beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fransız televizyonu tv5 istanbulu anlatıyordu.Malum bu kanal tüm dünyaya yayın yapıyor.şehir hatlarındaki vapurları gösterdi.vee yolcuları.oda ne? 2 adet sarıklı cüppeli amca.soonraa 16 kızdan 14ü "türban"lı. Bizi dünyaya bu şekilde tanıtıyorlar. not:tv5 uydudan ve kablo tvden izlenebilmektedir. yorum sizin
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya o belgeseli çevirip cevirip yayınlıyolar 1998 den beri.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Fransız işte[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şaşılacak hadise değil, her zaman yaptıkları şey.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 işin ilginci tüm yabancı basınlar türkiyeden konu açılınca böyle sarıklı dedeler,örtülü anneanneleri gösteriyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fransa'da da cok muhafazakar var ya ondandır.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şerefsizin önde gidenleri allahlarından belalarını bulacaklar inşallah evet bela okuyorum hayır kimse ne dusundugumu yada ne okudugumu sorgulayamaz.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi hayır o değilde sanki fransada Türbanlı kadın yokmuş gibi davranıyorlar ehue.Mallık paraylamı?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fransızsa fransızlığını bilsin.TV5 dünyaya yayın yapıyor.ŞİMDİYE KADAR BİR KEZ BİLE ATATÜRK LE İLGİLİ BİŞEY GEÇMEDİ. ne güzel reklamımızı yapıyolar
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 reklam değil propaganda yapıyolar başlarsam susamam onun için "...."[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 neden susuyorsun fastreload neden?
Leath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fransizlari sevmem.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fransa danimarka ingiltere uzak dursun bide italya :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Dünyada Fransızlar kadar dönek, Fransızlar kadar paragöz bir millet daha yoktur. Avrupa'da Türklere en çok düşmanlık gösteren ülkedir. Nefret ederim namussuzlardan. Sömürgeci ırz düşmanları.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aslında yapcan fransızlarla ilgili belgesel koycan güneylileri..
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: beyazcocuk, 17 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki: fransızsa fransızlığını bilsin.TV5 dünyaya yayın yapıyor.ŞİMDİYE KADAR BİR KEZ BİLE ATATÜRK LE İLGİLİ BİŞEY GEÇMEDİ. ne güzel reklamımızı yapıyolar şu mesajı okur okumaz TV5 i açtım. Devamlı Atatürk atatürk diyip onunla iligli görüntüler verio suan (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şimdi gösterseler ne olur? sarıklı cüppeli herifleri gösterdiler ya türk diye
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bence fazla abarttınız. Sonuçta ülkemizde cübbeli adamlar da yaşıyo. Ha hiç düzgün bi adam gostermeyip de sadece cübbelileri türbanlıları gösteriyosa tamam. Ama oyle bişey oldugunu sanmıyorum.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: toggie, 17 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Bence fazla abarttınız. Sonuçta ülkemizde cübbeli adamlar da yaşıyo. Ha hiç düzgün bi adam gostermeyip de sadece cübbelileri türbanlıları gösteriyosa tamam. Ama oyle bişey oldugunu sanmıyorum. 17 kızdan 2 yada 3 ününün başı açık daha ne istersin?başörtüsü değil türban kırmızı yeşilli janjanlı yani
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende sevmem fransızları,hatta nefret ederim onlardan[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 onlar oraya buraya pisletip sora onların kokusunu gidermek icin parfum bulsunlar bosverin[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ehh fransizlar da cok asil ya zaten... cok rencide edici bi olay tabi ama, trt int bunu hep yapiyo ... hep köy belgeselleri vs.vs. falan gösteriyor... nerde sarikli dede, türbanli salvarli nine varsa gösteriolar... gerci, gurbetcilere iyilik olsun diye yapiyorlar da... kalkip bi modern hayati da gösterseler iyi olcak. abi almanlar bile bana kalkip öküz öküz sorular soruyolar.. bu insanlar cok önyargili ya... sorduklari sorular sunun gibi ; tr'de türban takmak zorundaydin di mi hede, buraya gelince mi metal dinlemeye basladin? türkiye'de kadinlar ,kocalarinin arkalarindan yürümek zorunda di mi? türkiye de mc donalds var mi ? bigün bombalicam hepsini , o olcak. hani cok kültürlüler ,süferler falan filan da , bide mantikli olsalar biraz...[signature][hline] lylide..
overmars Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: toggie, 17 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Bence fazla abarttınız. Sonuçta ülkemizde cübbeli adamlar da yaşıyo. Ha hiç düzgün bi adam gostermeyip de sadece cübbelileri türbanlıları gösteriyosa tamam. Ama oyle bişey oldugunu sanmıyorum. +1[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İyi de bu Fransızların ayıbı değil bizim ayıbımız. Basbakanımızın ayıbı. Ulkeyi yonetenlerin ayıbı. Evet malesef bizim ülkemiz boyle. Ben de Fransız olsam ben de gosterirdim Türkiye'nin içler acısı halini. Adam bakıyo 13 tane türbanlıyı bir arada goruyo dikkatini cekiyo o da kayda alıyo. Garipsenicek bi olay değil yani. Keşke olmasa da utanmasak halimizden. Siyasete dönücek biraz iş ama akp başa gectiğinden beri Türkiye değişti. Türbanlıların sayısı 2 katına cıktı. Önceden teseddür mayosu diye bişey var mıydı? Yoktu. Gecen gün Üsküdar'da gezerken Tekbir adındaki magazayı gördüm ve şok oldum. Türbanlı mankenleri dizmişler vitrine. Nedir bu ya?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar