zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu akşam 8:30'dan sonra BG2 multi yapacağız. 3 kişi şimdiden hazır. Dial-Up'ım fln demeyin hiç yavaşlama olmuyor. Herkezi bekleriz. Özel msjdan kayıtlar başladı:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 icq:87046681 benim ama gelecekseniz gelin sora bekletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bende oynayabilirim ama kısaca bi açıklamalısınız netten nasıl oynanıyor:) icq 66323812[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 5 kişi olduk hadi yok mu gelen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ARgh oyunu yükleyecek ye yok...Bir dahaki sefere gelirim ama[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 zaten bence kaldırmaz 3 kişi çok güzel oynuoduk 1 cable 2 dial up ama 6 kişi nolcak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bende gelirim şu oyunu bir kurim :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 6 kişi olduk zaten.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu arada benim sistem amd2.0 512 ddr ram 256 kablo. Ben kurabilirim oyunu.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 6 kişi normal bi cable bağlantı kaldırmaz 256 lık ile olabilir mi bilemiyorum denersiniz dial up ile iyi oynayabilmeniz ise tamamen şans meselesi[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 valla ben dial-up im gençler madem öle hiç bulaşmim ben bu olaya balantısı salam olan birisini bulun:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 axe o zaman gel icq:87046681 gel o zaman deneriz akşamda sen kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 paladin inquisitor'da wisdom ve int önemlimi,cons fighterlar için önemlimi?[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Cons tabii ki önemli tüm sınıflar için, hpyi belirliyor. Inquistor'de int 3 olsun, bi işe yaramaz. Wis da en fazla 16 olsun Bu arada benim icqda bi sorun var, bana pmden ulaşın[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 dex yazcaktım cons yazmışım,bun arada pek başarılı olamadık oyunda galiba eheehhue[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 21 July 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 süperdi ya 6 kişi cevirdik ilkbaşta hiç lag olmadıda bende bug oldu şimdi ben ölürsem oyun biticek liderim polymorprh edip ogre kaldim ama insana dönüsemiom rest edio edioz büyünün etkisi gecmio insana dönüsme secenegide yok zuahah en sonunda durup dururken geberdim bastan basladik[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yarın devam edelim, güzel oldu bağlantıda problem çıkmadı. Ben daha laglı olur diye bekliyordum. Saat kaçta başlayalım?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben gene 8:15 gibi dönerim o zaman başlarız[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 heh durup dururken gebermiş:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: zlorwf, 22 July 2003 09:53 tarihinde demiş ki: heh durup dururken gebermiş:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? sakın beni sen öldürdün deme hem oha hemde liderim aklın ermedimi ölünce oyun biter diye:) vede tek büyüyle nasıl aldın daldıysan neyse biz başladık bu akşam gel bence 4 kişiyiz yine oyunun ortasında katılabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Beyler bende katılabilirim bana ozel msg atarsaniz ama patch fln lazim mi ona gore indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 patch lazim değilde 6 kişiyi aştık yer kalmadıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Başka zaman oynaris o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 axe orda mısın ses ver bu akşam gene yapalım graveyardi temizliyelim bu arada size sesleniyorum paticikliler mage lazım bize mage 4 kişiyiz oyunda magesiz ilerliyoruz var mı böle bişi zor oluyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Spike, 23 July 2003 12:33 tarihinde demiş ki: axe orda mısın ses ver bu akşam gene yapalım graveyardi temizliyelim bu arada size sesleniyorum paticikliler mage lazım bize mage 4 kişiyiz oyunda magesiz ilerliyoruz var mı böle bişi zor oluyor biraz yau benim gibi mage yi bulmuşunuzda bide bunuyonuzmu yuh kensai-mage em le size her zaman hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar