arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Eylül 2005 19:46 tarihinde demiş ki: hani cok kültürlüler ,süferler falan filan da , bide mantikli olsalar biraz... kesinlikle katılıyorum[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hepsi tavuk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Suc Fransizlardan cok Fransizlara o görüntüleri veren insanlarda. Adamlarin eline koz veriyoruz.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sasılcak bisey degil.. bicok film,reklam,belgesel..vs de bunları gormek mumkun :-/[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Jackie Chan in bi filmindede vardı öyle bişey İstanbul da geçen bi filmdi.Sürekli kara çarşaflı kadınlar gösteriyodu.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: beyazcocuk, 17 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki: şimdi gösterseler ne olur? sarıklı cüppeli herifleri gösterdiler ya türk diye Adam gitmiş tarihi külliyenin önünde konuşuor. Ordan bi caminin önünde devam edior. Heralde takım elbiseli mercedesli adamlar olmayacak orda. Mini etekli kızlarımızı da orda göstermeyecekler dimi?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 alakası yok adamlar vapurdaydı ilk programda ben oradan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: beyazcocuk, 17 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki: fransız televizyonu tv5 istanbulu anlatıyordu.Malum bu kanal tüm dünyaya yayın yapıyor.şehir hatlarındaki vapurları gösterdi.vee yolcuları.oda ne? 2 adet sarıklı cüppeli amca.soonraa 16 kızdan 14ü "türban"lı. Bizi dünyaya bu şekilde tanıtıyorlar. not:tv5 uydudan ve kablo tvden izlenebilmektedir. yorum sizin Böyle tanısalar ne olurki bizim kültürümüz bu kendimizden utanmayalım. Sarısını afetide bizim türbanlısıda, Cübbeliside bizim takım elbiseliside... [Bu mesaj istemihan tarafından 17 Eylül 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bizim kültürümüz bu değil.BU SAKAL CÜPPE TÜRBAN OLAYININ TÜRKLERLE İLGİSİ YOKTUR.BUNLAR ARAP ÖZENTİSİDİR.belki komik gelecek ama evet arap özentisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Cemaatlerin yönettiği bir ülkenin bu şekilde tanıtılmasını yadırgamak doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hıhı 2 gun sonra hilayet diye atatürk e hakaret eden toplulukları gorur polis ve hükümette haberimiz yoktu der devam devam[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ceemaytine başlatmayın be.3-5 puşt amerikadan laf atıyor hemen cemaat oluyorlar.onların 4/3 ü para için milletini satmış adamlar.adamların dini imanı para.24 saat namaz kılsın o.KİMİ KANDIRACAK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Adiemus, 17 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Cemaatlerin yönettiği bir ülkenin bu şekilde tanıtılmasını yadırgamak doğru değil. [signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fransızların hepsi kurbağa yemekten artık beyinleri sulanmış saçma sapan şeyler gösteriyorlar adamlar bi keresindede atatürk ün sözde kürdistan diye bir yeri ele geçirip türkiyeye kattığnı söylüyorlardı şeref...[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine [Bu mesaj nba tarafından 17 Eylül 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 anartheelf keşke imzanınb temsil ettiği şeyleri farklı açılardanda savunabilsen.yoksa bizde koyardık imzamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sen sorsana bana ben senden farkılımıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 özelden konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 vay toplaaar öle giyinip gezenlerde ayrı toplaaar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tam serefsizler ya birde turkiye h aritasinda guneydoguyu falan kurdistan olarak gostermisler serefsiz oglu serefsizler[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: toggie, 17 Eylül 2005 19:49 tarihinde demiş ki: İyi de bu Fransızların ayıbı değil bizim ayıbımız. Basbakanımızın ayıbı. Ulkeyi yonetenlerin ayıbı. Evet malesef bizim ülkemiz boyle. Ben de Fransız olsam ben de gosterirdim Türkiye'nin içler acısı halini. Adam bakıyo 13 tane türbanlıyı bir arada goruyo dikkatini cekiyo o da kayda alıyo. Garipsenicek bi olay değil yani. Keşke olmasa da utanmasak halimizden. Siyasete dönücek biraz iş ama akp başa gectiğinden beri Türkiye değişti. Türbanlıların sayısı 2 katına cıktı. Önceden teseddür mayosu diye bişey var mıydı? Yoktu. Gecen gün Üsküdar'da gezerken Tekbir adındaki magazayı gördüm ve şok oldum. Türbanlı mankenleri dizmişler vitrine. Nedir bu ya? +12313 +(aaaartı) adam birleşmiş milletler toplantısına ailesini bi götürüyor görseniz... türban türban ve yine türban... ondan sonra da diyoruz ki tv5 bööle yapmış şööle kötülemiş... asıl reklamı sayın başbakan ve ailesi yaptı...[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team [Bu mesaj turambarturin tarafından 19 Eylül 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Pff.. Medyanın nasıl bir güç olduğunu bilmek ve buna rağmen adamlara propaganda yaparken kullanabilicekleri malzemeyi bile bile vermek.. aferin[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Su yazilanlari bastan sona okudum usenmeden. Paticik gibi bir toplulukta bu kadar cahil, bilgisiz, önyargili ve irkci adam nasil bir araya gelmis bir baslikta sasirdim. Oncelikle yayinlanan belgeselin (24 saat istanbul) Türkiye lehine bie propaganda oldugunu anlayamayan, bilmeyen ve buna ragmen konusanlara acidim. Tv5 kimseye yapilmayacak bir kiyak yapmis ve bir gununu istanbula ayirmis. Turkiye tanitma vakfinin butcesinin yetemeyecegi bir reklam yapmis. Hele programi izlemeden zirvalayanlar var. Yok turkiye sinirlarinda kurdistan gosterilmis diye! Bunlar ya zeka özürlü ya da birilerinin tetikcisi! Cunku program esnasinda yapilmis oyle birsey yok. Fransaya ve fransizlara antipati duymak baska, dayangi olmadan yalanlarla saldirmak baska. Fransa ve ingilterede son birkac aydir turkiye lehine devlet destekli propaganda yapilmaktadir. Bu da o paralelde yapilmis birsey. Turbanlilar sakallilar varmis goruntulerde. YOK MU ISTANBULDA bir dolu turbanli sakalli? Montajmi yapmis adamlar? Istanbulda sokaga hic mi cikmiyorsunuz? Körmüsünüz? Son bir haftadir Belcika devlet televizyonu VRT ile "Highlights of Turkey" adinda bir programin cekimlerinde idim, rehber ve arkeolog danisman olarak. Onlarda carsafli kadinlari goruntulediler. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? Madem sokaklarimizda, varolan kulturumuzde bu var. Turkiye/istanbul belgeselinde de yer alacak. Sizi avrupanin bunu gormesimi rahatsiz ediyor yoksa bunlarin varligimi? Sanki adamlar %2lik bir kesimi uzun uzun goruntulemisler gibi bir hava. Bir millete hakaretler girla! Fasist kahvesinden mi cikip geldiniz bu forumlara? Hic kafaniz yok mu? Bu apilan yayinla ilgili en ufak birsey arastirdiniz mi yoksa yazilanlarin gaziyla yok soyle yok boyle mi diye yaziyorsunuz. Hic mi kendi kisiliginiz, muhakeme gucunuz yok? Bu kadar mi kafasizsiniz? Sanki istanbula gelen binlerce avrupali, istanbulun gobeginde gormuyorlar o insanlari? Ülkenizden utaniyorsunuz! Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz! Turkiye nin varolan durumu bu. Begenmeyen degistirmek icin cabalar. Ama ortada olani yansitani da oturdugu yerden elestiremez. Hakaret hic edemez. Bu kafadaki insanlarin varligini bile bile ben de istemezdim Turkiye yi avrupa toplulugunda![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Evet aynı programın başından itibaren bende izledim. Hep varoşlar gösteriliyor. Yok buralar bizansındı şuralara kadar yayılmıştı, böyle çarpık çurpuk bir tanıtımmı artık ne olduğunuda anlamadık fransızcadan. Beynim lapa oldu zaten bir süre sonra, tvyi aceleyle kapatım ortamdan uzaklaştım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 24 saatlik yayinin ne kadarini izledin?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 wen haklı gibisin de. ben çok uzun uzun izledim. bu da topicteki ilk yorumum bu arada yazılanları da okumadım adam gibi. kendi yorumumu söyliim sadece, bariz şekilde istanbulun her yerini dolaşırken hep fakir fukaraları türbanlı işte ne bileyim bıyıklı bıyıklı bi sürü tipi gösterdiler sürekli. yani yok öyle insanlar demiyorum, çok var. ama bi ortaköyü şurayı burayı gösterirken sadece oradaki başörtülüleri (tüccarlar dahil) gösterince ben de kıllandım yani dışardan biri gibi bakayım dedim çünkü. bariz her yer başörtülüler ve işte ne bileyim alakasız tipler. evet çok var aramızda bunlar ama O kadar da değil. sürekli onları çekmişler sanki hiç saçı başı açık güzel kız yok türkiyede. hayır o değil içim sıkıldı izlerken. 1 tane gözüm gönlüm açıldı diyeceğim insan göstermediler.insanlar sevmez tabi böyle yapılırsa türkiyeyi. ne biçim reklamsa.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar