
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bela ya hiç uğraşmamak en iyisi :( sonra benim başım yanacak... [Bu mesaj TrTownUser tarafından 24 Eylül 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sen bilirsin ama Bunların Cezasını Bulması lazım[signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;)
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ugras bence undertaker ın yazdıgı yazıdakileri yap ban yesin.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 of iice suyu cıktı. bugün cafede 20 lvl mage 3 nova atıodu. (1 nova atıp mana basıodu :D )[signature][hline]Kısalttım :D
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hadi lem sen senin dier char deilmiydi o :P[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ clan :_Unforgiven_ job :Hunter server :Ares nation :Karus np :X
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya fotoları offical side kısmında topic açıp yayınla direk banlıyolar :yapma:[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben Topic actım Arama yapın anti-skillbug yazın Bulursunuz nasıl banlatacagınızı[signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;)
Öne çıkan mesajlar